Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z


Masaryk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím, asi stejný problém s přihlášením mám dnes i já v Zen-Fire.Zhruba rok mi vše fungovalo a nyní se nelze přihlásit. Stále mi píše chybu přihlášení nebo spojení . Osobně si s tím již nevím rady jak dál.
Zkoušej jsem novou kompletní instalaci, vypnutí všech ochran,kontroloval jsem správné přihlašovací heslo i jméno . Mám Windows 7. Internetové spojení mi funguje od O2 bez problémů. Můžete mi napsat, jak tento problém vyřešit ?
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

LA+, Super, díky ... tenhle odkaz uz nefunguje ale nasel jsem aktualni i pro NT7: (pro ostatní ) : www.financnik.cz/forum/read.php?31,108205,page=61 (jpg po ulozeni prepsat na zip) ...

kazdopádně to není to co jsem hledal ... dřív jsem měl že mi to ukazovalo né graficky ale pod grafem jsem mel close usečky buď nahoře nebo dole nomálně napsaný.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pěkný den, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně nastavování časových pásem v NT. Potřeboval bych, aby se mi v grafech (a následně i v exportovaných datech) zobrazoval reálný čas burzy a ne přepočet na naše časové pásmo (kvůli tomu období, kdy se jinak mění čas na letní v Americe a Evropě). Prostě bych potřeboval, aby trhy otevírali vždycky ve stejnou hodinu. Našel jsem to jen u nastavování pro import, ale jak to udělat s daty od brokera??? Pomůžete někdo?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na to si budeš muset zřejmě ve svém PC nastavit časové pásmo příslušné burzy i její čas.

Kvůli jinému nastavení letního a zimního času by mělo stačit doeditovat (TZEDIT.EXE) k vlastnímu časovému pásmu shodný přechod L/Z s příslušnou burzou a mít všechny mrkvosoftí aktualizace časových pásem neboť se na ně tento profesionální program hloupě spoléhá.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

mám otázku k live tradingu (zároveň si ale nejsem jistá, zda je toto správné vlákno pro tento dotaz).

Provádím papertrading v NT7 a používám pro papertr. External Data Feed (stahuji si emini indexy). V budoucnosti bych si chtěla otevřít účet u IB. Přehrávám si vše "realtime", žádné zrychlení trhů. Velmi by mě zajímalo, zda v případě live obchodování bude vše probíhat stejně - tzn. propojím NT s IB, pustím si graf (new-chart) s daným emini trhem + charttrader k tomu a potom už jen "klikám" a můj příkaz se exekuuje. Nebo tam je ještě "něco" na co jsem zapomněla. Grafy mi se budou promítat stejně rychle? Ne rychleji? Jak velký rozdíl je mezi papertr. a live v případě, že vám papetr. funguje naprosto bez problému (teď nemyslím psychologické problémy, ani slippage, ale třeba ještě něco jiného, co jsem opomenula).

A k nastavení komisí v papertradingu. Snažila jsem se nastavit komisi (pro daný emini index) přesně dle návodu, ale potom při samotném obchodu daného emini indexu mi ji to vůbec nezapočetlo. Takže nevím kde je chyba. Každopádně si všechny obchody zapisuji a komisi si odečítám "ručně".

A jako poslední dotaz mám - co si mám přesně představit pod Sell Bid, Sell Ask a Buy Bid a Buy Ask.

Předem děkuji za reakce.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Komise je třeba nacpat k brokerům "Futures - Replay" a případně "Futures - Simulator".
Globálně se to dá nastavit v Tools-Options-Commission.
Pokud to pak bude fungovat, tak to není papertrading ale Replay,:), což by mně zajímalo.

Bid je nižší cena než Ask. Buy či Sell na jednom či na druhém je pokyn k nákupu či prodeji na té nižší či vyšší, v době pokynu "aktuální", ceně.
Např. v případě Buy Bid se řadím na konec fronty na té nižší ceně, v případě Buy Ask již předbíhám ale za cenu vyšší, apod. v případě Sell pak celé vzhůru nohama.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
zdravím všechny a prosím oradu. Na totebooku mám OS Win7, nainstaloval jsem NT 7 Free, založil si demo na Zen Firu, zadal licenční kíč, a přihlašovací údaje dle pokynů, ale jediné co se objevuje po pokusu o připojení je hláška Login Failed:Please check your account connection parameters and your internet connections. K internetu se připojuji přes O2 ADSL. V předchozí diskuzi jsem viděl, že obdobné problémy mělo více uživatelů, tak bych se rád zeptal jestli se to někomu podařilo vyřešit, poř. jak ?

Díky za radu a přeju všem hodně štěstí do nového roku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

@danysun:
pro správnou funkčnost NT je nutné mít dostupná spojení podle následujícího odkazu:
www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=38312
Mě třeba NT nefunguje za firewallem, nebo pokud jsem v síti, kde je nutný proxy server. Spojení popsané v odkazu je pro správné fungování nezbytné ale nemusí k tomu stačit. Hláška Login Failed může být způsobena i něčím jiným.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...