Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Poslední pozitivní inspirace od Tomáše


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

také již delší dobu začínám chápat, že to co popisujete je ze všeho nejdůležitější pro život člověka. A že to je tou hlavní věcí, kterou by se každý člověk měl zabývat, aby byl úspěšný ve svém konání. A je nepodstatné, zda se zabývá vychováváním dětí, nebo pěstováním zeleniny, nebo tradingem, nebo čímkoliv jiným.

Jenže v dnešní době je na trhu tolika informací, že se těžko člověk orientuje. A také spousta tzv. gurů, kteří hlásají tu svatou pravdu s tím, že ta jejich pravda je ta nejsprávnější. Takže poslední roky tak nějak tápu a přemýšlím nad duchovním vývojem a nevím kudy dál. Jasně, člověk by si řekl, tak začnu meditovat, a ono to nějak přijde. A hned nastává problém, jak meditovat a kterým směrem se ubírat.

Takže bych od Vás uvítal, nějaké další články, nebo jiné info, které by mohlo nějakým způsobem inspirovat. Je mi jasné, že cesta jednoho nebude vhodná pro každého. Ale rozhodně si myslím, že vždy se každý může nějakým způsobem inspirovat od někoho, kdo už nějakou část cesty ušel. Věřím tomu, že existuje spousta věcí v našem vesmíru, o kterých nelze veřejně napsat, respektive není vhodné o nich psát veřejně.

Nevím jak jste na tom, ale napadá mě také varianta, nějaké inspirace na vyžádání, takže by to nebylo veřejně vyvěšené na netu. Vím, že jste časově zaneprázdněn, ale napadlo mě, že těch článků o tradingu od Vás bylo již tolik, že by jste ty zbývající, mohl věnovat tomuto tématu. Samozřejmě však chápu, že prvním předpokladem pro to je, že se Vám bude chtít, a nebude to pro Vás nepříjemné, se tady na veřejnosti více a detailněji odhalit, ohledně svého vnitřního vývoje.

Jinak velmi děkuji za vše tady od Vás.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Tomáši,
přeji Ti mnoho úspěšných myšlenek v další práci a spoustu skvělých lidí kolem Tebe.
Díky za články, semináře a školení kterými jsi nás častoval. Co dodat, snad se někdy znovu vrhneš lektorskými cestami, podělíš se o zkušenosti a šoupneš nějakou radu do éteru.
Ať se dílo daří!

Jindra

P.S. zní to pateticky, ale je to upřímné

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jako věrný čtenář finančníku již téměř 10 let mohu říct jen jediné,DĚKUJI.Nebudu se zbytečně rozepisovat vše duležité bylo řečeno,největší poselstvi je meditace a o to se snažím,ale je to jako zkrotit dabla v malé kleci,myšlenky stale utikaji někam jinam dokola a dokola.A to je dle mého názoru jedna z nejtěžšich věcí na cestě za úspěchem-porozumět sam sobě.Tomáši úpřimně a ze srdce ti přeji jen to nejlepší,TY s Petrem jste mi změnili NAVŽDY můj život a za to vám nesmirně DĚKUJI.
Na této planetě a v našich životech opravdu neexistují hranice nemožneho,vše je možné!
DĚKUJI

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,v pristich clancich bych uvital mene emoci ale vice faktu,treba zpetne zhodnoceni uspesnosti reprezentovanych obchodnich systemu,jak intradennich tak AOSu,staci to vyjadrit a dolozit vypisem procentualne.
K cemu mi to bude?Myslim si,ze jako platici zakaznik Financnika mam na to aspon moralni pravo.
Jinak take dekuji za prvotni nakopnuti do sveta burzovniho obchodovani.Ale jak rikam,mene emoci.
S uctou Vas dlouholety zakaznik.
K.Shavlov

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No vidíte, mně se tenhle článek náramně líbí... S Tomášem jsem občas v něčem nesouhlasil, ale tohle bych podepsal (...no možná až na pár drobností :-). Tohle je totiž to nejdůležitější, ať už děláte cokoli. Vy mluvíte o emocích, ale pro mě je to racionální správa našeho života. Dokonce bych řekl, že je tam vše podstatné, takže pokud tady někdo chce víc literatury, tak bych napsal, nehledejte víc teorie, ta vás nikam neposune. Hledejte jak to, co tady Tomáš napsal, prostě začít dělat. Přemýšlejte o tom (jak v různých situacích jednáte a jestli je to optimální vzhledem k napsanému, a jak to případně změnit atd.). Nehledal bych v tom žádné velké komplikace. Najděte své přirozené já a opusťte své ego. A meditace? Prostě na chvíli zavřete oči a na nic nemyslete. Pokud by to byl ze začátku problém, soustřeďte se na svůj dech. Zní to banálně, ale není to tak snadné, jak to vypadá. A to je celé! Praxe nás v tomto případě posouvá kupředu nikoli teorie. Ta nás jen odvádí z cesty.

Díky Tome za super článek a mějte se fajn.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši,

děkuji za všechny podnětné články, kurzy i myšlenky. Z Vašeho štěstí i úspěchu mám také radost. O burzu jsem se začal zajímat tady na finančnikovi. TM praktikuji asi půl roku. No a odšťavňujeme s celou rodinu již několik let a první impuls přišel také od Vás :-). Vážím si toho všeho a děkuji. Měl jsem to štěstí, že jsem to nenechal být a zkusil to. Dnes jsem za to vděčný. Buďte šťastný, zdráv a plný života.

J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji Vám Tomáši za perfektní článek a za všechno co jste pro Nás tady na Finančníku udělal..Mluvíte mi z duše..Moc rád čtu vaše články a myslím,že jsou celkem trefné.Musím souhlasit,že je to hlavně o praxi a o tom,že je potřeba hlavně začít a pak se už bude člověk posouvat dále i když to není nic lehkého.A hlavně je to o sebepoznávání..Přeji Vám hodně úspěchů a spokojenosti na Vaší životní cestě.
S pozdravem...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja bych odporucil pozriet si vsem dokument "the secret" alebo jinak tajemstvi zivota.
To je vse to o cem je tento clanek.

Mne dokument secret zmenil zivot. Aj pred tym som zil podobnym zmyslanim akurat sem ho nevedel pomenovat a sustredit sa na neho. Po zhlednuti dokumentu secret vse zacalo davat zmysel.

A kdyz sem zhlednul dokument secret a pak zacal podle nej zit. Predstavovat si veci ktere chcem zit a zazivat, vite co se stalo?... objevil sem trading. To vesmiru sem nekonecne vdecnej ze mi ukazal cestu tradingua to byl zaklad. Pak sem objevil tyto stranky a cerpal z nich uzitocne informace.

Takze naprosto suhlasim s clankem a sam dobre vim ze to o cem pise tomas skutecne funguje.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomas,

dakujem za vsetky vedomosti, ktore si na serveri finacnik.cz zdielal. Velmi ma to posunulo dopredu. Chcem sa ale opytat jednu otazku, nakolko nemam skusenosti s vasimi kurzami.

Ako funguje on-line kurz? Je dostupny naozaj iba on-line, alebo je stiahnutelny aj offline a da sa pustat nasledne z PC?

Dakujem za odpoved

Robo

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...