Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Robert.t.kiyoshaki


peta525

Doporučené příspěvky

  • 3 months later...
  • Odpovědí 168
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Michal007 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Musim rict ze Kyiosaki ty knihy napsal jenom za
> jedním účelem a to aby po světě propagoval MLM.
> Asi za to dostal dobře zapaceno :-(.

Tak tohle je hrubé nepochopení toho, o čem autor píše. Možná by nebylo od věci důkladněji a lépe číst o čem píše. Pokud pak jde výlučně o téma MLM nebo NTM, nazvěme to jakkoliv (existuje více užívaných názvů), pak v této otázce má nicméně pravdivé a ověřené rady. A MLM není nutné propagovat, funkční systém si dělá nejlepší reklamu sám! Ostatně proto taky tady tato obchodní oblast existuje již od r. 1955 a dosud je hodnocena jako nejúspěšnější obchodní model v historii. To jsou prostě fakta mimo diskuzi. Že někdo narazil na nefunkční systém (u nás kupř. Amway a spol.) nebo MLM sám nechápe ještě neříká nic o funkčnosti a možnostech tohoto systému. Každý se může podívat a přesvědčit, že MLM funguje, je - li správně pojat! U nás budiž příkladem slavné jméno pana ing.Ivo Tomana. Tímto se srdečně omlouvám ostatním čtenářům za tuto jinak nepatřičnou diskuzi, ale bylo nutno dát věc do správné roviny!


Link to comment
Sdílet pomocí služby

peta525 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Chtel bych jse zeptat jestli jste nekdy nekdo
> uplatnil v realnem zivoe informace z knih
> ROBERTA.T.KIYOSHAKIHO

Zvláštní otázka, na níž by se dalo odpovědět krátce - ano! Pokud je to míněno doslovně, pak je to nesmysl, protože ČR nejsou USA, máme tedy logicky jiné právní principy a jiné investiční možnosti. Základy myšlení jsou ale vždy totožné.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Super knihy, niekoľko som si už prečítal a myslím, že mi dali strašne veľa.Aj vďaka nim som sa začal starať o svoje financie a došiel som k tradingu. Štát sa nestará o choré deti a ich rodiny, prečo by sa mal starať o Vás?! Je to banda sebcou a darmožráčov, možno by som ich nazval aj moderní "výpalníci" a nezdá sa mi to tvrdé. Je to trošku od témy ale musím to dokončiť. Ak sa ekonomike darí, žijú na dlh z našich peňaží a keď príde kríza ich vynou, tak "vypaľujú" obyčajných ľudí.Myslím si, že v poslednej dobe ako si tak všímam tak štát prenecháva čoraz viac finančnej zodpovednosti na ľudí a začína to napr. v zdravotníctve.Tak iba toľko. Veľa úspechov vám traderom, čo ste sa rozhodli byť slobodní v tomto otrockom štáte. ČR učite nie je na tom inak :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...