Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nový Sierra Chart real-time datafeed – kvalitní a současně levná ticková data


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 78
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zajímává novinka od sierry. Jen bych se rád zeptal (bude-li někdo vědět)
Používám SC od Infinity. SC se spouští přes nějaký jejich launcher (infinityAT). Ke spuštění této nové služby od SC je potřeba na jejich webu vytvořit účet a zaplatit za tyto data. Ten jsem si vytvořil, ale nevím, jak se k tomuto vytvořenému účtu spáruje moje SC.
Do teď jsem žádný účet u SC neměl, protože jí mám pronajatou od Infinity.

Věděl by někdo?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ať jsem prolezl SC shora dolů nazpátek, indikátor tick jsem nenašel. Neví někdo, zda je to tím, že mám level 3 a ne 5. No, skutečně nevím jinak kde ho mám hledat, pod jakým symbolem, pod TICK.Z nebo TICK.Z (R) ho nenacházím.
Pokud někdo ví, pak díky za radu. quaran


Je lépe zapálit svíci než proklínat houstnoucí tmu :) [bold] [/bold] [bold] [/bold]

Link to comment
Sdílet pomocí služby

yord
Dík za odpověď. Bohužel tudy cesta nevede. V tomto adresáři co píšeš je jen .exe instalační soubor SC. Tato ikonka na spuštění samotné SC je jinde.
Tuto cestu jsem zkusil, ale nic z toho. SC se ani nerozjede.
Infinity jsou mezi podporovanými brokery SC a tutíž by to mělo fungovat. Pokud zaškrtnu v SC ten checkbox (jak se píše v článku), tak by moje SC měla nahradit data od Infinity těmi od SC, pokud bude požadovaný symblo z burzy CME.
Samozřejmě musím u svého účtu na webu SC mít zaplacený poplatek 35 USD.
Hledal jsem řešení na webu SC v administraci svého účtu. Čekal bych, že tam bude něco jako "vyberte svého poskytovatele nebo brokera". Pak by to mělo logiku, ale nic takového jsem nenašel.
Takže jak spárovat účet na webu SC a desktop platformu SC od svého brokera.
Nevím... :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

honzasek

no tak potom si stáhni Sierrachart ze stránek sierrachart a tam aktivuj datafeed od SC. Platforma ATchart od infinity může být spuštěná vedle.Stejně pokud bys chtěl obchodovat, tak musíš příkazy zadávat buď do grafu SC od infinity, mebo přímo do doomu. Samozřejmě nemůžeš obchodovat v SC , která je z webu SC. Tam si můžeš jen a pouze zobrazovat graf. Obchodovat ne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PPavell

Dík za info. Podívám se na to. Já tedy zatím level 5 nepoužívám, ale právě to zvažuji. Infinity level 5 nabízí za 39,95/měsíc a SC za 35 USD.
Ty 4 USD asi nehrají takovou roli. Jen zatím nevím, jak to využít. Chtěl bych zapojit do systému Numbers Bary, ale zatím o nich mnoho nevím. Škoda, že neexistuje nějaké demo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...