Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Tradestation marketingové kódy?


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
dnes jsem si chtěla otevřít učet u Tradestation dle návodu na finančníku včetně využití všech možných bonusů od firmy Tradestation. V kroku, kde se zadávají personální údaje tj. pátý krok, je v návodu uvedeno:"V okénku Sales Representative vyberte "Geraint Phillips" (součást marketingového kódu) a na dotaz How did you hear about TradeStation vyberte "Other". V tomto okénku však uvedené jméno není, tak nevím co s tím, abych o nabízené bonusy nepřišla. Vzhled stránky je taky odlišný od vzhledu uvedeného v návodu, zřejmě se vše již změnilo. Můžete mi poradit zda jsou nyní kódy nové a případně mi je napsat nebo je obměnit v návodu?

Předem děkuji

Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den,

ještě jednou děkuji poradu se jménem, vše je v pořádku. Po ukončení registrace na webu jsem si nestáhla pdf. dokument.Našla jsem dokumenty na které odkazuje finančník v návodu a vybrala Individual, Joint and IRA Account Applications, Individual, Joint and IRA Application Kit - pak tam byl jen Entity Application Kit.

problém je, že stránky - políčka pro vyplnění jsou odlišná od těch v návodu a vůbec tam není část zabívající se údaji nunými pro získání bonusů tj. např. jak v návodu uvedeno....
Zadejte správně kód Tomas Nesnidal-2335ABLY do políčka „Please specify where you obtained it from“, abyste získali bonusy od serveru Finančík.cz!

Toto políčko tu není!! Může mi prosím někdo poradit??

Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

na tom co jsem posílal já to bylo na stránce 4 (Page 4) dokumentu Dual Futures Account Application (to bylo v hlavičce). Nahoře je "chlívek" kde se vyplní representative a pod tím je Promotional code a vedle zmiňované Please specify... Ale už je to rok dozadu, možná se něco změnilo. Když bude nejhůř, můžete zkusit zavolat přímo panu Albinovi, nebo napsat jim na chat (to bylo podstatně, podstatně a ještě jednou podstatně jednodušší než první možnost).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

vše je jinak, jiný formulář jiné stránky jiná políčka..i když alespoň trochu podobná něco se dá vyhledat v původním návodu.
Mám dotaz na FINANČNÍKA - původně na str. 4 formulářů bylo políčko "Pleas specify where you obtained it form" kde bylo nutné vyplnit "TomasNesnidal-2335ABLY" tak aby člověk dostal bonusy od Finančníka ebooku a slevu na semináři. nyní tam toto políčko chybí!!! a není v celém formuláři - prošla jsem ho. Znamená to, že Finančník už bonusy nedává??? Může mi prosím někdo od Finančníka odpovědět?

Moc děkuji

Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
Nikdo mi bohužel neodpověděl na můj předchozí dotaz tak zkouším ještě jednou.Lze nyní získat bonusy od Finančníka když nelze vyplnit kódy tak jak jsou uvedeny v návodu na prihlaseni u Tradestation protože jsou jiné formuláře a příslušná okynka chybí? Viz predchozi zprava. Prosím o rychlou odpověď nevím co s tím když jsem chtěla bonusy od finančníka.....

Děkuji
Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Odpověď se už objevila v jiné diskusi, takže si ji drze dovolím citovat:

tomnes Napsal:
-------------------------------------------------------
> bohužel TS změnila formulář a neupozornila nás na
> to, takže se omlouváme za lehké zmatky.
> Dle posledních instrukcí z TradeStation prý bude
> nejjistější, pokud kód a jméno člověka, který má
> na starosti klienty Finančníka u TS (Peter
> Albino), napíšete ručně (nebo na počítači) do
> pravého horního rohu každé stránky formuláře - tj.
> mělo by tam být Tomas Nesnidal-2335ABLY (for Peter
> Albino). Tak bude bezpečně zajištěno že se vše
> dostane k Petrovi Albinovi a vy zaručeně dostanete
> všechny bonusy od Finančníka.
>
> Děkujeme za pochopení.
>
> Tomáš
> FINANCNIK.CZ
>
> "Realita kolem nás je pouze odrazem našich
> vnitřních myšlenek, pocitů a našich činů. Úspěch
> začíná a končí v naší mysli."

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Není zač, moje práce to nebyla :)

Vím jaká divočina to otevírání účtu je, prošel jsem si tím před rokem. Za sebe můžu říct, že mám dost smíšené pocity co se dotyčného pána (Peter Albino) týče. Dokud nebylo uzavřeno, byl ochotný. Poté totální odstřihnutí - na maily neodpovídá, telefon nezvedá. Pokud něco chci vyřešit, musím kontaktovat chat, nebo telefonicky někoho jiného a dotyčný následně zavolá a s P.A. to vyřeší. Ale možná je taková politika firmy - nezatěžovat Sales managera prací se zákazníky. Na druhou stranu si na TS jako firmu rozhodně nemůžu stěžovat - co jsem kdy chtěl, to (po čase) zařídili. Každopádně Vám přeju hodně zdaru.

Wik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
ak mám další dotaz peter Albino mě kontaktoval a chce po mě údaje, které mi nejsou jasné. Chce vědět následující:

Provide the name of trading firm(s) at which you held a brokerage account (either alone or with others) or as an authorized trader;

o Provide the status of this account: Open or Closed.

S tím si nevím rady, nechápu na co se ptá... pokud chci jen osobní účet tak autorizovaný trader?? Účet zřejmě bude otevřený.... Taky nevím zda mu to jen opověděť do mailu, protože takováto políčka jsem ve formulářích nenašla. ach jo.

Nemá s tím někdo zkušenost??

předem děkuji

Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Dobrý den,

tak jsem zdárně postoupila a mám u Tadestation otevřený účet. Jako úplný nováček u tohoto brokera se chci zeptat zda při stahování platformy je nezbytné stahovat i RadarScreen a TradeStation Portfolio Maestro, za které účtují 59,95 dolarů měsíčně.
A ještě mám dotaz zda stále platí, či zda se již nezměnilo to co bylo avizováno v návodu a sice, že pokud se obchoduje 10 obchodů měsíčně a více pak je vše zdarma (v návodu byla uváděna cena 99 dolarů, při zakoupení výše uvedených produktů by to ale bylo necelých 120....)

Děkuji za informace

Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...