mal som tu cest stretnut sa osobne. ich konkretne komentovat nemusim, staci si pozriet ich prospekt do coho investuju. ichzhodnotenie . to hovori za vsetko.
stale dokola.
je to 7%. da sa spekulovat tym ze bude nakupny tlak to netvrdim ze nie, zarobit sa da , predajny tlak urcite kratkodobo nevznikne,lebo predava len marketmaker, a ten nema zaujem tlacit cenu nadol, ale radsej nie ako dlhodoba investicia. skor cakat na nejaky nakupny tlak a predavat v extremoch.
Preco tu napr neuvediete produkt kde je garantovany urok 8,5% p.a. brutto cize cca 6,5% v cistom po zdaneni a poplatkoch. To co je ale najdolezitejsie povedat vsetky zhodnotenia ktore tato spolosnost uvadza ci uz na nete alebo vo vypisoch klientom su uz ocistene od vsetkych poplatkov ktore v produktoch su. Neviem ako vy ale ja som sa nestretol s inou spolocnostou alebo bankou ktora by to takto robila, vy ano??? Myslim si ze ked uz o niecom hovorit a pisat, tak je spravne pisat od A po Z a hlavne mat overene fakty. Nic viac nic menej. Vo finale je aj tak najpodstatnejsie s kym sa rozpravate pretoze tento obchod je o ludoch. Takze podstatne je si len vybrat dobreho cloveka alebo poradcu. Ja ho nastastie mam a priznam sa ani by som nemenil. To co ma naucil o financiach, ako sa k nim spravat a co si vsimat my dalo velmi vela. Pekny den.Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.