Přejít na stranu:  Předchozí 123456789
Aktuální stránka: 9 z 9
Re: Diskuze k článku: Nové Gecko Track'n Trade Pro 5
Vloženo uživatelem: Honza K
Datum: November 28, 2010 08:40PM

shaman78:
podle mě se jedná pouze o nejakou nabidku, ale prekopiruj sem, co ti pisou, urcite ti to nekdo prelozi :-)
HK

Vloženo uživatelem: shaman78
Datum: November 29, 2010 05:34AM

to Honza K:

Bylo tam napsané:
You are receiving this mailing because you have made a purchase, requested a trial, or requested more information about Track 'n Trade, a product of Gecko Software, Inc.
a překladač mi to přeložil takhle:
Obdrželi jste tento e-mailové, protože jste udělali nákup, požádala soud, nebo požadované další informace o n obchod Sledovat ', produkt Gecko Software, Inc

Budu velice vděčný za objasnění. Dík.

Vloženo uživatelem: garax
Datum: November 29, 2010 08:48AM
Statut uživatele: Silver member

Myslim, ze se nemusis bat-proste Ti jenom rikaji, ze jsi zarazen do jejich mailing listu: "Dostavate tento e-mail protoze jste udelali objednavku, pozadovali trial (zkusebni verzi) nebo pozadovali vice informaci o Track 'n Trade, produktu spolecnosti Gecko Software, Inc.

g.

Vloženo uživatelem: shaman78
Datum: November 30, 2010 05:07AM

garax:
děkuji, opravdu se mi ulevilo.

Vloženo uživatelem: gordonfreeman
Datum: December 10, 2010 07:56AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Zdravim vsechny tradery,
chtel bych se zeptat zda se nekdo nahodou nesetkal s takovym problemem pri pouziti TNT5. Popsal jsem jej zaroven na Gecko foru

http://help.geckosoftware.com/support_forum/viewtopic.php?f=19&t=3373

Za pripadne tipy predem dekuji.

Vloženo uživatelem: 310Raptor
Datum: January 12, 2012 06:20PM

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na jednu věc. Nyní jsem si stáhnul demo Gecko TNT5 a nainstaloval. Po prvním spuštění jsem vyplnil formulář a do mejlu mi přišlo heslo. Nyní, když spustím TNT5, tak naskočí tabulka, kde vyberu I OwnTrack n Trade 5.0, kde zadám email a heslo a po stisku tlačítka login se nestane vůbec nic. Vypadá to jako by program něco dělal, ale nenaskočí ani se nic neukáže. Nevíte prosím někdo co s tím?

Datum: January 18, 2012 08:38PM

Tak problém se vyřešil. Aktivace u výrobce trvala nějakou chvilku, takže vše již funguje.

Mám ale prosbu. Stáhnul jsem v TNT data u mnou vybraných trhů a nyní, když si ve spreadovém pluginu zadám třeba Corn, tak mám v grafu pouze období od 11/2010 do dneška. Jak tam lze zadat delší časové období na backtest?
Předem děkuji

Datum: January 18, 2012 09:34PM

Nebo je to tak, že jdou data pouze u určitého kontraktního měsíce pouze rok zpět?

Vloženo uživatelem: foglik
Datum: February 8, 2012 07:31PM
Statut uživatele: Gold member

310Raptor:

Instaloval jsem TNT na dva OS Win7 64bit a všechno je OK. Zkus to přeinstalovat, resp. asi bych zkusil nejdříve obnovu a pokud nemáš "bod", pak odebrat a znovu nainstalovat.

Foglik

Vloženo uživatelem: wrcprofi
Datum: March 17, 2012 10:56PM

Zdravím všechny tradery,
mám dotaz-nějak se mi stále nedaří zobrazit V/OI(zuby-kontraktní měsíce), jako má Petr na přiloženém screnshotu a ani mi nesedí to volume,sedí mi jen vrchní graf-už jsem snad vyzkoušel vsechno i podle rad v tomto vlákně.Díky za ochotu-Tom.

Přílohy: PETR-FINANČNÍK.png (102kB)   MOJE ZOBRAZENÍ.png (113kB)  
Vloženo uživatelem: Lionardou
Datum: April 22, 2012 11:37AM

Rád bych se zeptat, jsou zadané příkazy drženy na servrech Gecka? Nebo v osobnám počítači uživatele?
Jde mi o to, když jsem v pozici a mám zadané příkazy SL a PT a klekne mi třeba internet nebo počítač celý, zda příkazy SL a PT se provedou když je protne cena a já nebudu v tu chvíli připojený k internetu a na platformě.

Ještě bych se rád zeptat zda máte někdo zkušenosti s brokerem Gecko Finantial Services Inc.
http://www.geckofs.com/

Zkušenosti, velikost komisí apod.

Díky

Datum: April 25, 2012 06:03PM

Tak jsem zjistil ty komise u Gecko Finantial Services.
Dotázal jsem se přímo u nich. Komise jsou při zobchodování 60-100 obchodů za měsíc.

"It would be per side 1.04 commission + Fees ( 1.14 exchange + .02 NFA + .40 API/Clearing) = 2.60 per side or 5.20 per round turn all-inclusive"

Myslíte, že je to slušná cena v porovnání s ostatními?

Datum: April 26, 2012 08:36PM

Ještě k těm komisím. Každých 250 uskutečněných obchodů za jeden měsíc se snižují komise za RT o 0,5 USD.

Force Index
Vloženo uživatelem: roszkar
Datum: February 23, 2013 03:45PM

Dobry den,

chtel bych se zeptat, zda TNT verze 5.0 ma zabudovany indikator Force Index a pokud ne, je mozne si ho nadefinovat a ulozit pro dalsi pouzivani? Nikde na webu jsem nenasel uplny seznam indikatoru (krome tech par, ktere jsou na domovske strance Gecka). Samozrejme mohu si stahnout demo verzi a overit sam, ale mozna mi nekdo poskytne odpoved, aniz bych ztracel cas instalaci....

Zdravim,
Roman

Přejít na stranu:  Předchozí 123456789
Aktuální stránka: 9 z 9

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.