Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu II


Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...
  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím, potřebuji importovat CCI Histogram, který mi na jednom PC běží, ale na druhém mi při kompilaci vyhazuje chybu, že chybí dva .dll soubory. Ty ale ve služce jsou. Přitom soubor tohoto indikátoru jsem vzal z druhého počtače na které funguje. Mám poslední verzi NJ a Windows 7. Přikládám chybové hlášení. Máte někdo radu?

31026

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu ohledně exportu dat z NT do Excelu. Víte o nějakém článku na toto téma? Nic jsem nenašel a nápověda na Ninjovi mi bohužel nestačí. Jedná se mi o to, že mám v Historical data manager na výběr stáhnout buď DAY, nebo MINUTE data, ale bohužel už se mi nedaří stáhnout 3, 5 či 15min. data. Děkuji :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 týdnů později...

Ako mate nastaveny session templates v nastavaniach grafu DATA SERIES? Obchodujem uz nejaky ten piatok a az dneska som si vsimol cistou nahodou ze ked nastavim sesion template Na default24/7 (co som mal doteraz), alebo prepnem na Use Instrument Settings, tak sviecky su uplne rozdielne. Zaujimave taktiez je ze na 3 min TF su sviecky rovnake, ale na 240 MIN TF, su rozdielne. Ake je teda spravne nastavenie? V prilohe posielam obrazok 240 MIN TF. s nastaveni 24/7 a taktiez s ziadnym nastavenim (cize USE INSTRUMENT SETTINGS) Zaroven pripajam aj screen z TradingView, kde sa zhoduje to prave so ziadnym nastavenim use instrument settings.

31361

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Hugos, dik za odpoved. Skusim to trocha viac rozviest. Posielam screen v prilohe ako mam nastavene defaultne 24/7 (v podstate som to nijako neopravoval) takze zacina to hodinou delitelnou 4. Nerozumiem ze preco neje nikde inde rozdiel len na 240 min TF. Ak si prepnem na 180 min TF tak rozdieli nesu, 60 min tiez nie, a 3 min tf tiez nie Ine som neskusal. Ako je potom nastavene nastavenie Use intrument settings?

31365

Link to comment
Sdílet pomocí služby

stranger Napsal:
-------------------------------------------------------
> . . .
> Ak si prepnem na 180 min TF tak rozdieli nesu, 60
> min tiez nie, a 3 min tf tiez nie
> . . .

Tak to jsi asi zkoušel špatně. Pro NQ začíná session instrumentu v 15:30 našeho času a session 24/7 v 6:00. To by musela být velká náhoda aby byl průběh stejný. Rozdíly zmizí až při TF 30min nebo kratší a i tak budou u nastavení podle instrumentu některé svíčky chybět.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

aikjo:

předpokládám, že jsi přidávala do NinjaTraderu nový indikátor, ve kterém máš chybu. Jeden špatný indikátor může ovlivnit i ostatní, které jsou jinak v pořádku. Pokud ho chceš přesto používat, musíš chybu opravit. Když dáš do Google: "ninjatrader unable to create instance of class", nejdeš plno stránek, kde se popisuje, jak na to.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Problem bude ze aikjo k tomu asi nema zdrojaky, ale jen dll.. jen tipuju... kdybys mela zdrojaky, posli, podivam se na to.


2 Hugos: Jeden spatne napsanej indikator zcela jiste nemuze ovlivnit ty ostatni... Chyba v indikatoru neni nakazliva :) Jedine kdyby byly zreferencovany... sou tam asi blbe napsany construktory, resp. nejsou asi inicializovany nejaky datasety, nebo je to prelozeny pod jinou (nekompatibilni) verzi .NET.. a tak podobne...

Rob99

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...