Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Platforma Plus500


rnovotn4

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 500
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 1 month later...

no platforma ujde, ale jako pro obchodovani naprosto nesmyslne podminky. mel jsem teda moznost odzkouset na tech 400kc zdarma co nabizi jako super akci, ale poplatky(spread) fakt nesmyslne, alespon pro daytrading. jestli ti jde o cestinu, tak by to slo urcite jinde vyhodneji a nejlepe zalozit uplne jinde vyhodneji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rád bych zde pro ty lenochy uvedl pár úryvků přízpěvků skušenějších uživatelů...

Vloženo uživatelem: mira_k
Datum: September 11, 2009 07:43AM

pss,
občas člověk přemýšlí, k čemu je takové fórum, opakovaně tady píše řada zkušených obchodníků ... "držte se od Pluss500 dál" .. a opět se najde někdo další, kdy si nedá ani práci s tím najít zkušenosti, názory druhých, hlavně že dostane bonus :-( na druhou stranu je fakt, že osobní zkušenost, za vlastní peníze, většinou ztracené, je k nezaplacení

"keep it simple"


Vloženo uživatelem: pav.c
Datum: August 8, 2009 01:08PM

Takze, predem, jsem novacek (cili moje nazory jsou asi bez vahy) a pouzivam sluzeb Plus500. Proc u nich ? Hledal jsem neco, kde si muzu zkusit jake to je obchodovat na burze a jejich aplikace se mi zdala desne jednoducha. Po 14 dnech zkouseni na demo uctu jsem si rekl, ze zkusim realny penize. Prepl jsem to, dostal 400kc, v duchu s domenim, ze to bude neco podobne jako v demu (i kdyz, po precteni financnika a stranek pana Turka jsem vedel,ze je to neco jine, ale proc to nezkusit). Verte neverte, behem par obchodu jsem o tech 400kc prisel. Delal jsem nehorazne chyby ktere jsem si nastesti uvedomoval. Nic mene zapal do boje s vyvojem kurzu me dohnal k vkladu do PLus500 (s vyuzitim jejich bonusu). Popravde, mel jsem STESTI a vlozenou castku jsem v 60 obchodech (ztratovych i ziskovych) znekolikanasobnil, cast penez jsem si nechal poslat zpet a dale obchoduju na Plus500.


Vloženo uživatelem: Riddick
Datum: September 14, 2009 02:34PM

Zdrvím vás vsetkych mam na vas prosbu. Potrebujem radu v akej spolocnosti by som mal zacat obchodovat , ja som totiz obchodoval na plus500 a za 4 dni som si tam spravil city zisk 300 ue no na zaciatocnika to nieje zle (mylím ) . Firma plus500 mi zrusila acc kvoli poruseniu zmluvy pricom som nic neporusil islo o to ze byvam so svojou priatelkou a ona sa tiez zaregistrovala na svojom pc. Pisal som im tam asi 40 e-mailov nech mi to vysvetlia a nic proste ma ignoruju a ked uz nieco poslu tak vzdy to iste dookola. Preto by som vas poprosil o radu o neakej solidnej firme na elektronicku burze najlepsie niektoru ktora ponuka aj zaciatocnicky bonus . Vpored dakujem za radu .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 hanzik:

každej říká že je plno jiných výhodnějších možností, ale nikdo nedá příklad..

Plus500 je založen na jednoduchosti, teď už taky pokukuju po něčem lepším, jelikož adaptabilita tohoto systému je minimální.. Pro začátečníky je to ideál, pro ošahání jak to funguje, ale jakému traderovi stačí mít otevřený jeden graf a pokaždé když chce kouknout na něco jiného, přenastavovat různé indikátory, kterých je tam taky po málu..
Zkoušel jsem Xtb trader, jelikož jsem potřeboval aktuální data.. Byl ze začátku dost složitej, ale nervy při jeho testování s nadprůměrným výsledkem, stály za to.. vřele doporučuji, teď už jen brokera, který by splňoval podmínky min vkladu a miniloty, na nějakej bonus s*re pes :P

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 japapatramtara:
Chápu že v sekci pro začátečníky k nám mluvíš jak k naprostým blbečkům, kteří nejsou schopni vygooglit frázi plus 500, ale jestli o plus500 nic nevíš, tak sorry, přizpíváš do špatného vlákna.. Jen tak mimochodem, jestli chceš na google najít nějaké adekvátní výsledky na Plus500 a ne "Odstraňovač chloupků Dino Plus 500" tak dotaz musí být trochu přesnější, je vidět že ses tím vůbec nezaobíral a jen chtěl udělat z někoho blbce... Díky za naprosto bezvýznamný přízpěvek!

