Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: NinjaTrader a otevření grafu s historickými nebo realtime grafy


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 167
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tedy co ja mam zkusenost se Zen-Fire, tak vyborne funguje pro papertrading, ale historii jsem z nej dostal maximalne pro kontraktni mesic 12/07, driv ani tuk. Delam neco spatne nebo to tak proste je? :-) Taky by me zajimaly detaily o Zen-Firu, napr. mira zpozdeni na free accountu, kolik stoji realtime ID data a co vlastne ten mirusfutures nabizi (na strankach maji vsude velkolepe prohlaseni o "solution" nebo "technology", ale co to sakrys vlastne je? nabizi vlastni platformu a brokerske sluzby?). Ja jen vim, ze pres ne taham data do Ninjy, ale to ja tak vse :-) Nejlepsi by bylo zalozit o Zen-Fire samostante vlakno, ja zatim bohuzel nemuzu. :(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Urcite souhlasim. Pokud na financnikovi neni nikdo, kdo by mel aktivnejsi zkusenosti se Zen-Fire, rad si na jejich support line necham vysvetlit podrobnosti a o tyto informace se zde na foru podelim. Jenom mi prislo efektivnejsi, pokud uz by nekdo o obchodovi se ZF nekdo neco vedel, kdyby to nam zacatecnikum alespon nastinil, aby 100 lidi paralelne netravilo hodiny zjistovanim teze informace. :-)

Zkusim jeste chvili pockat a jestli to bude potreba - mirusfutures support line, mas se na co tesit !!! :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Thank you for your inquiry. At 1-20 RT's per day, your commission rate would begin at $4.75 per Round Turn with additional volume discounts on a sliding scale basis. Intraday margins are $500 per contract for all products on Globex and $1000 per contract for products listed on the Eurex platform. Rates are all-inclusive providing access to the Order Desk, use of the NT Static SuperDOM, as well as full support and training for NinjaTrader software and the Zen-Fire data network.

Thanks again,

Byron/Mirus Futurws
Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
dokázal by mi někdo poradit? Sleduji na Woodiho stránkách moderované grafy, kde používá svůj systém na grafy range bars. Verze 6.5 Ninji už je podporuje, ale výsledné cci se stále výrazně liší od těch Woodieho i když nastavím rozsah 15 ticků, které doporučuje pro trh ER2. Je potřeba ještě něco změnit, nebo je ta odlišnost způsobena různým data feedem? Používám OpenTick.

Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

já jsem teď porovnával data OpenTick+Ninja a Trade Navigator a vyšlo mi že minutové grafy byly víceméně totožné, kdežto volume grafy se lišily tak, že graf i CCI vypadaly úplně jinak. Jako by OpenTick měl 1,5-2x větší volume, ale ceny v podstatě seděly. Zkusil jsem data od Zen-Fire a vypadá to úplně stejně jako v Trade Navigatoru.
Pokud využíváte grafy založené na tickových datech, zkuste se raději registrovat u Zen-Fire, mohlo by to být řešení.

attivo

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...