Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Data


JakubT

Doporučené příspěvky

Zdravím,

prošel jsem diskusi a nemohu najít žádné téma věnující se pouze datům - jejich poskytovatelm, zkušenostem s nimi atd. A protože to je téma, které aktuálně řeším, rád bych se zeptal ostatních traderů, jakým způsobem živá data řeší a jak jsou spokojeni s poskytovatelem. V současné době mi data poskytuje IB k účtu, nicméně vzhledem k tomu že nyní potřebuji kontinuální grafy, ticková data atd. tak se poohlížím po nějakém poskytovateli. Zkoušel jsem oslovit společnost IQ Feed, která má de refencí profesionální ticková data, nabízí kontinuální grafy jednotlivých trhů atd. Poptal jsem co potřebuji a cena je 90usd/měsíc + nějaký poplatek burze, což mi zatím neodepsali kolik dělá.
Má někdo zkušenosti ještě s dalšími poskytovateli?

Díky za odpověď a hodně zdaru!

Kuba

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

Ahoj, neviem či som v správnej sekcii a ak nie tak sa vopred ospravedôňujem. Chcel by soms aopýtať či by mi niekto vedel pomôcť pretože som u CQG brokera mam od nich sim, ale grafy sa mi vôbec nehýbu aj keď mi píše že som pripojený a neviem čo s tým teraz, lebo papertradujem a nemožem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahoj,
Prosim Vas potreboval by som poradiť s živymi datami na indexy do sierry . ,,som po absolvovani kurzu emini 1 a chcel by som vyriešiť data a všetko potrebne nastavenie,instalaciu pred kurzom "On-line FIMS A–Z: Profesionální daytrading orderflow".
Ak by bolo možne cerpat data zatial bez živeho učtu / pre trening,,,alebo pokial by to nebola dobra volba tak aj s otvorenim učtu....," IB " ?!... / proste urobim co bude treba, len sa zacinam trochu/dosť stracat, kedže bojujem so všetkym...:S,,,
,, docital som sa ,ze budem potrebovat sierru v konfiguracii 5 a data som pozeral na sierre "Sierra Chart Real-Time and Historical Exchange Data Feed " len neviem ci toto je spravny "baliček " so vsetkym co budem potrebovat, pripadne IQ ..., ako najčastejšie uvadza "Peter",,
Mohol by ma niekto v tomto usmerniť, ,,?? ,, / na spravny"balicek" dat..., pripadne či mam s živym učtom-alebo zatial bez???/
Ďakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj, živá data pro vyuku nepotřebuješ. Stačí ti Sierra Chart balíček 5.
Ten již obsahuje zpozdena data použitelná pro fims. Stojí to 35$ mesicne. Použít se pak musí replay.

K živému obchodování (nebo pokud chceš živá data) je třeba ještě být u brokera (treba IB) a koupit si živá data u Sierra Chart. To stojí dalších kolem 39$. Živá data od Sierra Chart bez brokera nechodí.

Další možností je AMP Futures. Zde stojí Sierra Chart balíček 5 plus živá data od CQG dohromady kolem 40$, pokud si to dobře pamatuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...