Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Mirus Futures - Zen-Fire II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 428
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

A ještě něco. Nikde jsem se nedočetl, jak je transakce pro převod peněz účtovaná. V bance mi dali vysvětlení pro 3 druhy transakcí...BEN, SHA, OUR...jedná se o to, kdo platí poplatky a podle toho je i cena za transakci. Nejlépe mi vychazí u FIO banky - BEN a SHA, kde platí každá strana buďsvou část, nebo platí vše příjemce (což nepředpokládám) je to 250Kč a nebo OUR, kde vše platí odesílatel (to přepokládám) je to 500Kč bez ohledu na množství USD.
Nevíte někdo, jak to probíhá ??
Díky.
Alex

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý deň,
pre tých ktorý majú stále problém sa napojiť na data od zen-fire...treba nainštalovať novú verziu NJ 7 (7.0.1000.8) podľa návodu...

Please upgrade to NinjaTrader 7.0.1000.8 with the steps I have provided below. With this procedure you will not lose any Workspaces, Charts, etc.

* Close all running applications.
* Then from the Start menu select --> Control Panel --> Add and Remove Programs.
* From Add and Remove Programs select NinjaTrader 7 and click Remove.
* Then you will need to clear your internet browser cache and history. You will clear this from within your internet browser (with IE, Tools-->Options, delete cookies and files, clear history).
* Reboot your machine.
* Once these steps are completed, download NT 7.0.1000.8 from the link below:
www.ninjatrader.com/download-registration.php

...nakoniec pre prihlásenie postupujte podľa návodu...

1. When first launching the software (double click on icon on desktop), you will be prompted to enter a license key. Copy and paste the key below:

@SIM-DRBT-D593-40B1-AE74-C79F-715D-1952

2. After the software loads, you will need to setup an account connection by selecting Tools->Account Connections from the Control Center. Click on 'Add' (do not select one of the existing connections), then click Next.

3. Enter a name for the connection (Mirus, Demo, etc); select Zen-Fire from the Provider drop-down list and click Next. (Leave all other settings as they are.)

4. Enter the User Name and Password sent to the email address provided on the sign-up form and check the “Demo” box. (Do not click on the Settings button. Doing so will erase all the configurations and you will be required to delete the connection and start over.) Click Next and Finish.

5. Close the Account Connections window and connect to Zen-Fire by selecting File->Connect-> (Your New Connection) from the Control Center. You should see a green connection box in the lower left corner.



;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Alexik30:

k založení účtu doporučuji pročíst původní vlákno Zen-Fire - Mirus Futures (viz odkaz nahoře)..

nejjednodušší převod na účet brokera probíhá standardně dle sazebníku vaší banky přímo z vašeho účtu - ať z korunového nebo v cizí měně - (případně napište do své banky mail, kam chcete poslat kolik peněz a z jakého účtu). peníze se zpravidla posílají metodou OUR, kdy všechny poplatky platíte vy a k brokerovi přijde přesná posílaná částka..jinak vám z příchozí částky broker peníze na poplatky stejně strhne..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Teď jsem zjistil z nějakého vlákna, že nelze fundovat účet z FIO banky ! To mě docela zarazilo. Já si právě chtěl vytvořit USD účet u FIO a používat ho pro transakce do USA. Je s tím problém i nyní ?? To vlákno je rok staré.
Uvažuji o Mirus nebo o AMP. Proř je s tím problém ??
Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Alexik30:

To bylo z důvodu že Fio používala pro zahr. platby sběrný účet u ČSOB a protistraně se tak nezobravalo jméno majitele účtu. Dneska už by to nemělo platit, během loňského roku už to vyřešili a platby teď chodí přímo z vašeho účtu.

Zkuste zavolat do Fio banky a zeptat se přímo jich, já fundoval loni v eurech (europlatba do AMP) a prošlo to bez problémů, s USD osobně zkušenost nemám, ale už by to taky mělo jít.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak jsem ve FAQ nasel zrejme odpoved, takze pokud by nekoho zajimalo:

To use the ATM Strategies, as well as OCO orders and custom NinjaScripts with a live account, you must either lease or purchase a license key from NinjaTrader. Visit NinjaTrader and click on “Purchase” for leasing/purchasing options.

Takze me asi ceka zatim $60 per month:)
Alex

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Alexik30:
Obchodovat z grafu se da i v lite verzi jen nemuzes pouzit ATM takze si musis hlidat obchod a pripadne zrusit SL nebo PT sam podle toho co se ti vyplni driv. Neni se ceho bat pokud obchodujes ID a nejdes skapl kolem 3ticku.

Indikatory pouzivat muzes jen je nemuzes sam programovat. Takze to co najdes na foru a podobne funguje bez problemu.
Dale nejdou backtestovat automaticky strategie a a nechat je obchodovat za tebe.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

LeeTo: Moc děkuju !

Já mám teď verzi NT 7.něco s demo účtem a tam mi jde všechno. Pokud si udělám účet u MF a budu chtět obchodovat live, tak musím nainstalit jinou verzi NT nebo můžu jet přes tento, jen na live účtu nepůjde ATM ,OCO atd. ???
K těm indikátorům - v demu si je sám programovat můžu, v live mi půjdou spustit ?? Tomu nějak nerozumím.
Jak vůbec NT může poznat, že je indikátor psany mnou ?? V systému po instalaci dostupné indikátory se liší od custom jen tím, že mají na začátku jména @.
A nebo to myslíš tak, že ve verzi Lite není editor/kompilátor custom indikátorů ? Čili pokud si to napíšu a odzkouším na demu, kde mi to jde a pak to naimportuju do Lite, tak to poběží ??

Díky moc za trpělivost se mnou :) Chci ale vědět, do čeho přesně jdu a chci být připraven :))

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...