Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Infinity futures


mo2t

Doporučené příspěvky

to yord:

řeším úplně stejný problém jako ty. Od včerejška přestal fungovat data feed se stejnou hláškou LoginUser:Failed. Internetové připojení od UPC.S mobilním připojením vše funguje bez problému,v práci s připojením ADSL od O2 také vše v pohodě. Kdybys ses k něčemu dopracoval,dej prosím vědět.

Díky Tom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak komunikuju s transact suppurtem i s UPC a teď mi na UPC říkali, že ten samý problém už řešili s několika lidmi. Všem se to sekne na stejnem serveru v USA. Nejdříve tvrdili, že to není chyba u nich (UPC) a když jsem se jich zeptal, proč jim to z jejich korporátní sítě proleze až do cíle a mě z klientské sítě ne, tak slíbil, že to předá někam dál a že mi zavolá. Jinak musím říct, že jsou ochotní jak v UPC, tak na transact supportu. Tak teď už jen aby to nějak vyřešili :-(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Rád bych se zeptal někoho, kdo přes Infinity obchoduje nejen futka ale i spready. Infinity používá jako základní platformu Infinity AT(Sierra Chart). Ta je detailně popsaná ve video tutoriálech včetně obchodování z doomu. Nikde jsem však nenarazil na možnost zadávat combo příkazy pro obchodování spreadu. Je u infinity možnost zadat přímo combo příkaz, který má jako takový od počátku margin na spread? Případně další zkušenosti (zejména rozdíl proti IB nebo jiným brokerům). Díky Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Dotaz k datům od TransAct.
Tento týden 11.11.-15.11. mám dost velké výpadky volume v Sieře pro NQ, YM, ES.
Beru data od Infinity-Transact a od otevření trhu mě to vykreslume malé volume. Když data na druhý den odmažu (předchozí den) a stáhnu znova, tak mám najednou o 1/3 vyšší volume za celý den, jak kdybych to dostával do PC v průběhu obchodní seance.
Kde může být problém? Už jsem na PC povypínal vše co se dalo, abych měl nejméně zatížené PC. Internetové připojení mám pevnou linku od o2. Prověřoval jsem linku ta je ok.
Tak mě už nenapadá kde mám problém. Díky za radu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Všem klientům Infinity doporučuji provést nastavení dle přílohy. Jinak vám totiž v reálu chodí data s nějak podivně sníženým volume které se po reloadu upraví na správnou úroveň. Když jsem porovnával tato data s IQ feed co se kvality týká, tak jsou téměř totožná. Když k tomu nabízí 5 level sierry za 35USD/m tak si myslím že je to velmi zajímavý poměr cena/kvalita

26059

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

rsikora: tady máš pár základních informací:

Market Data is free for clients, it is our very own.
TF and FDAX is included in our data and doesn’t cost extra for clients
The only way to trade spreads with Infinity is to leg in separately. We do not offer a spread margin.
Initial margins are established by the exchange. Currently as of November 4th, the initial margin for TF is $4,730 and FDAX is approximately 17,000 euros.
Daytrade margins for TF is $500 and for FDAX is $2500. Keep in mind that the lower the day trade margin the higher the leverage. Leverage can work for you as well as against you. Leverage magnifies gains as well as losses.
We recognize OCO as well. We offer various bracket and trailing stop orders.
All orders placed on our Infinity AT Platform are placed directly on the exchange servers. We are not compatibile with Ninja Trader. Our Infinity AT Platform is free!
Total RT costs for TF is $4.90 per contract, FDAX is 3.62 euros per contract.
The absolute minimum to open an account is $3000, in my opinion the most comfortable levels are at the $10,000 range. This amount gives you good flexibility to trade.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ne, neobchoduji, toto jsou mnou vyžádané informace z jejich supportu, cca 1 měsíc staré. Tickdata nevím, předpokládám, že ano (vím pouze o IB, kde to nejde). Ťukněte jim otázku na support, do druhého dne máte odpověď. Pokud nevládnete angličtinou, zvládne to translator, nebo by to šlo i česky, mají tam nějakého poláka (Alex Blizniak), ten by si s jednoduchou otázkou v češtině poradil (alespoň to předpokládám :D)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nevím jestli máte někdo podobnou zkušenost, ale posledních cca 14 dnů má Infinity nějaké velké výpadky.
Jednak mě i 3x za obch.seanci padne platforma AT ( zamrzne a nehýbe se), a také je velké zpomalení načítání dat do Sierry v okamžiku kdy se trh prudce utrhne a rozjede. V tomto bodě se Sierra na 10-20s zastaví a pak najednou začne po této pauze dočítat data.
Máte s tím někdo podobnou zkušenost?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...
×
×
  • Vytvořit...