Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: NinjaTrader a otevření grafu s historickými nebo realtime grafy


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 167
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 3 months later...

no_one, vzdyt jsem ti to psal vcera do vlakna Historicka data:

Re: Historická data
Vloženo uživatelem: detroit
Datum: January 3, 2014 06:14PM
Statut uživatele: Gold member

Zalezi co myslis tim "stazeny historicky data". Jestli mas na mysli market replay data, tak to je snadne. Jen prekopirujes C:\Users\tvojejmeno\MyDocuments\NinjaTrader7\db\data na ten druhej komp

Zadna jina data pretahovat nema smysl, vse se taha z Internetu samo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ahoj, zkousim si zakreslovat do ninji SR urovne ale vzdycky kdyz vypnu graf, smazou se mi i ty linky. nevite jak to udelat aby to tam zustalo a abych mohl i treba otevrit vicero grafu (tedy stejny trh jen vyssi timeframe) a abych tam ty urovne zakreslene z vyssiho timeframe mel hned videt v tom nizsim. umi to nindza nebo musim hledat jiny software?

dekuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Detroit, No_one Historická data má smysl přetahovat například, když na druhém počítači nemám spojení na online apod. NinjaTrader k tomu poskytuje nástroje v Tools - Hist. Data Manager. Tam je možné dělat Export a Import jednotlivě podle instrumentů. Všechna Historická a/nebo Replay data lze snadno zkopírovat pomocí Backup/Restore v menu File - Utilities. Tam je několik možností zaškrtnout, co se bude zálohovat (viz obr.).

26490

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

opentick:
Máš přikonektovaná data? - z tvého obrázku nelze poznat, protože je to dole oříznuté.
Jestli máš, tak od koho? - jestli máš data třeba od CQG tak ten myslím data US akcií neposkytuje (máš tam nastaven ticker AAPL)
Nebyla zrovna burza US stocks (konkrétně Nasdaq) zavřená? - podle data příspěvku byla (pokud je čas SEČ a pokud zhruba odpovídá době vytvoření screenshotu), takže žádná data pro AAPL nejsou, nastuduj si kdy jsou obchodní hodiny US stock vč. premarketu a aftermarketu.
Píšeš "po stáhnutí dat" - stahování historických dat nemá nic společného s realtime daty, které se ti nezobrazují, takže je to irelevantní informace. Místo ní raději napiš relevantní informace, aby ti někdo mohl poradit. Problém může být na několika místech a nikdo ti nekouká přes rameno aby věděl co jsi dělal, kdy jsi to dělal, jak máš co nastavené, od koho máš realtime data apod.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Ahojky, začal jsem pracovat s NJ asi před týdnem, prošel vidotutorial a vlákna na finančníkovi. Již jsem tu několikrát našel popsaný následující situaci, ale nebylo vyřešeno nebo alespoň ne funkčně. 1/ Mám otevřeno několik oken s grafy (každý s jinou komoditou), stažená denní data, do každého grafu mám zakreslené supporty a rezistence a další věci. Cht1ěl bych, aby se mi po zapnutí NJ otevřeli všechny grafy s komoditama, které mám zvolené jako sledované (nejsou v záložce default v instrument managerovi, ale v mnou pojmenované složce),tak jak jsem je naposledy opustil (zavřel) a ideálně i s automatickým připojením na preferovaného poskytovatele dat. Při vypínání dávám při hlášce uložit workspace "save all", ale stejně se mi při zapnutí NJ otevře pouze hlavní kontrolní okno. 2/ jednou ze sledovaných komodit mám Eurodollar. Pokud si zadám v NJ GE06-15 (GEM15), tak se mi zobrazí spíše jako tikové než candle (viz přiložený obrázek, pokud se mi ho podaří vložit. Druhý graf je z Barchartu a skoro se stejnými parametry( jiný indikátor, ale graf se stejnými parametry). Proč nemám pěkné svíce v NJ jako na Barchartu? Všechny ostatní grafy jedou dobře. 3/ existuje do NJ indikátor COT (viz. předchozí obrázek a graf z Barchartu)? Děkuji za radu

28365

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...

Zdravím,

prohledával jsem vlákna a ještě jsem na svůj problém nenarazil (nebo jsem přehlédl, tudíž se preventivně omlouvám). Mám stažený NinjaTrader, potřebuji backtestovat, jsem připojený k NinjaTrader Continuum (vidno napsané dole zeleně), ale žádná data mi to přesto nesosá a grafy nezobrazuje (pouze bílá okna, zkrátka bez dat). Ten samý proces jsem zkoušel také na Yahoo a dalších - stejný výsledek. Pomůžete mi prosím?

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...