Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 3 týdny později...

Ahoj,
chci se zeptat zda jste někdo neřešil podobný problém jako můj..
Mám strategii v Ninjovi na papertrading. Ráno když jdu do práce zapnu strategii, session mám nastavenu na RTH s exitem on close,ale když zapnu strategii a pokud byl obchod předchozí den s exitem on close, tak můj aktuální signál není vyplněn protože ninja čeká na uzavření pozice z minulého dne, i když pozice opravdu byla ukončena přechozí den na close. Nenapadá někoho co s tím?
Dík

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Ahoj.
Chtěl bych se zeptat na problém s daty.Mám např. dva účty u dvou různých brokerů. U IB mám placený balíček dat např. YM a u AMP data pro YM placená nemám.Nyní zapnu platformu NT a přihlásím se k AMP a pak k IB.Tedy jsem připojen k oběma brokerům zároveň.Nyní otevřu graf NQ a můžu jej obchodovat jak u AMP tak u IB.(data podle mne však tečou jen od brokera AMP, neboť jsem se k němu přihlásil jako první). Nyní otevřu graf YM a toto v dané chvíli nelze obchodovat ani u AMP ale ani u IB, neboť data která tečou od AMP nemám pro YM placená.A moje otázka je,zda lze v této dané situaci tento graf s YM nastavit tak aby data tekla z IB,tedy lze nastavit dva grafy současně otevřené ,aby první bral data od AMP a druhý od IB ? Dík

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Problem je ten ,že ninja 7 nema tuto podporu ale NT8 ma. Ja som mal ten istý problem, ked som chcel testovať mini Kospi 200 Futures učet mam u IB jediný poskytovatel dat je Esignal ale ten poskytuje data iba z Big Kospi 200 Futures. Najprv som sa pripojil ku Esignalu nasledne ku účtu u IB tym, že Esignal ma podporu pre big kospi a aj IB tak som videl v DOME BID a ASK ale u mini Kospi som to mal prazdne nakolko Esignal neposkytuje data aj z mini Kospi exekuovat v DOME som mohol ale nefungovalo trailovanie.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravím v příloze je příklad rozdílů v zobrazení daily grafu v NT7 oproti barchart.com nebo Sierra chart. Při změně přednastavených šablon nebo šablony v instrument manageru zůstává day graf beze změn v NT7 a rozdíl přetrvává. Jde o trh TF (mini Russel 200). U jiných trhů jsem to nekontroloval. Poraďte prosím kde by mohla být chyba. dík zatím

33629

33630

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím

po dalším bádání si odpovím sám:

Záleží asi na poskytovateli dat trhu TF, a v mém případě NT7 + data CQG mají na daily ETH časy New York close 18:00 podle ETH burzy, ale např. barchart.com a většina - trading hours close 16:15, což je close RTH. Open ETH mají všicni stejně, pondělní open 18:00 a ostatní dny 20:00. Asi ta RTH close je tak důležitá že ji všichni udávají i v případě daily ETH. RTH je jasné, každý den 9:30 až 16:15.
Takže pokud si v mém případě chci zobrazit daily ETH graf jako všichni, nezbývá vytvořit šablonu a daily
opět zobrazit jako 1440 min jako v případě RTH. To je asi tak vše.

Zatím

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

×
×
  • Vytvořit...