Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 3 týdny později...

zdravim mam problem s replay datama stiahol som si tyzden dat ntm aj nt2 a prvý stiahnuty obchodny den ked nastavym mi ide graf sa vykresluje pekne ale dalsie mi uz nejdu prehrat a postupujem rovnako dam replay otvorim graf zobrazi sa mi koniec obchodneho dna den predtym a stlacim go to zadam cas a graf sa nepohne aj ked replay cas sa pohybuje ... viete niekto poradit ? :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás tradere,
mě to zlobí, když se přehoupne kontraktní měsíc do dalšího období například do 12/16 a já mám při replay nastaveno v grafu pořád 9/16, pak to samozřejmě nejde (v grafu při replay je třeba mít nastavený správný měsíc, ve kterém se stahovaná data skutečně obchodovala). Také to nefunguje, pokud je následující přehrávaný den víkend, pak se mi to zastaví.

Jestli nepomůžou tyhle nápady tak se omlouvám, ale nic jiného mně nenapadá.
Hezký večer a mnoho úspěchů.
Tomas100

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj
Tento datum (v data series) se mi vyplňuje sám, podle toho, jaký si volím na ovladači replay, většinou tam naskočí o jeden den méně než zadám do políčka "From" na replay.

Myslím si, že tady problém nebude, ale nevím!!!!
Mně NT celkem poslouchá, ale replay se mi také občas sekne (ne moc často), možná bych potřeboval výkonější počítač, nevím! Většinou je vše OK.

Hodně štěstí
Tomas100

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ano ten datum nastavuje aj mne den vopred ten ktorý mam nastavený v replay .. problem bol ze som mal zle nastaveny kontraktný mesiac ktorý som tam musel pridat cez tools-instrument manager a nahodit ostatne kontraktne mesiace daného trhu na instrument list inak mi bez tohto nahadzovalo 12/16 ale potreboval som aj ostatné :) vdaka za pomoc :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj
Je to snadné.
Nic neodstraňuj ze svého počítače, s odinstalací staré verze se neobtěžuj. Stáhni nejnovější verzi a nainstaluj ji.
Žádná data se ti nesmažou, jen se sama NT změní na novější.
Nic nebudeš mít nainstalováno dvakrát a nepřijdeš ani o stažená hist. data ani o uložené šablony, vše bude zachováno, ale již v nové verzi.

Hodně štěstí
Tomas100

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...