Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Petra:

Vďaka za nasmerovanie kam s pomocou.

Problém s tým gapom je v tom že ten čas CQG nenahrávalo historické data mali nejakú úpravu systému alebo niečo také.
Problém s grafmi som vyriešil cez reload historical data cez pravé tlačítko. (tu)

Napíš do nejakého vlákna ako sa darí v tradingu viem že si menila prístup kde si ukotvila :)?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojj, rada by som poprosila o radu. Urobila som si backtest na FGBL, range 4 pre rok 2011. Od tohto tyzdna som zacala papertrading, ale mam mensi problem. Som v NJ. Pri mojej strategii napr. chcem vstupit na tretej klesajucej usecke pred uzatvorenim ceny. Ked mam minuty, napr. 5 minutovy graf a chcem vstupit na trh 20 sekund pred close usecky, je to jednoduche lebo si mozem daj time bar. Nasla som range counter v indikatoroch, ale moc mi nepomohol, pretoze range neklesa ako sa odratavaju sekundy. Napr. mam range 4, potom 3, potom 2 a opat 3 opat 4...vobec tomu nerozumiem. Prosim, mohli by ste mi poradit, ako mam vstupit do trhu pred close usecky, ked mam typ grafu range?
Dakujem velmi pekne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den

Jsem uplny zacatecnik..NT sem si stahnul dnes..Chtel sem pouzit nazorny navod ale jak sem se docetl opentick uz nefunguje..co se tyce zenu tak ty mi nabidnou jen 30 denni demo..pouzivate nejaky jiny free server jako byl driv opentick nebo otvirate nove a nove ucty na zenu??..Celkove mam tady ze vseho zatim trochu hlavu jak balon:)..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Neio: Kdyz jsem zacinala, tak jsem vyuzivala zen, vzdy jsem se nekde nasosla (prace, kavarna, knihovna) a pak jsem si otevrela ucet u brokera, takze jiz nesosam, ale platim :) At se dari (tu)

iigis: Som rada, ze sa podarilo vsetko rozchodit. Ficim na S/R urovniach, v aprili snad live, tak budem prispievat aj grafmi :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nicmene moc diky s tim problemem s novou verzi NT, udelal jsem to podle tveho navodu,ten odinstal, reset a instal poresetoval ty instrumenty a vypada to ze to slape jak ma, konecne.... :]
JEste o jednu radu ci doporuceni bych pozadal, jsem docela spokojenej s propojenim NT a TWS (interactive brokers), obchoduju nejcasteji primo z grafu v NT,nejcasteji intradenne futures, obcas akcie, ale nektere grafy akcii mi proste NT nechce najit, premyslel jsem ze si zacnu platit nejake kvalitni data primo do NT. Zaroven co se grafu tyce tak jsem drive hojne vyuzival Quotetracker, ktery nicmene s daty od Interactive brokers neni nic moc, taky by to chtelo nejaky externi datafeed. Nemate nekdo doporuceni na poskytovatele dat na akcie a e-miny futures, kterej by slapal jak v Ninjovi tak ve Quotetrackerovi?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

clarkie:
vzhledem k principu tvorby range barů je k tomu potřeba sehnat kouzelnou křišťálovou kouli co to umí včas předpovědět. Jinak Ti nezbude než čekat až někdo šlápne mimo ranč.

Neio:
od toho je v NT7 nově k Replay funci přidaná možnost stáhnout zdarma Replay data až 12 měs. dozadu.

Fifas:
pokud máš dost peněz zkus eSignal, za jejich Datamanager chtívali $50 a pražská vexlburza pak byla za +$5 a o půl minuty dřív než data od pražských veksláků, apod. ostatní.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

clarkie:
to co požaduješ je téměř nemožné z důvodu jakým tento typ grafu funguje. doporučoval bych vzít tvůj backtest a předělat ho třeba tak, že se podíváš kolikrát bys mohla vstoupit se "slevou" třeb 1-2 ticky...tzn. když se ti vykreslí vstupní signál,tak na následujícím baru si zaznamenat kolik ticků šel tenhle bar proti směru tvého obchodu (a pak se vydal tvým směrem) a vstupovat třeba o 1 tick níže než je open baru....tím bys mohla kompenzovat (aspoň trochu) tu tvoji myšlenku vstupů z backtestu.

Ať se ti daří!

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...