Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Tradestation marketingové kódy?


Doporučené příspěvky

Stahovat nic navíc nemusíte a ani bych vám to do začátku neradil - ani jedna z těch věcí mi k srdci moc nepřirostla. Ale průběžně se to vyvíjí a tak z toho možná časem něco zajímavého vzejde.

Těch deset obchodů platí - alespoň u mě to naběhlo automaticky bez nutnosti někde něco urgovat. Jen (mám ten dojem, už je to nějaký pátek dozadu) to fungovalo tak, že se strhla částka za platformu která se následně zase zpátky přičetla k účtu a nejsem si jist, jestli tam nebyla měsíční pauza (tzn první měsíc platíte, další měsíc se vám to zase vrátí a platíte za další měsíc).

Wik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Doufám že to tak bude. Mezitím mi poslali další stejný mail kde citována hláška byla červeně a přišel z mailové adresy kde bylo v textu help. Tak jsem jim odpověděla, co můžu udělat,aby se problém (i když nevím jaký vyřešil) a zatím se nikdo neozval. Uvidíme co bude dál.

Děkuji Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
chtěla bych si převést část peněz od Tradestation na účet v ČR v sekci Transfere funds je sice hezky popsáno, že v této sekci mi vysvětlí jak převádět peníze kamkoli budu chtít, ale to je všechno. Za tuto počáteční obrazovku se nemohu dostat nemám tam žádnou šipku či odkaz jak se dostat z této obrazovky dál. Nemáte někdo zkušenost co se s tím dá dělat, jak se dostat k příkazům na převod peněz?
Děkuji Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit jaké symboly mají v TS trhy TF, NQ, NY a ES. Hledala jsem je přes Insert/Format/Symbol/Futures nebo Index a Lookup ale nedohledala jsem. Tedy vyjelo spousta trhů jen vědět který je ten pravý...

A ještě jedna otázka jak lze zakoupit realtime data pro výše uvedené trhy v TS a kolik stojí?

Děkuji Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

DanielaN Wrote: ------------------------------------------------------- > Dobrý den, > > mohl by mi někdo poradit jaké symboly mají v TS > trhy TF, NQ, NY a ES. Hledala jsem je přes > Insert/Format/Symbol/Futures nebo Index a Lookup > ale nedohledala jsem. Tedy vyjelo spousta trhů jen > vědět který je ten pravý... Pro ES napriklad je momentalne front contract @ESZ15.D (pro denni seanci) nebo @ESZ15 pro globex. Napodobne pro NQ, YM.... (Z = prosinec) Vyhledavani funguje dobre, viz prvni screen, karta Futures, potom do ROOT napsat dvoj-pismenny symbol (napr. ES) a kliknout Lookup. V dalsim kroku (druhy screen) najet na symbol @ES a kouknout do sloupecku Description - ukazuje Dec 15, takze zpetne vyhledame symbol pro Dec 15 ktery je hned o dva radky nize, @ESZ15 (znak @ je pro pospojovani kontraktu z minulosti). > A ještě jedna otázka jak lze zakoupit realtime > data pro výše uvedené trhy v TS a kolik stojí? Pro NQ, ES a YM za dvacet babek mesicne, TF se nevyplati, je predrazenej. Staci se prihlasit to client center pres webovy stranky a naklikat si data ktery chces. Podrobny instrukce se mi nechce psat, je to snad intuitivni. Kdyztak napis kdyby to furt bylo nejasny.

33553

33554

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak jsem se zas tak moc dál neposunula...trhy jsem našla, ale když jsem je chtěla otevřít tak mi TS vždy hlásí, že :"Data request failed: Accoun not enabled for this data. A to i když jsem otevírala neaktuální starší trhy, myslela jsem, že TS má zadarmo zpožděná data i u trhů ES, YM a NQ a taky historická....tak nevím co je špatně že nejdou otevřít.Nemůžete mi někdo poradit?
Děkuji
Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...