Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTraders


Dimi

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 235
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj,

mam jeden problém za který bych byl moc vděčny, kdyby mi jej někdo pomohl vyřešit.


Mým cílem je denně nahrát(record) pár hodin dat a později si je přehrát.
Když dám Market Replay, historická data se načtou v pořádku až na jeden úsek: od 6am do začátku recorded data, takže to prostě přeskočí několik hodin a je tam gap. Když se posunu k dalšímu recorded úseku, minulý gap se vyplní a vznikne tu další mezera od 6am.

Již jsem zkoušel: Nastavit template, zkontrolovat a znova stáhnout data(v databázi je mám), reinstalovat, změnit data providera, kontaktovat NT support. Zkoušel jsem i stáhnout jejich recorded data, ale ta jsou zaokrouhlená na celé pipy(Forex), což je pro moji strategii nevyhovující, ja potřebuju desetiny. Nicméně jsem si všiml, že stáhnutá recorded data jsou od 6 do 6 následujícího dne, možná má ta hodina něco společného s gapem od 6am.


Díky moc za jakoukoliv radu, už jsem celkem zoufalej :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na našich 6 hodin ranních Má Ninja za velkou louží půlnoc a v té době začíná Replay nahrávat do nové souborové složky na náš disk a zřejmě bere celý jeho nový den už pouze z Replay nahrávky a nebere v potaz historii což by ale mohla být zrada.

Důležité je, zda-li tu chybějící historii v počítači máš v historii (nikoli v Replay nahrávce), pokud ne, pak ji zkus reloadovat protože určitě nemáš počítač pořád zapnutý a nenahráváš. Pokud tu historii v počítači máš, tak je to zrada viz text výše.

Nebo to do Replaye přeplácni z File - Utilities - Download Replay Data, kde to je celý a pusť si to pak od konce předchozí seance 500x rychlejc do místa kde to potřebuješ (možná by mohlo stačit od za minutu šest od rána).

(Pokud máš v počitadle nepřesný čas, pak by mohly svíčky v Replayi vypadat jinak než vlastní záznam, protože u Ninjů v Replay datech přesný čas je).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Možná kvůli historii nutně ne, ale kvůli Replayi ano. Pokud by to ale mělo fungovat logicky, pak by to kvůli díře v Replayi nutné být nemuselo a historie by se pouze ručně reloadovala, tedy za předpokladu shodného času vlastního počítače a času reloadovaných dat a pokud to při reloadu také nezaokrouhlí na celé pipsy či nějak nepokřiví.

Tedy ale pokud to tam tu díru dělá a skutečnost že to mám v historii na to nemá vliv, což je divné a nemělo by to tak logicky být, tak tu "díru"(oblast kde by jinak byla díra) musím mít nahranou v Replayi abych si to mohl přehrát od konce posledních neděravých dat do místa odkud chci pak začít Replay trénink. Prostě když to nebere v potaz historii, musím to mít nahrané v Replayi když už to chci v grafu také mít a Replayem to pak do grafu od začátku taky nechat vykreslit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

michal-administrator:
na konec jsem to vyřešil tak,že jsem založil druhý zen-fire v NT a vložil do něj ručně jméno a heslo.Tím se vše vyřešilo a nyní jsem přihlášen.Pokořil jsem jeden krok a teď mám další.Zda-li je možné ukládat hystorické grafy?Zkoušel jsem workspace,daný graf do něho uložil popsal a zavřel.Když jsem chtěl znovu otevřít graf vůbec se nezobrazil,pouze označený popis uloženého grafu byl v control center.
Nemáte někdo zkušenost?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Dobrý den,

nechci zakládat nový příspěvek. Rád bych se zeptal na pár opravdu amatérských dotazů.

1) Co se týče ceny kontraktů viz obrázek.
2i.cz/2i/i/4e85ec72/893e6f2f8fa5751cb48af9cdbef56890/91814963b0.f.png
Konkrétně kontakt který je na obrázku stojí tisíc dolarů nebo jeden dolar za jeden kontrakt?

2) Další dotaz - Exekuce - po každém provedeném obchodu (nákup/prodej) se mi tam objeví políčko, že jsem stále v obchodu. Je nutné to při odchodu jakoby zavřít (close) nebo nechat tak? Byl jsem asi 100 000 v plusu, ale jakmile jsem dal v ''Executions'' po kliknutím druhým tlačítkem ''Flatten everything'' hodilo mě to do mínusu, jinak řečeno přišel jsem o všechno (zkouším momentálně v demu).

Díky za případně zodpovězení. (p.s berte tyhle dotazy s rezervou)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...