Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader - programování (strategie)


Jezinka

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

2 Libri:

To s tim .NET nevim, myslim ze by to pod.NET 4.0 melo normalne jet, leda ze bys v tom kodu pouzil nejakou nekompatibilni ficuru ktera v .NET 3.5 neni, protoze Ninja vyuziva pro svuj beh .NET 4.0 uz nekdy od r. 2012, takze by snad mel umet pracovat i s externima dllkama ne ?

Ale co sem chtel.. Podivej se (podle toho co ti to pise - ze nenasel odkaz na instanci...blabla) jestli se nahodou v procedure Initialize() nechce inicializovat tvuj objekt nebo promena, ktera se odkazuje na nejaky Ninja objekt ktery v tu dobu jeste neni vytvoren. Pak ti to bude padat. Typicky napr. kdyz chces neco prevzit z tridy ChartControl tak to se musi udelat az v eventu OnStartUp()

Rob99

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rob99:

Zmínil jsem ten .NET, protože zrovna nedávno jsem přesně na stejném problému ztroskotal a tak hláška byla, pokud si dobře vzpomínám, úplně stejná a já hledal důvod proč moje proměnná nebyla nainicializovaná, když se přitom jednalo o problém s nekompatibilitou. Ninja myslím běží stále na .NET 3.5 a protože Visual Studio automaticky vytváří projekty pro verzi 4.5, tak je to první věc která mě napadla co je třeba si ověřit než se člověk pustí do zkoumání vlastního kódu. A konec konců ty chyby to vyhazuje v metodách OnBarUpdate a OnTermination, kde už object ChartControl je incializovaný.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

lidičky díky za podněty. moje hlava to stejně nebere, ale zítra to budu probírat s kamarádem programátorem, tak snad to pomůže. přišla i odpověď od podpory NT, jelikož to je k zasmání , přepisuji to ať se taky pobavíte (posílal jsem jim na vyžádání celý soubor *.cs, aby viděli celou syntaxi):
"I see the exact same behavior on my end."
ale abych jim úplně nekřivdil, ještě dodali:
"I would recommend adding in Try Catch blocks in the OnBarUpdate() and OnTermination, maybe even your custom methods: www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=9825".
Pak jsem chtěl ještě vědět, proč se mi neuzavřel na konci seance obchod, když na konci programu máme jako pojistku ExitOnClose (tento týden to zkouším i na živých datech) ale uzavřel se až na stoplossu asi ve dvě ráno (poslal jsem jim i screen) a odpověděli:
"please advise if you are using ExitOnClose", takže do toho kódu ani nenakoukli. tak nevím proč ho chtěli poslat :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahoj traders, mám tady jednu Ninja script záležitost a budu nesmírně vděčný za jakoukoliv pomoc k tomu dostat tuhle vypečenou automatic trading strategy do NT popř. jestli někdo neznáte něco similar nebo jestli by to zabralo někomu zkušenýmu v Ninja script chviličku. (bohužel nejsem programátor)


ATS (one for buying, one for selling)

-which when I define some price will after that buy stop/for selling ATS sell stop defined number of contracts on that price and then automatically buy stop/for selling ATS sell stop on trigger price of last trailing stop loss
-with cumulative total day loss limit (changeable) when it hit cumulative limit ATS will be stopped and positon will be flatten (on/off)
-with optional time when will be ATS switch off and positon will be automatically flatten
-with changeable size of trailing stop loss

Dík moc, Kristián

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Dobrý den, prosím o radu. Mám naprogramovanou jednoduchou strategii na křížení SMA. Obchoduji ji i v realu, ale mam problem se vstupy. Vstupuji automaticky příkazem Market a dělá mi to vždy 1-2 tiky skluz ve vstupu. Snažila jsem se tedy zadat do Ninjascriptu vstup limitním příkazem, ale nějak mi to nechce fungovat. Mám o polovinu méně vstupů a nedělá mi to reverzní příkaz. Máte s tím někdo zkušenost ? Díky moc za reakce, ten skluz velmi ovlivňuje mé výsledky, protože strategie mi funguje jen na drahém trhu, kde je 1 tick 31,25 USD...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahojte potreboval by som malu pomoc s indikatorom momentu.
Ak by bol niekto ochotny mi pomoct bol by som mu velmi vdacny.
Potreboval by som do indikatora momentum hoddit funkciu poslania emailu
ked momentum pretne nulovu linku.

Moje znalosti programovania su tak ubohe ze nedokazem urrobit ani takuto jednoducho funkciu
Preto budem rad ked mi s tym niekto pomoze.

dakujem za ochotu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

S radosti moc nepomaham, nemam cas ;-)

...
...
...

using System.Net.Mail;
using System.Net;

...
...
...

private void SendEmail(string body)
{
SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587);
smtpClient.Credentials = new NetworkCredential("jan.hus@gmail.com", "password");
smtpClient.EnableSsl = true;
MailMessage mail = new MailMessage();
mail.From = new MailAddress("jan.hus@gmail.com", "NinjaTrader");
mail.To.Add("jan.hus@gmail.com");
mail.Subject = "NinjaTrader - obchod na burze";
mail.Body = body;
mail.IsBodyHtml = true;
smtpClient.Send(mail);
}

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...