Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Tomášův žurnál cílů a progresu: Květen 2016


Doporučené příspěvky

Ty krááááso, jako nechci vůbec snižovat Tomášův zápal i velké věci, které dokázal, všechna čest. Ale poslední dobou, klidně mě všichni kamenujte, tento jeho chvástostyl jde až do absurdních výšin, který jen korunuje jeho další web plně v angličtině, který mi připomíná lákavé nabídky binárních opcí či Horsta z teleshoppingu.
Osobně mi daleko více vyhovoval skromnější a pokornější přístup s cílem pomoci/naučit, který býval na finančníku před pár lety, nebo který nadále vyznává Petr Podhájský.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak budme objektivni...pokud se nekomu dari a je uspedny a jde to videt i na uctech(coz mi nevidime) ale urcite vidi jini lide,tak proc ne!Ja fandim takovym lidem!Myslim si,ze za ty roky tito dva panove jiz odvedli dost prace zde na jejich portalu a ted uz nastala doba,kdy oni sami se chteji posunovat do jinych trid a vzdelavani nechavaji na jinych.Nejde to porad posouvat nekam dal...ja jsem taky zacinal s TNG 0/200 paterny atd :-) Clovek se neustale posunuje kupredu a o tom to je....nemuzete ocekavat,ze oba dva panove jak Tomas tak Petr budou neustale predavat zkusenosti...zaklady tady jsou a kazdy si na nich muze postavit co potrebuje ;-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Článek pěkný - motivace 80/100 bodů, návod jak vydělat milion 0/100 :D , většina lidí tady na foru si na toto reálně nikdy nesáhne, takže v tom se pak odráží i ta česká povaha. Na druhou stranu je pravda, že ubylo článků s obsahově informační hodnotou (nejlepší období bylo 2006-2010), které si i dnes rád přečtu znovu. Ale i to chápu.

Tomášovi i Petrovi přeji, aby jim vše vyšlo.

ZYP

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MoH Napsal:
-------------------------------------------------------
> Skvely clanek, velmi motivacni!!!
>
> Tolik zavisti v tak kratkem prispevku od uzivatele
> UNLIMITED, to se jen tak nevidi!!!!
>
>

Ten můj příspěvek přeci není o závisti, sám jsem podotkl, že Tom dokázal velké věci a za to má můj obdiv. Jen jsem si posteskl, že namísto článků samochvály bych uvítal články se zápalem pomoci, reálné faktické informace, tak jak tomu tady bývalo dříve. Chápu, že Tom je už dneska jinde a daleko dál, než zbytek lidí na Finančníku, ale i na ně by se přeci nemělo zapomínat ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to PPavell:

Díky za info :) Myslím, že to stačí titulky říkají mnohé: "BECOME PROFITABLE TRADER FASTER. Learn from my mistakes." Jeden nejmenovaný broker :) mě AOSy G -Rex, Morpheus a T -Gainer furt tlačí, že jako budu snadno vydělávat a jen platit za užití a za komise. Samo když bude AOS v mínusu tak můj problém. Sečteno podtrženo prostě business, ale ne pro mě a za mý prachy :)

Trading je o prachách, podstatné je aby vy jste je tahali z kapes druhých a nenechali si je vytahat z vlastních !

Ať se daří ! A přeji všem vše dobré :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...