Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: 18. Broker


Doporučené příspěvky

  • 6 months later...
  • Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý den. Jsem ABSOLUTNÍ začátečník (plný odhodlání vše pochopit). Proto prosím o pochopení v případě basálních dotazů. Začal jsem logicky manuálem, v kterém se opakovaně a hovoří o kontaktu se svým brokerem (telefon, e-mail,...?). Má představa obchodování ON-LINE, kdy jsem ve hře pouze já, počítač a on-line trade aplikace je o něčem úplně jiném co se v manuálu neřeší nebo je to jen jistá forma s "automatický brokerem".

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jeff: Manuál byl psaný někdy před 10 lety, od té doby se likvidita přesunula na elektronický trh, takže obchody nebudeš řešit živě s brokerem, ale klikáním v platformě. I poplatky budou nižší, kolem 5 USD na kontrakt. Já osobně jsem s brokerem, kromě vyjímečného kontaktování technické podpory, nikdy nemluvil, nebylo třeba.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Dobrý deň.
Som začitočník v oblasti obchodovania. Preštudoval som niekoľko krát manuál, zakúpil základný webimár a pomaly sa v tejto oblasti snažím zdokonaľovať. Chcel by som niekoho poprosiť o recenziu k spoločnosti Equity finnce v BA. Som s nimi v kontakte a celá vec zatiaľ stojí na založení účtu. Rozhodne sa nechcem do vecí púšťať bez preverenia a taktiež následného štúdia. Mám záujem v tejto oblasti podnikať seriózne a dlhodobo.
Ďakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rozumiem.
Ďakujem za odpoveď. Nechcem byť otravný, je možnosť nastaviť komunikáciu osobnejšie?
Potrebujem niekoho kto ma zľahka uvedie do obrazu. Čítať a študovať je jedna vec a posunúť sa správnym smerom zas druhá. Nerád by som strácal, nesprávnym rozhodovaním.
Ber to iba ak na to máš čas a chuť.
Ď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

otvorený ucet u IB mozes az od 10000 nie nahodou ? ... mam problem v tom cez aku platformu by som obchodoval ale predtym testoval trh FESX v NT su data na back test zdarma iba v ramci EOD aspon mne to nastavit nejde na nizši TF kedze to sledujem na inej platforme denne sadam za pc a zapisujem si to ale neni tam historia v NTdata su z kineticku..a nechcem si zakladat ucet kedze potrebujem najprv backtestovat a k tomu musim naplnit ucet minimalnou ciastkou chapem to spravne ? zaujmal som sa este aj o tradestation ale ten nema demo zdarma kludne by som si ho aj na mesiac zaplatil keby tam viem testovat keby tam je euro stoxx fesx len som nenasiel co to stoji kedze demo za 50€ je tusim zrusene a NT tusim ma zdarma ucet aj na real trade len s niakym obmedzenim ? viete mi poradit kkedze vsade tu citam ze data najdem na urcity cas aj zdarma a je zbytocne ich platit lenze ich hladam uz dlsiu dobu a neviem si stym poradit vdaka ..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mne to ide. odinstaluj Ninjtrader a potom klikni na tento počítač potom dokumenty a tam budeš mať 2 priečinky ninjatrader 7(alebo 8) a ninjatrader 7(alebo 8) backup. odstran ten prvy priečinok ninjatrader7(8) a opetovne nainstaluj Ninjatrader vytvor si opat to connection zadaj prihlasovacie udaje a pripoj sa a opatovne otvor si graf

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...