Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Think or Swim


michaliero

Doporučené příspěvky

to vodafone22:
SPXPM ti u IBčka nejde? Tak to je dosti divné, protože já to občas zobchoduji...

Probabilities - počítej si je samostatně, budeš to mít přesnější. Teď už mám TWS vypnuté, ale co jsem kdy používal v TOS tak šlo přidat i do TWS - takže probabilities by tam mohly být taky.

Jinak nám samozřejmě IB nedává to, co TOS, ale třeba z pohledu komisí mi to vůbec nevadí ;-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 225
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

tom_czr

ohladom SPXPM som sa vyjadril zle, nejde mi to pri mobilnej aplikacii
A ja hlavne pracujem s telefonom alebo tabletom, pretoze obchody zadavam hlavne ked som v praci

Probabilities neviem ako si mam pocitat sam, takze som odkazany na TOS

a komisie ma netrapia, pretoze dokazal by som mal za 1,5 na contract, tych 10 usd by mi TOS odpustil,

takze tak

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

ahojte, medzičasom mi u TOS asi zrušili môj demo účet, tak som si chcel vytvoriť nový. Normálne som sa zaregistroval tak ako naposledy. Avšak teraz ked sa idem prihlásiť pod novým menom a heslom, tak mi ne to nejde. Vypíše mi presne to isté, ako mi vypísalo ked som sa chcel prihlásiť pod starými údajmi. Čo už TOS prestalo ponúkať paper trading, alebo čo o ide? Neskúšali ste sa teraz niekedy registrovat pre paper trading? Ide vám všetko v pohode?

29743

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Už som to vyriešil. Problém bol v tom, že som zadal ten istý mail ako pred tým. Ale zas mám iný problém :( Chcel som si niečo zbacktestovať, avšak Thinback mi neukazuje pri opciách greeks. Ukazuje mi ich iba pri dátach novších ako (tuším) október 2013. Za staršie dáta nájdem iba ceny, ale pri greeks mi ukazuje N/A. Neviete, prosím vás, kde môže byť chyba? BTW: ešte nedávno som v pohode testoval dáta aj z roku 2008, všetko fungovalo.

29790

Link to comment
Sdílet pomocí služby

"Chcel som si niečo zbacktestovať, avšak Thinback mi neukazuje pri opciách greeks. Ukazuje mi ich iba pri dátach novších ako (tuším) október 2013. Za staršie dáta nájdem iba ceny, ale pri greeks mi ukazuje N/A. Neviete, [bold]prosím vás[/bold], kde môže byť chyba? "

Radim2 mohol si mi radšej hneď pomôcť (ak máš nainštalovaný TOS) a nie byť zbytočne provokatívny. Ala tak správaj sa ako uznáš za vhodné. Tak isto bude k tebe pristupovať potom aj tvoje okolie...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já jsem zbytečně provokativní, to je zrovna od tebe docela vtipná poznámka :D
Další vtipná poznámka je o přístupu okolí ke mě, zkusil jsi se zamyslet nad tím, proč už na tebe většina lidí nereaguje? Kde je asi problém?

Do TOS jsem nekoukal, ale historie dat je omezená v datech mají díry a někdy i chyby. Hlavně u komoditních futures kontraktů, tak je to fakt jen orientační. Bohužel...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 2 týdny později...

×
×
  • Vytvořit...