Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 43 z 57
Re: AMP Futures
Vloženo uživatelem: cruyff
Datum: January 18, 2012 06:58AM

to all:
A ještě jedno srovnání...
Máte někdo k dispozici srovnání,..výhody, nevýhody AMP vs. STRIKER..
U strikeru se platí za nečinnost??
Díky za info,..
Honza

Vloženo uživatelem: Alexik30
Datum: January 18, 2012 07:19AM

to m.hunter: Diky moc. Ten poplatek je tusim $25, pokud clovek neudela minimalne 5 obchodu mesicne.
V tom pripade je pro me asi AMP vhodnejsi. Pokud jeste nekoho neco napadne, tak mi to prosim sdeltesmiling smiley
Dekuju.
Alex

Vloženo uživatelem: blahetal
Datum: January 18, 2012 10:46AM

porovnani rady brokeru lze najit treba tady (zahranicni forum)
http://www.bigmiketrading.com/brokers-data-feeds/

konkretne amp vs mirus zde
http://www.bigmiketrading.com/brokers-data-feeds/2681-amp-futures-mirus-one-better-19.html
a nutno rict, ze na amp tam jsou spis negativni reakce

Vloženo uživatelem: e_michal
Datum: January 18, 2012 11:36AM

Nebo zde - http://www.elitetrader.com/br/ . Záleží i na platformě. Na prvním odkazu co poslal blahetal je spousta názorů. Pro toho, kdo chce obchodovat Eurex, asi nejlíp vychází Velocity + Sierra Chart. Data jsou od TT. Komise Sierra Chart - FGBL RT - 1,36 € ; FESX RT - 1,56 € ; DAX RT - 1,96 € . Ninja Trader FGBL RT - 1,56 € ; FESX RT - 1,76 € ; DAX RT - 2,16 €. M .Russel + Sierra - RT - 3,62$ Russel + Ninja RT - 3,82$ . Ninja měl v minulosti nějaké problémy s data feed od TT (při porovnání Zen Fire vs. TT). Je to diskutované v tom odkazu co poslal blahetal. M
.

Vloženo uživatelem: TomTailor
Datum: January 23, 2012 05:52PM

Ahoj chtěl jsem se zeptat. Dají se u AMP obchodovat spready? Pokud ano nevíte kde bych našel marginy? Díky za pomoc thumbs up

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: January 24, 2012 11:15AM
Statut uživatele: Gold member

Zdravim,
neviete mi povedat preco mi chyba vcerajsia cela seanca na grafe co si dnes pozeram?
Teda vcera normalne vsetko bolo vykreslene ale dnes ked som si to chcel spatne vyhodnotit robi mi toto:
vid obrazok

Přílohy: chyba.PNG (141kB)  
Vloženo uživatelem: echeck
Datum: January 24, 2012 05:04PM

To nevim, já mám vše v pořádku. Zeptej se Mira.

Vloženo uživatelem: dawes1
Datum: January 30, 2012 06:50PM

Zdravim vsechny,

AMP bude od 1.2.2012 pro vsechny kdo maji pripojeni NT + Zen-fire uctovat 25$ pokud nezobchodujete alespon

40 contracts/ 20 round turns za mesic a na uctu mate kapital vyssi nez 400$. Evropske trhy zatim zpoplatneny nejsou.

U CQG toto neni ale evropske trhy jsou zpoplatnene 17 €/ mesicne.

Z meho pohledu jsem zklaman, minuly mesic jsem oteviral ucet NT+Zen-fire a vkladal vetsi kapital nez 500$ abych mohl

backtestovat a papertradovat EU trhy bez poplatku tohle mi prijde jako podpasovka a silne protlacovani CQG z meho

pohledu se podle toho zaridim a zatim AMP/ME 1:0 thumbs down

Vloženo uživatelem: yord
Datum: January 30, 2012 10:03PM

musím se připojit ke kritice! Nutit někoho aby udělal 20 obchodů měsíčně je docela masakr a pokud prý neuděláte během 3 měsíců žádný obchod tak vás odstřihnou od dat. Tak že asi žádná dovolená/ nemoc atd.. prostě tomu nerozumím.. no comment!!! thumbs down thumbs down thumbs down

Vloženo uživatelem: PetrPavel
Datum: January 31, 2012 10:12AM

yord,
já se musím trochu AMP zastat. pokud je víc traderů přihlášených, kteří jako já používají data od zen-fire, ale vesele obchodují přes jiného brokera, pak chápu, že to chtějí omezit. Na druhou stranu IB má poplatky za data pro TF 10 dolarů a stačí uskutečnit jedinný obchod a neúčtují nic. Což mi příjde jako lepší přístup.
Zdá se, že zůstává možnost přejít na CQG.
P.

Vloženo uživatelem: yord
Datum: January 31, 2012 12:57PM

PetrPavel,
já samozřejmě taky chápu např. nějaký ten poplatek, ale nutit udělat 20 obchodů je trochu moc né? Kdyby 1 nebo 3 nebo 5 , ale 20? Ano jsou jiné varianty a podle toho se také zařídím. Mě jde spíš o princip.

Vloženo uživatelem: gogo
Datum: January 31, 2012 02:16PM

nejse sice u AMP ale u Infinity futres mám účet asi 4 roky a poslední rok a půl jsem vůbec neobchodoval, a nic mi nestrhli ani za nečinnost ani za data. Ťeď zvažuji změnu brokera a vybírám mezi AMP a Strikerem tak že volba padne na Striker po tom co AMP zavedla tošku vyšší poplatky.

Jirka

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: January 31, 2012 02:27PM

Nezaviedlo to AMP ale ZEnfire. AMP je len broker. on urcite nemoze protirecit firme zenfire ked zavedu poplatky. Jedine mozu informovat o tom zakaznikov co aj urobili.
CQG su zatial nespoplatnene.

Vloženo uživatelem: BOBR
Datum: January 31, 2012 02:57PM

Já jsem s AMP zatím spokojený. Používám data od CQG a jsem snimi naprosto spokojeny. Podle mě je kvalita dat srovnatelná se Zen-Fire, které jsem předtím taky využíval. Těm co hrozí poplatky, tak ať jednoduše převedou učet na CQG a mají vystaráno...
Sice jsou evropské instrumeny spoplatněny, ale myslím, že to není ještě tak šilené a navíc platiíse teměř už všude.
Já za sebe mohu AMP jen doporučit.
smiling smiley

Vloženo uživatelem: honzasek
Datum: January 31, 2012 03:42PM

BOBR

Mohu se te prosim zeptat, jak je to s tim CQG a Ninja Trader? Zatim beru data odz ZneFire. Pokud ale budu chtit prejit na CQG, tak musim dostat novy lecence key ke svemu Ninjovi. A toto kdyz udelam, mohu zadavat normalne prikazy z grafu, i kdyz mam free verzi Ninji? Asi ne co?

Honza

Honza

Aktuální stránka: 43 z 57

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.