Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - cenová politika.


Jaromir666

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 158
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Podle mě má smysl pronájem max na jeden měsíc, pak už je výhodnější, zůstane-li účet nevygumován, koupit plnou na doživotí hned, případně učinit ještě jeden měsíční pokus o uhájení účtu, nebo si dát pauzu. Ta "sleva" za pronájem víc než jednoho měsíce najednou zas není tak velká a pauza je pak neúměrně drahá neboť nutí ke koupi také hned aby finance nevylétly do ztracena.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 2 týdny později...
  • 1 month later...

Dobrý den,

předem se omouvám, zda je můj dotaz "hloupý", ale chceme si s mamkou obě otevřít každá svůj obchodní účet a obě chceme obchodovat přes Ninjatrader. Je mi jasné, že si každá koupíme svoji licenci na Ninjatrader, ale jelikož jsem nikdy nic nekupovala přes paypal, chtěla bych se zeptat, zda je možné obě licence (na mě i na mamku) zaplatit jednou kartou (na moje jméno). Nevím, odkud berou údaje, kdo tu licenci pak bude vlastnit, protože jestli z karty, tak by to vypadalo, že si ji kupuji 2x... Zřídla jsem si na to zvlášť kartu, tak ať nemusím i pro mamku...

Děkuji za odpověď. Julie

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Ahoj Julie,

jestli jsi to ještě nevyřešila, tak zde ti přikládám citaci z licenčního ujednání pro NT:

[ital]"Lifetime License purchase is for non-concurrent use, they are non-transferable, and can only be used by the individual that purchased the license."[/ital]

Jinými slovy kdo licenci zakoupí, ten je jejím vlastníkem a pouze ten je oprávněn ji používat. Asi bych to raději moc neriskoval, je to přeci jenom porušení licenčních ujednání. Být tebou, tak už se raději potrápím, založím PayPal pro mamku a zakoupím tu druhou licenci přes něj.

Dalibor

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte,

ja len pridam svoju skusenost; zalozil som si live account u AMP Futures, s minimalnou pozadovanou sumou 500 USD. Mam za to k dispozicii BEZ DALSICH POPLATKOV zakladnu verziu NT7 a tickove data od CQG. Mozem to pouzivat na live aj paper, okrem niektorych funkcionalit (obchodovanie z grafu, AOS strategie). Tieto "ficurie" ziskam az po zaplateni plnej ceny; zatial ich vsak nepotrebujem. DOM ide uplne v pohode.

Pouzivam to uz takto rok, zatial vsak iba paper-tradujem. Kedykolvek mozem prepnut do LIVE rezimu a zacat obchodovat s ostrymi peniazmi. Pochopitelne, 500 USD na to nestaci, ale moj plan je nafundovat ucet v momente ked sa rozhodnem pre live trading. Keby som si to kedykolvek rozmyslel, account mozem zrusit a peniazky dostanem naspat (minus samozrejme poplatky za prevod).

vela zdaru!
Andy

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ještě jsem chtěl dodat, že PayPal podporuje bankovní převody. Absolutně nechápu jakým úsilím, ale mají účty snad u všech bank po světě, takže určitě i u tvojí. Nemusíš se tedy obávat zahraničních převodů, převod proběhne okamžitě a obejdeš se tak zakládání nové platební karty.

Menší poznatek ke tvému backtestu .. na bezplatné licenci ti nepůjde obchodovat na demo účtu od brokera, pouze na simulačním účtu. Prakticky tě to nijak neomezí, spíše s tím počítej, kdyby sis chtěla například kontrolovat pozice i na webu brokera. Data samozřejmě poběží.

Dalibor

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pravda, že to jde i bez karty jsem taky někde četla, ale nějak se mi to nespojilo, díky :) . Dnes jsem narazila na program Bracket Trader (přes který by snad mělo jít obchodovat zdarma), tak se zkusím ještě prokousat jím a uvidím, jestli Ninju nebudeme mít jen na zobrazení grafu. Teď čekáme na schválení prvního účtu, tak snad o klapne.

Díky moc. Julie

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...