Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Track 'n Trade Pro 4.0.


Doporučené příspěvky

  • 1 month later...
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den
chápu to správně,že musím koupit základní soft. "Futures Trading Software" + dokoupím roční data a plug-in spreadů?
Nevíte náhodou jestli jde ještě uplatnit nějaká sleva,nebo jestli nemají nějakej balíček toho co potřebuji na obchodování spreadů
Děkuji
Přeji všem úspěšný obchody

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Dá se domluvit speciální cena za tyto produkty

1. TnT 5.0 EOD program
2. Spread plug-in
3. Hictorical trade simulator plug-in

Já jsem Erikovi navrhl 400$ a souhlasil. Lepší než 591$ v základu. Takže pokud někdo uvažuje o koupi spreadového kompletu, dá se pořídit za těch zmíněných 400$, což si myslím, je dobrý cena. A jde se papertradevovat :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pro spready není potřeba "Hictorical trade simulator plug-in". Naopak ve výše zmiňovaném výčtu chybí položka za data! Cena je podle délky objednání, já objednávam vždy dva roky EOD data.

Když jsem před lety kupoval TNT se spreadovým pluginem, tak se daly využít slevové kódy, které zadáš do "košíku":
- pro slevu $100 to bylo EATNT100 (myslím, že tato sleva nešla uplatnit na data)
- stálá 20% sleva 20EA

Předpokládám, že tyto kódy platí dlouhodobě, každopádně za vyzkoušení nic nedáš.

Jinak někdy mají výrazné slevové akce.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ano, to není. Ale pokud chápu dobře, je to s ním lepší kvůli krokování v programu.

Data jsme s Erikem řešil v noci a nakonec mi nábídnul set za 487$, tzn. roční data za 87$. Já nevím, mně to připadne dobrá cena, máš v tom program a 2 nadstavby (resp. 3, je v tom i Candlestick plug-in, který samozřejmě nepotřebuješ, ale asi to tak mají v Gecku nastavené)

Víš jak, určitě bude akce i na Vánoce apod. ale to je za delší dobu a zase mám respekt k výrobci SW. Tzn. Sleva ano, ale know how něco stojí a má svojí férovou cenu.

Pokud bych ale zkusil ten návrh výše, může to vypadat takto:

TnT 5.0 EOD program / Spread plug-in / Historical trade s.
197 x 3 - 100 = 491 + data (nejlépe 2 roční)
a nebo
197 x 3 -20% = 473 + data (nejlépe 2 roční)

TnT 5.0 EOD program / Spread plug-in
197 x 2 - 100 = 294 + data (nejlépe 2 roční)
a nebo
197 x 2 - 20% = 315 + data (nejlépe 2 roční)

Pokud se s tím Historical trade s. plug-inem mýlím a opravdu není potřeba, je tedy nejspíše možné pořídit ten set za cenu okolo 300$ a navíc si platit za data.

Díky za radu ohledně toho plug-inu, pokud máš v tomto zkušenost. Do konce týdne si to chci pořídit, tak ať vím.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Současné ceny neznám, pořizoval jsem před lety, předplacená data mi budou platit ještě pár měsíců, takže neřeším, ale čistě logicky, pokud umožňují předplatit data na dva roky, musí být předplatné levnější než na rok.

Co sis domluvil s Erikem nechci v kontextu neznalosti cen posuzovat, ale když jsem si s ním dopisoval před lety, tak mi nepřišel vůbec vstřícný a nikdy mi nenabídl cenu lepší, než kterou jsem si nakonec poskládal pomocí slevových kódů - je potřeba si to sám propočítat.

Co má sleva poskytovaná výrobce společného s respektem k výrobci netuším. Neřeknu, kdybys sis chtěl SW pořídit nějak pokoutně, ale na využítí poskytované slevy prodejcem SW nevidím nic špatného!!!

K tomu trade pluginu - pokud ti stačí krokování průběhu grafu, pak stejnou službu udělá šipka vpravo/vlevo - graf se ti "umazává" nebo přidává po dni až do prvního nebo posledního dne (u EOD tedy do předchozího obchodního dne). A pokud to chceš pro spready, pak se mi to zdají zcela vyhozené $ - navíc pokud pak přijdešm na to, že bez pluginu nedokážeš "žít":), dá se doobjednat.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

S tím respektem jsem to jen myslel tak, že do Erika nechci pořád bušit o větší a větší slevu. To by pak asi taky mohl být trocha nepříjemný. Asi jsem se špatně vyjádřil což je někdy úděl diskuzí.

No s tím plug-inem si mě překvapil! ANO, TNT pořizuji zatím čistě jen na SPREADY. Menší účet mám v akciích bez páky a na technickou analýzu u nich používám AmiBroker a jsem spokojený. Na poziční obchodování futures jsem se rozhodl studovat právě spready a nechci obchodovat pozičně čistě futures kontrakty.

A já myslel, že ty šipky na posouvání (a postupné vykreslení / umazávání vykreslení spreadu) je právě součástí historical plug-inu a bez něho to nejde.

Takže pokud si to shrneme, tak v tom základu TNT je historie 30 let zpět, která je možné krokovat a spready z minulosti si takto zobrazovat. Tak k čemu sakra je ten historical plu-in? :)

Pokud tedy platí ty slevy, tak ten set TNT program a Spread plug-in se dá koupit za cca 300$ + data (při koupi na 2 roky stojí při přepočtu 14,96$ měsíčně).

Při koupi jeho setu ( i když 2 plug-iny budou nevyužité) je cena cca 400$ a data na rok 87$ (7,25$ měsíčně).

Tak jak tak mě bude první rok stát v obou případech cca 480$ (a proč nemít 2 plu-iny k dobru...). Takže asi vezmu ten set a po roce jak padnou nabízené data, koupím jen data na další 2 roky dopředu, aby byly nejlevnější.

Každopádně děkuji za konstruktivní diskuzi. Ať se daří. Já do spreadu právě začnu pronikat, uvidíme jak budu úspěšný.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Sinuhet:

TNT to u spreadů neumí.

Hledej tam odkud máš ten screen (pokud to není z tohoto fora) nebo na googlu. Velice rád bych ti poradil, ale podmínky fora bohužel zakazují dávat odkaz na placené služby (většina služeb je placená).

Pokud máš přístup do spreadového vlákna, pak hledej ve vlákně "spready - zlepsovaky, vychytavky atd." - je tam utilita do excelu od pepazdepa - je už staršího data, ale pro letošek by ještě mohla fungovat - je potřeba to vyzkoušet. Jinak placené služby - existuje výborné sofistikované řešení, které umí nejen zobrazit konkrétní spread, ale také udělat statistický backtest ala MRCI a mnoho dalšího. Ten tvůj screen je z něho.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Liborek77:

Den, kdy na tomto foru nebude ani jeden dotaz, který by se tu milionkrát opakoval, oslavím.

Poměrně mě fascinuje ta pohodlnost (nechci to nazvat hruběji, i když si to zaslouží) s jakou jsou na tomto webu stříleny dotazy. Vždy mě napadne, kam to asi ten který tazatel dotáhne, když není schopen (ochoten) udělat ani takovou jednoduchou věc, jako zkusit vyhledávání ve foru.

Za tu otázku si to ani nezasloužíž, ale podívej se o pár příspěvků výše, dával jsem tam kódy na slevové kupony.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...