Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NT7 - prosím o pomoc - update indikátoru z NT6.5


tomnes

Doporučené příspěvky


Alec

Ten postup už jsem zkoušel samozřejmě, že mi to tu chybu najde,a nebo otevře nové okno, ale já nejsem programátor tak nevím jak to opravit.nevíte o někom kdo používá NT7a byl by tak moc ochotný jsi tento indikátor stáhnout a překopat tak aby fungoval nebo mi něják poskytnout radu? Moc prosím
Link to comment
Sdílet pomocí služby


dusan.x2

:) pěkné přirovnání.A čím to, že tobě(Vám) to funguje? v čem to může být.No a nějaký tip na ten normální MP indikátor?Stáhnul jsem si snad všechny co mě šly, ale ani jeden jse mě nepovedl zkompilovat takže ani nevím jak vypadají a tento by podle označení měl být poslední.A platit za ně zatím nechci, protože jich zatím moc nemám :).Chtěl bych pochopit jak to vše funguje pak do toho mohu nalejt nějaký love.
Link to comment
Sdílet pomocí služby

Iwoj,

soubory indilkátorů, které vyvolávají chybu, si přesuňte do jiné složky (aby nebyly zahrnuty do kompilace).

Jsou to ty co se vám otevřou rozkliknutím ze seznamu chyb dole při kompilaci. Podle názvu je vyhledejte ve složce Dokumenty/Ninjatrader 7/bin/Customs/Indicator nebo Startegy. Přípona je .cs.

Aleš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 1 year later...

Zdravím všechny,

měl bych dotaz ohledně jednoho z indikátorů, ale nechtěl jsem zavádět nové vlákno. Takže pokud se sem dotaz hodit nebude, předem se omlouvám adminům za práci s mazáním.

V programu Sierra Chart je funkce "nekonečných obdélníků". Hodí se skvěle na vyznačování S/R úrovní. Nastaví se range a obdélník utíká do nekonečna doprava dokud není nastaveno kde má končit. Neví někdo o podobné funkci v programu NT a nebo nenechával si ji někdo programovat? V současné době řeším tohle tak, že používám "rectangle" což má bohužel nevýhodu v tom, že pokud se udělá delší než přes dva dny, při posouvání po grafu se po druhém dnu a dál ztratí a nezobrazuje se. To znamená, že pokud je S/R v platnosti déle než dva dny, potom je nutké po každých dvou dnech udělat kopii na další dva dny, což je neuvěřitelně otravné a především žrout času, pokud si člověk uvědomí že těch S/R úrovní může mít v grafu po několika dnech nebo týdnech opravdu dost.

Pokud by si někdo nechával funkci doprogramovávat, jsem ochoten samozřejmě zaplatit.

Díky za odpovědi

Přeju všem hezký den

Jakub Tykvart

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...