Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 42 z 57
Re: AMP Futures
Vloženo uživatelem: gulii
Datum: January 15, 2012 05:52PM

Ano já vím, že musím co nejrychleji od plus500 pryč i v onom vlákně jsem se ptal, jak postupovat dál - koho si vybrat. Proto jsem se zeptal i zde a moc děkuji za Vaše odpovědi. Jen mi právě vrtalo hlavou, jestli se vůbec dá s minimálním kapitálem u AMP obchodovat.

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: January 15, 2012 05:54PM
Statut uživatele: Gold member

gulii zaciatocnici v tradingu si vacsinou vyberaju lacnejsie trhy kvoli mensiemu risku ktore je lepsie psychicky zvladatelne. Napriklad YM, NQ, (cca za 3 000 - 5 000 USD sa daju obchodovat.) AK mas vysssi kapital 5 a viac potom mozes skusit aj TF ci ES. ale to uz musis vediet podla MM si nastavit ktory trh bude pre teba vhodnejsi.
Pripadne forex trhy bud riadne kontraktky alebo mikro kontrakty.

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: January 16, 2012 10:39AM
Statut uživatele: Gold member

gulii ja mam AMP a som spokojny. Maju aj cesko/slovensku podporu prostrednictvom Mira Saba, takze ak mas problem s anglictinou vyuzijes to. CO sa tyka marginov, jedne z najnizsich na trhu (u IB si vyziadaju na NQ par tisic USD, u AMP je to len 500 USD) to len tak pre porovnanie. Comissie pod 5 USD RT.
Obchoduju data ZenFire aj CQG takze si mozes vybrat. Plus obchoduju s platformou NinjaTrader, co je vyborna platforma, jednoducha ale zato velmi efektivna.
Obchodovat mozes uz od 2000 USD.

P.S. ak si obchodoval Striebro ci Ropu a mas jasny system s jasne definovanymi pravidlami, skus ho aplikovat na trhy ako NQ alebo YM. AK je dostatocne robustny bude treba len nejake zmeny aby ti to fungovalo, ak vobec bude treba nejake zmeny. Neviem aky mas kapital lebo pises ze mas minimalny kapital. co to znamena?
Vacsinou trhy ako NQ a YM sa daju zacat uz od 2 500 (vsetko si ale musis nastavit podla MM a RM)

Vela stastia,
nech sa dari.

Vloženo uživatelem: gulii
Datum: January 16, 2012 10:58AM

Velmi si vážím všech odpovědí a opravdu musím pět na toto fórum chválu. To, že hovořím o minimálním kapitálu, tak to je právě oněch 2000USD pro otevření účtu u AMP. Od AMP jsem si stáhnul už Ninja Tredera, takže se pokouším o získání nějakých zkušeností /tento rok mám v plánu navštívit seminář věnující se právě tomuto SW, nejpve je však dobré si vyzkoušet všechno sám... ať má člověk něco naučeného/.

Vloženo uživatelem: Pribinacek
Datum: January 16, 2012 08:40PM

gulii: ninja trader má plno vlastních video tutoriálů

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

Vloženo uživatelem: Danko
Datum: January 17, 2012 09:54AM

Ahojte,

chcel by som sa opýtať, či je potrebné nejako dodatočne požiadať aj o európske trhy, pretože sa mi nezobrazujú. Písal som už do AMP, ale zatiaľ mi neprišla odpoveď, tak sa pýtam tu. Za odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom
Dan,

Vloženo uživatelem: tomasst
Datum: January 17, 2012 10:21AM

Danko,

ano, musia ti to zapojit na poziadanie, vyplnis pisomne ziadost a zasles naskenovanu panovi Sabovi, urcite Ti ju posle..
A stoji to 17,- EUR mesacne..

Tomas

Datum: January 17, 2012 10:34AM

Okay, idem mu to napísať cez skype, to bude asi rýchlejšie ako mailom. Ďakujem pekne.

Dan,

Vloženo uživatelem: Sobo
Datum: January 17, 2012 10:36AM

tomasst,

mě nejedou evropské trhy pár dní ani v demu. Když zapnu Nniju, tak se rozjedou na dobu než se vykreslí jedna svíčka, tzn. když mám timeframe 2 minuty, tak třeba FESX jede jen dvě minuty a pak to musim znovu zapnout a vypnout, aby to jelo zase další dvě minuty:D. Nevíš co s tím?

Díky

Vloženo uživatelem: tomasst
Datum: January 17, 2012 12:59PM

Sobo,

ak ich mas zaplatene tymi 17,- EURami, neviem, v com je problem.. Potom jedine sa obratit na support NT..

Sorry, viac Ti pomoct neviem..

Tomas

Vloženo uživatelem: dawes1
Datum: January 17, 2012 01:04PM

Zdravim vsechny,

minuly tyden jsem zakladal ucet u AMP pro obchodovani Eurexu (Fesx,Fgbl..) pan Miro me upozornil na poplatek pro

obchodovani na evropskych trzich u CQG je to 17,- EUR mesicne, Zen-fire zatim toto zpoplatnene nema, ale do

budoucna o tom taky uvazujou. Zatim ani v AMP nevi od kdy to zpoplatnene bude.

Vloženo uživatelem: Sobo
Datum: January 17, 2012 02:28PM

No měl jsem za to, že u simulovaného účtu se za data pro evproské trhyn eplatí. V tom mě utvrtzuje i to, že občas jedou a občas ne. Jen jsem myslel jestli někdo nemá podobný problém a neví čím je způsobený (Ninjou, CQG, AMP).

Datum: January 17, 2012 05:00PM

Sobo,

v simu som ich mal bez problemov, v live si ich teraz musim platit.

tomasst,

neviem, co si ty skenoval, no ja som len v klientskom portali zaskrtol eurex a to je vsetko, no kazdopadne dakujem.

Dan,

Vloženo uživatelem: Alexik30
Datum: January 17, 2012 08:57PM

Dokazete prosim nekdo porovnat AMP a Mirus ? Kdyz nebudu brat vyhodu AMP, ze je tam cesky/slovensky mluvici osoba, je tam nejaky zasadni rozdil ? Nebo je to vpodstate jedno ?? Diky
Alex

Vloženo uživatelem: m.hunter
Datum: January 18, 2012 03:10AM

Alexik30:

nejsom si isty ale zda sa mi ze u mirusu sa plati poplatok (neviem aky velky) za necinnost. Teda ak nechces ist hned live, mala vyhoda pre AMP

Michal

Aktuální stránka: 42 z 57

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.