Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: 22. Data a grafy zdarma


Doporučené příspěvky

Přeji krásný den, díval jsem se po free grafech, které bych mohl využívat a narazil jsem na Plus500. Již se tu na tuto platformu ptal jeden uživatel někdy před dvěma roky, ale odpovědi se nedočkal, tak to zkusím ještě já...

Nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti? Co se týče grafů, spolehlivosti, nebo toho jak to oni vlastně provozují?

Ne že bych a tom chtěl v budoucnu reálně obchodovat, ale kdyby ano, byl by to dobrý nápad?
Zaujalo mne, že všechny data a manuál nabízejí zcela zdarma, což by se začátečníkům mohlo hodit, tak by mně zajímalo, jestli je to dobrý nápad startovat na něčem takovém, nebo jestli je lepší vyhledávat grafy po těch stránkách, co jsou uváděny zde.

Děkuji moc za Vaše odpovědi a Váš čas.

Draco :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • Odpovědí 34
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Zdravím Vás přátelé tradingu.
Toto je mé první historické přispění svou troškou do mlýna :) ... Jsem začínající trader (aspoň v to doufám) a rád bych zde uvedl a trochu aktualizoval nějaké free-grafy, které jsem našel za pomoci strýce Googla. Oba jsem otestoval a mé osobě vyhovují.

První

www.tradingview.com/

Přehledné a intuitivní ovládáni s možností vytvořit si vlastní portfolio, které se při dalším přihlášení načte. Je zde i spousta nástrojů pro tecnickou analýzu. Co se týče jejich "real-timu" s tím už je to trochu horší :D , ale to se dá očekávat, když je to free ;) .

Druhý

www.freestockcharts.com/

Chce to tomu dát více času než si to úplně projdete a zjistíte co a jak. Třeba vyhledávání trhů by mohlo být lépe řešené, ale budiž. Jako u prvního je zde spousta nastrojů pro technickou analýzu a spousta nastrojů pro "malování" .

Jako třetí bych zde uvedl asi www.google.com/finance , ale to už asi většina dobře zná.

Jak jsem psal v úvodu jsem začínajícím traderem, který má před sebou ještě dlouho cestu a nazývat se traderem je možná ještě hodně brzo :D ... Tudíž toto berte jako inspiraci a za případné připomínky budu rád.

Hodně zdaru v tradingu! :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravím, minulý týden jsem mohla bez problémů sledovatspready přes britefutures přes mobil. Od soboty mi to hlásí, že je stránka nedostupná. Na PC si to budu moct zkontrolovat až v pátek. Nevíte, jestli je stránka zrušená nebo je chyba na mém přijímači? Můžete mi prosím doporučit nějakou jinou stránku pro sledování spreadů? Děkuji. Denisa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

×
×
  • Vytvořit...