Přejít na stranu:  123 Další
Aktuální stránka: 1 z 3
Diskuze k článku: Život tradera v Andalusii #1
Vloženo uživatelem: Financnik.cz
Datum: March 26, 2012 12:09AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Re: Diskuze k článku: Život tradera v Andalusii #1
Vloženo uživatelem: detroit
Datum: March 26, 2012 12:56AM

Poctivým sebevzděláváním k zaslouženému bohatství winking smiley

Fotky vypadaji lakave!

--------------------------------------------------------------------------
"A candle loses nothing by lighting another candle"

Vloženo uživatelem: Filda
Datum: March 26, 2012 01:04AM

Slušná motivace pro začínající obchodníky :-)

Vloženo uživatelem: Valter
Datum: March 26, 2012 07:25AM

Gratuluji! Te znamosti je potreba i tady v Toskansku :-) Jinak v Italii jsem mel podobny problem co se tyce filmu. (vsechno dabovane). Pak jsem objevil kina kde jednou tydne jso filmy v originalu ale vetsinou az po 2 - 3 mesicich pozdeji nez stejny film dabovany. Taky si uzivame podobne 23 stupnu, slunicko a Vam preji hezkou zmenu. "Viva la mediterranea, jih, slunce a olivovy olej!" thumbs up

"Know thyself."
-Socrates-

Vloženo uživatelem: yamato
Datum: March 26, 2012 10:16AM
Statut uživatele: Gold member

chjo, my co este bojujeme o konzistentne profity len tisko zavidime smiling smiley

Vloženo uživatelem: freeman11
Datum: March 26, 2012 10:47AM

závidíme ale v dobrom smiling smiley a úžasne to motivuje thumbs up

Vloženo uživatelem: Kobra
Datum: March 26, 2012 11:05AM

Nádhera a hlavně ty fotky.

Vloženo uživatelem: Pavel K.
Datum: March 26, 2012 02:07PM

Vypada to hezky, ale osobne bych si v takovem komplexu pripadal trosku jako na dlouhodobe dovolene.. Ale asi je to o zvyk! At se dari!

Vloženo uživatelem: Andreejka
Datum: March 26, 2012 02:40PM

Diky za zajimave postrehy a zde pripajim me nekolikanasobni turisticke zkusenosti z poslednich let z Andaluzie jako malou konfrontaci, jelikoz v tom pozitivnim se zhodneme :-) Vetsina andaluzanu je abnormalne obeznich, co neco vypovida o stravovani v teto oblasti. Hodne masneho masa a cerstve ovoce a zeleninu si ma clovek na ulici nebo u cesty problem koupit i kdyz tam roste na kazdem rohu = za plotem. Ale jinak kazdopadne pohodovi a dobrosrdecni lide :-) Na Gibraltaru se jedna spis o turisticke atrakce na nekolik malo hodin, nez skutecne nakupovani - hodne braku a ceny jsou tam spis vyssi a cela bezcelni zona je spis lakadlo na turisty. Ono se tam hlavne vetsi nakupni centrum jiz nevejde :-) Hlavne dvouproudova A7, co se tahne u more od Malagy po Gibraltar, je hodne divoka, jelikoz se do ni neustale vlevaji vedlejsi cesty od obytnych ulic vetsinou bez jakychkoliv pripojnych pruhu a postupne smerem na Gibraltar pribivaji na ni kruhove objezd. Takze v primorske oblasti musu clovek volit dalnici AP7, ktera zrovna levna neni. Alespon smerem do vnutrozemi jsou dalnice bezplatne. V okoli Malagy jsem videl porad nekoho prekracovat rychlost o nekolik desitek procent, prudce prechazet z prvniho do tretiho pruhu bez smerovek, lepeni se, ale porad je to vsecho i na ceske pomery v norme. Dale kolem Marbelly je citit upadajici luxus a vzhledem na vysokou spanelskou nezamestnanost jsem se docela casto divil mistni pohodlnosti a obcas i neochoty v sektoru sluzeb, rekneme, ze jako turista jsem neznal spravne paky, jak nakopnout lidi dopredu. Z meho pohledu byla Andaluzie realnejsi a prijemnejsi, nez marketingovy sen jmenem Toskansko, no nejlepe jsem se citim v Jizni Evrope v okoli Monaka. No i kdyz ziju v zahranici, na takovy zivot zatim nemam. Proto drzim palce kazdemu, kteremu se povede osamostatnit se v cizine, co znamena v mnohem zacinat znova a znova, porad neco stracet, nikde nebyt celkem doma, ale hlavne posouvat se za lepsim, spoznavat nove kraje, lidi a tradice, rozsirovat si obzory a plnit si sve sny. At se dari.

Vloženo uživatelem: gandalf33
Datum: March 26, 2012 06:23PM

Aka nahodicka. Cez leto sa chystam do Andaluzie, bohuzial na Costa de la Luz - 330km od Estepony..

Vloženo uživatelem: zury
Datum: March 27, 2012 12:00PM

Pokud nenastane nějaká závažná nečekaná událost, tak se stěhuju s partnerkou a celou svou tradovací infrastrukturou do oblasti Malagy na konci tohoto roku, moc se na to těším a díky za (pro mě) cenné praktické poznámky. Třeba se potkáme v některé z kaváren - já budu ten s velkým ... notebookem :-D

Vloženo uživatelem: tomnes
Datum: March 27, 2012 01:01PM
Statut uživatele: financnik.cz

Zury, kam přesně se plánujete stěhovat? Do Malagy to mám ani ne 50 minut.

Tomáš
FINANCNIK.CZ

"Realita kolem nás je pouze odrazem našich vnitřních myšlenek, pocitů a našich činů. Úspěch začíná a končí v naší mysli."

Vloženo uživatelem: badbone
Datum: March 27, 2012 01:46PM

zdravim,
zajima me system poskytovani zdravotni pece ve spanelsku a portugalsku. Muze se nejaky "znalec " podelit s informacemi , diky
bb

Vloženo uživatelem: tomnes
Datum: March 27, 2012 03:05PM
Statut uživatele: financnik.cz

Já osobně jsem si v Portugalsku platil exkluzivní zdravotní pojištění, které pokrývalo v případě jakéhokoliv problému návštěvu soukromých nemocnic, které byly obvykle na podstatně vyšší úrovni, než ty státní. Platil jsem 50 Euro měsíčně za osobu. Ve Španělsku jsem toto zatím neřešil, obecně je zde zdravotní péče lepší, než v Portugalsku, ještě se ale na toto téma budu radit se sestřenicí, která zde také žije.

Tomáš
FINANCNIK.CZ

"Realita kolem nás je pouze odrazem našich vnitřních myšlenek, pocitů a našich činů. Úspěch začíná a končí v naší mysli."

Vloženo uživatelem: Azash
Datum: March 27, 2012 07:23PM

Tradovat z kavarny, jiste................

Přejít na stranu:  123 Další
Aktuální stránka: 1 z 3

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.