2 rnovotn4:
Nevím jestli o tradingu vůbec něco víš, každopádně tvá odpověď (japapatrantara : "mazec" - moc pěkné, děkuju..) na zaslaný odkaz, který vyhledá googlem frázi Plus 500 mluví za všechno...

Tradingem se chci zabývat, myslím si že už vím hodně (ale myslet znamená *** vědět :D) takže vím že platforma Plus 500, vzhledem k její omezenosti, pro "tradera" naprosto nemá význam, max pro začátečníka aby si to "ošahal".

Prosím o přízpěvky hlavně od uživatelů Plus500, ideálně live verze, zkušenosti, problémy atd... ať už jedete z bonusu nebo z vkladu.
Předem děkuji a omlouvám se za rozhořčení...

.PSS.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 svoboda:
oki, pohoda, příště to stačí napsat jednou ;)

Takže pár bodů zkušeností:
- data aktuálních kurzů pocházejí z alternativních trhů (viz stránky Plus500), to znamená že by se mohla lišit od skutečného trhu..
+ ta nejjednodušší možná platforma, bez přebytku indikátorů a nastavení (pro někoho plus, pro tradera zápor)
+ jakýkoli dotaz na support byl vyřešen nejpozději do druhého dne ke 100% spokojenosti.. Support funguje 7dní v týdnu..
- komunikují česky, ale rozhodně to nedoporučuji, sice odpoví, ale takovej paskvil, že to nedává moc smysl.. Anglicky úplně bez problémů, ale to asi každý Broker..
- pozici musíte držet min 2min, jinak se jedná skalping, který je zakázaný (důvod ke zrušení účtu)
- doporučuji přečíst smlouvu (jen anglicky), ještě sem ji celou nepřelouskal, ale jestli se stane to že porušíte pravidla, automaticky bez udání důvodu vám zruší účet a nikdo se s vámi bavit nebude..
- navýšení jmění a výplata probíhá na jakoukoli evropskou VISA kartu, jiné možnosti jsou příliš komplikované.

To by zatím stačilo, ještě se ozvu jestli přijdou chechtáky..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pss,

pisal si:

"...vřele doporučuji, teď už jen brokera, který by splňoval podmínky min vkladu a miniloty, na nějakej bonus s*re pes :P"

Som novacik a mam otazky:

-Vsak ved to ze mas cez nich zalozeny ucet znamena ze mas automaticky aj brokera nie? Oprav ma ak nie.

-Takisto si chcem u XTB zalozit ucet, nevies kolko je tam minimalny vklad?

Dik
:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 peter777:

hovoril som o xtb trader, to je myslím meta trader, který poskytuje více brokerů, proto jsem psal ze uz jen potrebuji nejakeho brokera, ktery by nemel tak velké nároky na první vklad.. Nicméně nejmenší možná částka se kterou se dá vůbec něco dělat je 5000kč, cokoli pod tím je tak nad tim ani nemá smylsl přemýšlet...
Ohledně XTB si prostuduj stránky, maj ted soutez v obchodovani tak si muzes vyzkouset jejich platformu.
Nabízej jen Standard účet a VIP, což se nás netýka :) Standardní účet je určen pro investory, kteří mají zájem investovat pomocí moderních finančních nástrojů - kontraktů na vyrovnání rozdílů – minimální částku 20 000 CZK. Zákazníci využívající tento účet mají možnost uzavírat obchody jak na měnových, tak na komoditních trzích či obchodovat světovými indexy.

BTW: je to vlákno o Plus500, myslím že na fóru najdeš o xtb mnoho informací, třeba v sekci brokeři (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Někde jsem kdysi narazil na reklamu +500 a řekl si, že zkusím ten jejich bonus. Během registrace jsem však zjistil, že mají sídlo na Kypru a tím moje registrace skončila ještě dříve než začala.

Jinak co se vložené částky týče, cokoli pod 50k nemá žádný smysl a zaručuji vám, že v takovém případě o všechno přijdete. Opravdu chudý člověk co chce dělat trading by měl dát dohromady alespoň 80 - 100K. Teoreticky by to šlo i s onou nižší částkou, ale tak brutální vůli si nedokážu představit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...