Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 44 z 57
Re: AMP Futures
Vloženo uživatelem: honzasek
Datum: January 31, 2012 05:16PM

Prosím ví někdo, jak se odeberou z NT s daty od CQG evropské trhy, abych nemusel platit měsíční poplatek 17 USD? Stačí požádat Mira z AMP?

Vloženo uživatelem: echeck
Datum: January 31, 2012 05:27PM

Já jsem posílal email do AMP, že tyto data nechci, ale už si nepamatuji jak přesně to bylo. Zeptej se Mira, ten ti určitě řekne co a kam poslat winking smiley

Datum: January 31, 2012 05:28PM

echeck

Děkuji za odpověď. Dnes Miro není na Skype, tak jsem mu napsal mail... smiling smiley

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: January 31, 2012 05:30PM
Statut uživatele: Gold member

honzasek poplatok sa ti uctuje az po tom co si si ich dal aktivovat. Dal si si ich aktivovat v minulosti?

Datum: January 31, 2012 05:41PM

stranger

Nikdy jsem nic takového nedělal. Evropské trhy mám ve své free licenci už od úplného začátku, co mám liceční klíč...cca 3 roky. Žádnou aktivaci mi nikdo nikde nenabízel..

Datum: January 31, 2012 05:46PM

Tak potom sa nemas coho bat. Pokial si vyslovene nepoziadal o aktivaciu Europskych trhoch, tak ti ani nemoze byt nic stahovane z uctu. V zen fire ich mas, ale ked prejdes na CQG mat ich nebudet. Alebo budes ich mat ale budu prazdne "mrtve". Pokial si nepoziadas o ich aktivaciu

Datum: January 31, 2012 05:48PM

stranger

Aha, tak je to vlastne jednoduche...Dekuji za Tvuj cas..

Honza

Datum: February 2, 2012 08:24AM

Dobré ráno,
úspěšně jsem se napojil na data od CQG a přemigroval svůj Ninja Trader. Mám free verzi a tím pádem bych již neměl mít možnost obchodovat přes ChartTrader, což mi taky nejde. Zajímavé ale je, že když do otevřeného grafu natáhnu nějakou šablonu, ChartTrader normálně funguje. Mohu zadávat všechny příkazy, tak jako tomu bylo s daty od ZenFire. Pokud ale otevřu holý graf bez šablony, ChartTrader zmizí.
Myslíte, že to to takto dobře?

Honza

Datum: February 2, 2012 09:51AM

honzasek jaku sablonu? myslis template nastaveni grafu? alebo myslis workspace?
Mozno si objavil BUG ninji :D to by sa mi docela libilo.
Rychlo popisuj, resp posli 2 scrreny s a bez chart tradera

Vloženo uživatelem: Jiří S.
Datum: February 2, 2012 10:24AM

Stará licence umožňovala obchodování z grafu, novější, když se narodil Ninja 7, pak už ne. Tak teď je otázka jak se to pere. Možná by neškodilo požádat o změnu u Ninjů kde by mohli v novém licenčním klíči udržet tu původní vlastnost - možnost charttraderu, a když ne, tak si nechat od nich vysvětlit proč najednou ne když původně platilo doživotně jo.

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 02.02. 10:28 uživatelem Jiří S..

Datum: February 2, 2012 10:52AM

stranger

Měl jsem na mysli template samozřejmě. Screeny jsou přiloženy...napadlo mě to raky, že je to asi bug, tak nevím, jestli se mám s tím hlásit, nebo ne. ale pokud je to bug, tak si myslím, že to rychle odstraní a při další verzi, už to nepůjde. Teď mám verzi:7.0.1000.8

Přílohy: bez-template.jpg (223kB)   s-template.jpg (338kB)  
Datum: February 2, 2012 11:18AM

tisko zavidim. ja si idem kupit fulllicenciu na druhy mesiac. aj ked dom neje zly, je celkom prehladny a dobre as snim pracujem, tak kvoli tomu aby sa mi nestalo to co minule ze som vstupil ale nestihol som zadat SL a trh isiel proti mne a strata bola troxska vacsia ako mala byt...

Inak ty mas normalne ten demo ucet u AMP s datami CQG co ked tam das 500 USD tak mozes testovat bez obmedzenia? tzn ze tvoj licencny klud ktory davas do Ninji nezacina @(zavynacom)
cize mas linceny kluc v tvare
654658165146465464
alebo @546513684313216316

?
Inak nic nekontaktuj ninju, naopak, vyuzi to ked tam maju taky buck.

Vloženo uživatelem: maxmoney
Datum: February 2, 2012 11:25AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Kolik jsou aktuální R/T komise u AMP pro EUREX (konkrétně FESX a FGBL)?

Datum: February 2, 2012 11:28AM

stranger

No spis zavidim ja tobe. Full verze je full verze. Zatim si nemohu dovolit... thumbs down...
Mam Live ucet uz asi 2 roky u AMP. Do ted jsem mel free verzi NT s datama od ZenFire. Zavedli poplatky, tak jsem se smiril s datama od CQG a obchodovani pres DOM. Vcera mi poslali z NinjaTraderu mail, ze muj licencni klic byl premigrovany na data od CQG. Ptal jsem se jich, jestli mam zadavat nejaky novy klic a oni na to, ze ne, ze to pojede pod tim starym, ale premigrovanym. Tak jsem to nechal byt. Za chvili mi prisel mail z TradeDesk AMP s login a pass, vytvoril jsem nove pripojeni a mam NT tak jak si ho videl. Licencni klic zacina cislama 2258...zadny zavinac tam neni.

Jsem zvedavy, jestli s tim neco nekdo bude delat. Nevim, jestli se mam na to u Ninja Traderu ptat, nebo ne. Aby to neudelalo nejakou paseku, az vstoupim do LIVE obchodu. Ale na demu se to tvari uplne normalne...

Datum: February 2, 2012 11:46AM

honzasek no tak to je super smiling smiley mat full a pri tom neplatit ani korunu.
Hlavne psssss aby ta niekto nebonzol.

Aktuální stránka: 44 z 57

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.