Přejít na stranu:  Předchozí 123456789 Další
Aktuální stránka: 7 z 9
Re: Diskuze k článku: Nové Gecko Track'n Trade Pro 5
Vloženo uživatelem: Mirek F.
Datum: November 29, 2008 01:44PM

Hezké sobotní odpoledne!
Tak toto nechapu...

Na demo TNT 5 obchoduji kukurici s uctem 10 000, nastoupim do dobreho trendu, kdyz me to pozada o doplneni marginu castkou 2045, doplnim ji, po case vystoupim s trendu se ziskem 1275, ale na uctu mi zbyde uz jen 3700 (novy margin+zisk). Kam se podelo tech deset tisic? A proc vubec bylo treba tolik marginu?
Ví někdo?

Přílohy: Bez názvu.JPG (87kB)  
Vloženo uživatelem: Sobotka
Datum: November 29, 2008 06:42PM

to Mirek F:
podívej se pořádně na data depozitu, myslím že depozit 10000 máš až v listopadu, ale na grafu jsi teprve v červnu.
Silva

Vloženo uživatelem: jaticha
Datum: January 31, 2009 05:02PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Dobrý den Petro,
omlouvám se, ale mohla byste mi poradit, kde bych našla bližší informace k nastavení LT charts? Narazila jsem na stejný problém a nějak jsem se v tom teď "zacyklila" :S
Děkuji moc.
Jana

Vloženo uživatelem: ivanivanovic
Datum: February 25, 2009 09:56AM

Dobrý deň,

chcem sa opýtať ako je to s platnosťou a používaním Coupon Code, našiel som nejaký kupónový kód, ktorý bol pre verziu 4.0 po jeho zadaní a potvrdení mi to dalo zľavu $100 čiže TNT 5.0 by ma vyšlo na nejakých $97.

Za odpoveď ďakujem.

Vloženo uživatelem: Shawn
Datum: February 27, 2009 04:22PM

ZDRAVÍM

POKUD SI ZAKOUPÍM TNT, JE MOŽNOST ABY BYLO NAINSTALOVÁNO NA DVA PC??? DĚKUJI ZA ODPOVĚD

PETR

Vloženo uživatelem: Hanusao
Datum: March 1, 2009 07:09PM

Dobry den, koupil jsem si TNT 5 i s daty, ale nemam tam tam moznost obchodovat s fiktivnim uctem, myslel jsem, ze kdyz to je na demu, tak to bude i v tom. Nevite nekdo proc to tam neni? dekuji Mik

Vloženo uživatelem: bluefruit
Datum: March 1, 2009 09:58PM

to Hanusao:

je treba si k tomu prikoupit plug-in "Accounting and Simulator".

Vloženo uživatelem: jaticha
Datum: March 2, 2009 07:28AM

Dobry den Miku,
mela jsem stejny problem - musite si prikoupit Accounting Plugin. V demu to sice jde, ale ostra verze je bez moznosti obchodovani s fiktivnim uctem.
Jana

Jana

Vloženo uživatelem: Hanusao
Datum: March 2, 2009 05:04PM

Dekuji za odpovedi. A to pred tremi dny koncila sleva 20 procent na vsechny plug-in!!! No co uz, pozde , zase... :S

Vloženo uživatelem: ramonn
Datum: April 27, 2009 10:47PM

Zdravím všechny obchodníky a obchodnice.

Poměrně delší dobu jsem pracoval v Ninje, ale jelikož uvažuji o nakouknutí do tajů pozičního obchodování, rozhodl jsem se dnes nastudovat tématický seriál k tomuto programu a následně si i stáhnout trial verzi TNT 5.
Ať ale čtu jak čtu, nedokážu vyvolat funkci pospojovaných kontraktních měsíců. V článku, i v online manuálu programu je víceméně jen uvedeno, že se to provádí pomocí "Long Term Settings" v záložce "View". Zde ale nevím, co zaškrtnout či nezaškrtnout, vyčerpal jsem asi snad všechny varianty, ale pospojování veškeré žádné. Pomalu propadám beznaději, a tak bych poprosil kohokoliv zde o podrobnější postup, jak tohoto docílit. Moc by mi to pomohlo.
Děkuji komukoli za případnou ochotu.

Zdeněk

Vloženo uživatelem: orfík
Datum: May 5, 2009 04:02PM

to ramonn:

Dobrý den, spojení grafů provedete pouze přepnutím následujících tlačítek (viz. obrázek). První tlačítko zobrazí pouze graf zvoleného kontraktního měsíce, ostatní tlačítka zobrazí pospojovaný a to v pořadí: denní, týdenní a měsíční graf.

to Hanusao

tenhle momentálně platí: 20EA

Já si teď chtěl také koupit Accounting Plugin, a koukám že z 97$ nám cena poviskočila na 197$...

Přílohy: long term daily.jpg (43kB)  
Vloženo uživatelem: johnydarker
Datum: July 6, 2009 06:26PM

Jsem úplně ve stejné pozici smiling smiley Mylně jsem po práci v trial verzi myslel, že krokování historie je součástí základní verze Gecka 5.0, no o to větší zklamání jsem zažil, když jsem zakoupil ostrou verzi a ejhle, krokování nikde a po pročtení diskuse jsem zjistil, že to je součástí Plug-inu Historical Trade Simulator.

To zvýšení ceny z 97USD na 197 USD také nepotěší. Asi je o TNT velký zájem, tak si to zvýšení cen mohou dovolit sad smiley

Nevíte náhodou, zda nyní platí nějaký slevový kupon na plug-iny, ať už výše zmiňovaný 20EA či jiný?

Ještě jsem jim napsal e-mail, zda mi na ten plug-in nedají slevu, tak uvidím co napíšou.

Jarek

Vloženo uživatelem: johnydarker
Datum: July 7, 2009 10:33PM

Nabídli 10% na další nákup. Tak lepší než palcem do oka.

Vloženo uživatelem: mekon
Datum: July 24, 2009 02:03AM

Zdravím,
menší info pro všechny, kteří zvažují koupi tohoto programu, a kterým byla nabídnuta sleva 10% (tak jako nejdřív mě). Napsal jsem jim (Erik Atkins), zda by nebylo možno dát -20%. Obratem mi 20% slevu potvrdil. Tož za zeptání nic nedáte a každá další sleva potěší.

Petr

Vloženo uživatelem: bradrtony
Datum: October 20, 2009 04:30PM

Pratele,

vsem znamy Erik Atkins mi na dotaz zda-li TnT umi v plne verzi intratrading poslal odkaz na ztazeni tzv. TnT Futures Live http://www.trackntrade.com/trials/live.htm coz by mel byt 14 denni trial, a take je.
Jenze ejhle, v momente kdy se jedinec rozhodne pro minutove grafy tak se zadne nenactou.

Reakci ocenim, za pripadne reseni budu fakt rad,

diky,
bradrtony

Přejít na stranu:  Předchozí 123456789 Další
Aktuální stránka: 7 z 9

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.