Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nový Sierra Chart real-time datafeed – kvalitní a současně levná ticková data


Doporučené příspěvky

  • 3 týdny později...
  • Odpovědí 78
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Měl bych na vás jeden dotaz k datům...
Mám ostrý účet u IB napojený přes API na Sierru a k tomu zaplacené data od Sierry.
Pokud chci data od Sierry a exekuce přes IB musím mít 2 kopie Sierry jako např viz.:
www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/sierrachart-ruzna-data.html

nebo mě stačí pouze jedna a automaticky pokud má Sierra svoje data, tak vidím [M] a tím pádem mám automaticky data ze Sierry a když je nemá, tak to tahá z IB?

Děkuju komukoli za odpověď, na Sierru jsem právě přešel z NT, tak se potřebuju zorientovat.
T.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomassc:
nekomplikuj si to, nepotřebuješ ji vůbec.
Tam kde potřebuješ ticková data si nastav Intraday chart, tam kde chceš jen dlouhodobou historii nastav Historical Chart. Pak v Global s.- Data/T.s. si nastav Intraday Data na 1 Tick, a Max Historical... podle toho jak potřebuješ.

Nejsem odborník na SCH, ale mě to tak funguje.

H.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ok tak super. Je to teda tak, že u Historical chart se automaticky používají minutová data?
Ještě bych měl prosím jeden dotaz.... Sierra mě ukazuje data v pořádku, ale o 2hod posunutá (teď např. je 21:15, ale Sierra mě ukazuje 19:15). Vím, že to bude nějaká blbost, ale nemůžu to nikde najít..
Moc děkuju
T.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
potřebuji k papertradingu v SCH účet u brokera?
Aktivoval jsem si SC Package 3, abych mohl sledovat živé trhy na jejich datech a papertradovat ale zřejmě k tomu potřebuji fundovat účet u některého z podporovaných brokerů, že?
Brokera zatím vybraného nemám, sotva jsem dokončil backtesty.

Díky za odpověď

D.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

1) no jasně že jo ... realtime data musíš odněkud tahat ale stačí najít někde "CQG demo" nebo "OEC demo" například a ty přihlašovací údaje co dostaneš si nastavit do SCH
2) nebo druhý možnost tj. nepotřebuješ mít demo, stáhneš si historická ID data co má přímo Sierra a pak děláš papertrading tak, že si pustíš replay

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

Dobrý den,
chtěl bych se někoho optat, zda v 14-ti denní trial verzi od SC jsou právě zmiňovaná kvalitní ticková data, která stojí po trial době 35 USD? Stáhl jsem program a následně stáhl historické grafy YM cca 3 měsíce zpět. Zapl jsem replay a vidím i v Time and Sales pohyby kontraktů, takže předpokládám, že se o ticková data jedná. Zajímalo by mě, zda se jedná o výše zmíněná data.

Dále bych se chtěl ještě poradit, zda lze využívat brokera od AMP + program SC s právě zmiňovanými tickovými daty také od SC. U AMP vidím, že samozřejmě program SC podporuje, ale jde mi hlavně o ty kvalitní ticková data od SC. Děkuji moc za každou odpověď.

Přeji Vám pěkný den.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Dobrý den, mám ostrý účet u IB napojený přes API na Sierru a k tomu zatím freetrial Sierru (v rámci toho poskytuje i SC data all services, tedy ticková data na oněch 15 dní freetrialu). Pokud chci data od Sierry a exekuce přes IB tak tedy stačí jedna kopie sierry. v Global Settings - Data/trade service settings zaškrtnu jako poskytovatele IB a zaškrtnu "allow supp.for sierra chart data feed" Pak by to mělo být tak, že na grafu vidím [M] a tím pádem mám automaticky data ze Sierry a když je nemá, tak to tahá z IB. Ale bohužel na grafu (M) nevidim tedy mi to data ze sierry netahá. Dále v chart settings dole jsou 2 pole: Symbol: tam bych měl vybrat SC data a následně symbol trhu Trade and current quote symbol: tam bych měl vybrat IB a následně symbol trhu Bohužel v kolonce symbol mi SC data nejde zvolit, je tam pouze možnost IB :/ Prosím o radu d.t.

34775

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
nemám zatím brokera, ale používám data od SC. Jediné co jsem udělal bylo, že jsem v Global Settings - Data/trade service settings vybral SC Data - All services. Nevím zda je postup ve Vašem případě stejný, ale v mém případě na testování stačí toto.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...