Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nahrávání a vyhodnocování obchodů – jeden z nejsilnějších pomocníků pro posun vpřed


Doporučené příspěvky

shaquel:
Ahoj,
vyzkoušej Open Broadcaster. Je to zadarmo, je to funkční, umí to nahrávat současně jak zvuk z mikrofonu, tak zvuk z PC. Můžeš si tam vytvořit scénu, jak potřebuješ - např zabírat celý monitor nebo jenom jedno okno, které se nahrává, i když přes něj dáš na ploše jiný okno (nahrává se pořád to původní).
Primárně je to software na streamování videa (hry, plocha apod.), ale dá se to přepnout do režimu, kdy to ukládá jen do lokálního souboru.
Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Posledný týždeň pri nahrávaní s Bandicamom skúšam rôzne kodeky pre nahrávanie a sledujem záťaž PC. Vždy mám spustené rovnaké programy a zároveň popritom aj Task manager kde sledujem hlavne záťaž procesora. No a zistil som že najmenej procesor zaťažuje kodek Xvid. Pri MPEG-1 mám záťaž cca. 52 - 55%, pri Xvid okolo 42-47%.

V kvalite rozdiel voľným okom nevidím, veľkosť súboru +/- rovnaká.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také nahrávám, byť zatím ne celou seanci, ale pouze od okamžiku, kdy se trh začne blížit k možnému uskutečnění obchodu. Takové situace archivuji ať se obchod uskuteční a nebo ne. V průměru za seanci mám tak dvě nebo tři nahrávky situací nebo obchodů. Používám Total Recorder, stál asi kolem 40 USD (přesně už nevím) a jsem spokojený. Video zvládá perfektně, velikost souborů odpovídající, samozřejmě možnost i střihu a nějakých dalších srandiček, které jsem v životě nepoužil. Inspirací po tomto článku mi je možnost nahrávat i sebe s komentářem k jednotlivým situacím. Děkuji Petře.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkousel jsem:
CamStudio jsem nerozbehl zvuk z PC i z mikrofonu najednou.
Open Broadcaster se me zase nepovedlo snimat dva monitory najednou.

Bandicam super, pokud si to pak nekdo chcete strihat, dobry (a free) program je tento:
www.virtualdub.org
Umi napriklad i ruzne filtry atp.

Jeste se da pouzit toto: www.bbsoftware.co.uk/
Drazsi edice maji i super editor, ale je to dost drahe, software je dost liny a
hlavne oproti bandicamu neumi ukladat primo do xvidu, ktery je asi
nejlepsi - vysoka kvalita a zaroven vysoka komprese. Po nahrani se musi
video do xvidu prevest, coz dost zdrzuje...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Open Broadcaster - nakonec se me povedlo rozchodit nahravani dvou monitoru, vis. obrazky z prilohy. Navic pri zapnutem rezimu kompatibility ani neblika pri nahravani mys, to je prijemne. Strih je potom mozny ve virtualdubu, ale aby se soubor nacetl, je treba nainstalovat do virtualdubu tento plugin: http://sourceforge.net/projects/virtualdubffmpeginputplugin/

29587

29588

Link to comment
Sdílet pomocí služby

prosimvas mam dotaz k tomu nahraveni, jaky pouzivate mikrofon?

ja mam doma nejaky takovy obycejny za par stovek a slysim ten hlas opravdu hodne mizerne a naopak mi to dost sumi. to neni uplne idealni asi..

nevim jestli je to nastavenim zvukovky, nebo softveru nebo nebo proste tim, ze je tohle smejd. premyslim ze zainvestuju do nejakymho lepsiho, idealne usb mikrofonu ale nevim jestli to pak pujde sprahnout s tim videosoftvarem.

mate nekdo nejaky tip? nebo jak to delate vy?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...