Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu


tomnes

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Danko: Ak obchoduješ z grafu tak si jednoducho po otvorení obchodu Long nabehni kurzorom na hodnotu v grafe na ktorej chceš zadať SL klikni pravým tlačítkom a v tabuľke ktorá sa ti otvorí klikni na Sell Stop a je to. to isté PT ( Buy Limit). Poprípade sa na pravej strane grafu pohraj s ATM Strategy, kde si to môžeš vopred naprogramovať ako potrebuješ. Čau.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PetrJansky,

ďakujem veľmi pekne, aj som na to klikol minule, len som tam napísal hodnoty a nejako mi to nechytalo...keď sa ešte môžem opýtať, vypisuje sa tam plná suma, alebo počet tickov, alebo ako to mam tam napísať? lebo ja som si tam napísal, že profit target 270, stop loss 150 a to bolo asi špatne, lebo teraz na tom videu vidím, že je to inak. Tak ak by si bol taký dobrý, ďakujem.

Dan,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte,

ještě jednou prosím o radu. Nikdo jste se s tímhle nesetkali?

Zdravím,
chtěl bych poprosit o radu. Nějakou dobu jsem teď NT nepoužíval - cca rok, protože jsem z nedostatku času přešel na spready přímo pod IB. Když jsem teď chtěl NT spustit, na stejném systému mi to vůbec nešlo. Tak jsme jej přeinstaloval, ale od té doby se pro změnu nejsem schopnej přihlásit k IB datům. Vždycky to automaticky spustí TWS, ale už se nedočká dat, tak to zase vypne a tak třikrát do kolečka. API mám v TWS povoleno, tak netuším, v čem může být problém. Setkal jste se s tím už někdo? Ví někdo jak na to?

Předem díky.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...