Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vybavení počítače pro trading


911

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 179
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 2 months later...

Zdravim DarkMan,

Od cdma po roce prestupuju na adsl uz to pro me bylo neunosne po zacatku kdy mi to svistelo velmi rychle (ccc 450kb/s) se z toho u me vyklubala hruza misty pomalejsi nez dialup, takze o nejake kvalite pripojeni nutne pro trading nemohla byt rec, navic cdma ma uz ze sve technologie obrovskou slabinu a tou je doba odezvy, pokud budete obchodovat pozicne tak by se to snest jeste dalo, ale pro takovy intraday je rozdil mezi cdma a treba adsl uz obrovsky...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pitbossi diky za info,

taky mi to obcas prijde moc pomaly a to jsem pripojenej v praze a ono je to tim ze eurotel omezuje porty krome standartnich portu napr 80 (HTTP) 21 (FTP) 443 (HTTPS). Napriklad ze zacatku P2P spojeni slo rychle dneska to jede 5kb a jsem rad :).
No kazdpopadne k realnemu obchodovani me ceka jeste dlouha cesta takze neni kam spechat chtel jen znat zkusenosti, tzv. ze zivota.


diky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,
Aha z diskuze jsem nepostrehl ze cdma mas, takze sam vis jak to bezi ,nebo respektive nebezi :) .. porty jsou opravdu blokovane, takze pokud nejaka platforma bezi v "zakazanem pasmu" tak ma clovek smulu, bohuzel kvalita sluzeb poskytovanych v CR je takova jaka je v tomto ohledu by se vsichni meli povinne od financnika.cz ucit ;)..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
zvažuji jaké lepší internetové připojení si pořídit. Mám možnost připojení na kabel. televizi (250/50 kbps; 1000/200; 2000/300 a 4000/500). Hledám minimmálně potřebnou rychlost pro intraday trading (ne pro stahovaní filmů). Dejme tomu, že bych využíval soft, data atd. jako tradeři u IB.
Můžete mi někdo poradit, zda rychlost 1000/200 kbps je již dostačující? Děkuji. db

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...