Přejít na stranu:  Předchozí 123456789 Další
Aktuální stránka: 6 z 9
Re: Diskuze k článku: Nové Gecko Track'n Trade Pro 5
Vloženo uživatelem: Dege
Datum: May 13, 2008 10:57PM

to ddeenniissaa (jestli už není pozdě) a všem kdo se zajímají o slevový kupon:

po skončení trial jsem zkusila napsat na jejich e-mail, zda je možné tuto slevu dostat a během méně než 1 dne mi přišel e-mail s kódem, který jsem zadala při objednání softwaru.

Petra

Datum: June 2, 2008 09:01PM

dobrý večer,

dokázal byste mi někdo poradit, zda se v TnT dá nastavit Woodie CCI podle článku "Obchodujeme systém Woodies CCI? CCI jsem našla, zaškrtla jsem i ikonu W-CCI, ale ukazuje se vždy jen jedna křivka - křivka indikátoru CCI. V článku je popsaná a zobrazena ještě i křivka turbo-CCI.

Je turbo-CCI k něčemu užitečné nebo pro obchodování tohoto systému není až tak důležité?

Děkuji Petra

Datum: June 2, 2008 09:06PM

Dobrý večer,

dokázal byste mi někdo poradit, zda se v TnT dá nastavit Woodie CCI podle článku "Obchodujeme systém Woodies CCI?

1. CCI jsem našla, zaškrtla jsem i ikonu W-CCI, ale ukazuje se vždy jen jedna křivka - křivka indikátoru CCI. V článku je popsaná a zobrazena ještě i křivka turbo-CCI. Je turbo-CCI k něčemu užitečné nebo pro obchodování tohoto systému není až tak důležité?

2. Sice se v článku píše, že chop indicator, LSMA a S-W není pro obchodování až tak důležité, nicméně bych ráda věděla, zda jsou tyto podpůrné nástroje v TnT možné nastavit. Máte s tím někdo zkušenost?

Děkuji Petra

Vloženo uživatelem: havran
Datum: July 9, 2008 08:46PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Koupil jsem si TnT 5 s pluingem spredů ,ale nemohu spustit koupenou verzi ani se dostat do acount manageru.Můžete mi prosím někdo poradit,kde dělám chybu.I jsem si nechal poslat nové heslo,ale nepohlo to.

Vloženo uživatelem: cruyff
Datum: August 17, 2008 09:01AM

Můžete mi někdo prosím poradit jestli jde v TNT5 dát více grafů přes sebe, např.všechny aktuálně obchodované kontraktní měsíce CORN přes sebe (v jednom okně)??..
díkk C.

Vloženo uživatelem: Aldrich
Datum: September 3, 2008 09:45AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

To Havran:

Přesně stejný problém řeším i já a zatím taky neúspěšně.

Vloženo uživatelem: simpson7
Datum: September 3, 2008 10:55AM

cruyff

Nie, neda sa to.

Vloženo uživatelem: minarik.j
Datum: October 5, 2008 03:11PM

Dege Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý večer,
>
> dokázal byste mi někdo poradit, zda se v TnT dá
> nastavit Woodie CCI podle článku "Obchodujeme
> systém Woodies CCI?
>
> 1. CCI jsem našla, zaškrtla jsem i ikonu W-CCI,
> ale ukazuje se vždy jen jedna křivka - křivka
> indikátoru CCI. V článku je popsaná a zobrazena
> ještě i křivka turbo-CCI. Je turbo-CCI k něčemu
> užitečné nebo pro obchodování tohoto systému není
> až tak důležité?
>
> 2. Sice se v článku píše, že chop indicator, LSMA
> a S-W není pro obchodování až tak důležité,
> nicméně bych ráda věděla, zda jsou tyto podpůrné
> nástroje v TnT možné nastavit. Máte s tím někdo
> zkušenost?
>
> Děkuji Petra

Můj dotaz, je naprosto strejný, tudíž doufám, že nám ho někdo moudřejší zodpoví
winking smiley

Vloženo uživatelem: kanosi
Datum: October 8, 2008 09:40PM

Dobrý večer, prosím o radu. Je možné nastavit MA a EMA v TNT a aplikovat je přímo do grafu nebo se zobrazuje v okně pod grafem? Děkuji

Vloženo uživatelem: jenaL
Datum: October 9, 2008 12:26AM
Statut uživatele: Gold member

kanosi:
je to neuveritelne lehke (viz obrazky).

Přílohy: 1.png (16kB)   2.png (47kB)   3.png (13kB)  
Datum: October 9, 2008 12:35AM

minarik.j:
bohuzel to v tnt nastavit nelze, je tam pouze moznost zobrazit prubeh jednoho CCI indikatoru ve vzhledu WCCI, tzn bar+line. Co si matne pamatuji Woodi obchoduje pozicne s periodou 20, tezko rici jestli pouziva vsechny soucasti systemu i pro pozicni obchodovani. Nejlepe se zkuste zeptat primo woodiho na www.woodiescciclub.com nebo tu:

Ostatni info o woodesicci:
http://www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/woodies-cci-1.html

Vloženo uživatelem: minarik.j
Datum: October 19, 2008 10:38PM

to jenaL:

diky za odpověď, sem zase o krůček dál .)

Honza.

Vloženo uživatelem: Mirek F.
Datum: November 27, 2008 10:39PM

Ahoj,
kolik stojí měsíčně příjem dat?
M.

Datum: November 28, 2008 09:13AM

tyhle typy odpovedi vyzaduji vetsi uroven trpelivosti smiling smiley
Ne ze by to nebylo hned na prvni strance... http://www.trackntrade.com/futures/

Futures EOD Data Service
1 Month Auto-Renewal: Only $19.95/mo
3 Month Auto-Renewal: Only $18.32/mo SAVE 8%!
6 Month Auto-Renewal: Only $17.49/mo SAVE 12%!
1 Year Auto-Renewal: Only $16.62/mo SAVE 17%!
2 Year Auto-Renewal: Only $14.96/mo SAVE 25%!

Co me prekvapilo daleko vice je za TNT utoci na daytraderskou obec a vydali novou Live platformu...
http://www.trackntrade.com/futures/live/

For jenaL
Vloženo uživatelem: Mirek F.
Datum: November 28, 2008 07:34PM

Máte pravdu, uplne jsem to prehledl..nekdy pro stromy nevidite les:-)
Live demo jsem si stahl, libi se mi intuitivni ovladani, lze obchodovat naostro pres OEC, ktery je jakoby s TNT spojeny..
vcera jsem si to omylem stahl misto TNT 5.
M.

Přejít na stranu:  Předchozí 123456789 Další
Aktuální stránka: 6 z 9

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.