Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Nemožnost stáhnutí NinjaTradera


Wolfi

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 36
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Jsem pripojeny pres WiFi a chtel jsem nainstalovat NinjaTrader. Maly Setup.exe se mi stahne, ale samotna instalace hodi chybu. Po dotazu na support NinjaTraderu jsem dostal odpoved, ze pokud mam nastavny nejaky firewall, jinou ochranu nebo jsem pripojeny pres WiFi, instalace nepujde. Musim firewall obejit a pripojit se napriklad primo k modemu, ke kabelu ...

Snad to pomuze tem, kteri s tim maji stale problemy a nastini smer reseni problemu. Sam jsem si naistaloval verzi poskytnutou zde v tomto vlakne (dekuji za ni).

Ales

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
mel bych prosbicku, nemohl by nektery z pokrocilych uzivatelu zalozit vlakno "Zen-Fire", pripadne "NinjaTrader (nastaveni a data)" nebo nejake takove, protoze uz nyni dochazi k tomu, ze se toto resi minimalne ve trech nerelevantnich vlakenech ("Nemoznost stahnuti NinjaTrader", "Ninjatrader - cenova politika a diskuze k clanku "NinjaTrader - podrobný tutoriál k instalaci a zprovoznění programu"). Ten posledni je sice tematove blizko, ale prece jen resi neco jineho. Samostatne vlakno pro Zen-Fire nebo alespon NT+nastaveni by dost ulehcilo vyhledavani potrebnych informaci - alespon ja bych tedy rady na zprovozneni Zen-Firu nehledal v cenove politice :-)

Dekuji moc.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
  • 11 months later...

Dobrý den,
Mám problém s načítátím dat v ZF. Instalace proběhla normálně, registrační číslo i heslo jsem vyplnila, i licence key jsem změnila. Aplikace vypadá, že běhá, jenže se mi zenfire nepřipojí. Dokonce jsem to i přeinstalovala přesně podle videa, které to ukazuje krok po kroku. A pořád nic. Je to poměrně hodně zvláštní, protože když dám connect-extenal data, tak se to připojí. Ale na nastavený zenfire ne-trvá to dlouho, dole v okýnku se objeví connecting, ale za chvíli to hází chybovou hlášku: "Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection."
Přitom internet normálně běhá. Ty parametry jsem přepisovala natřikrát a i instalaci sem zkoušela víckrát, dokonce i ten klíč jsem si nechala poslat dvakrát, abych to ozkoušela. Máte s tím někdo zkušenosti?? Budu vděčná za jakýkoliv nápad.

Přeji hezký den.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

×
×
  • Vytvořit...