Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 6 z 22
Re: TradeStation
Vloženo uživatelem: zholy
Datum: September 22, 2008 05:47PM

Kurna ... zrejme mam ten isty problem sad smiley

Prave mi volal Roberts z TS, ze mi ucet neotvoria ... a ani mi nepovedal preco (buz*rant jeden). Zrejme to bude tym, ze som aj ja pisal pravdive udaje - teda neviem. Ja som pisal pravdivo. Ideme to teda skusit na kamarata = viete mi preposlat link, kde je postup "ako prejst cez rozum" tymto EXPERTOM na posudzovanie uctu ???

Zajtrajsim dnom mame poslat dokumenty FedEx_om, teda rýchla odpoved by mi veeeeelmi pomohla. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.

Zdenek

Vloženo uživatelem: paveln
Datum: September 22, 2008 07:26PM
Statut uživatele: Gold member

zholy

Tady je taková menší inspirace, jaký částky při otvírání účtu u nějakýho zahraničního brokera vyplnit:
http://www.financnik.cz/komodity/ib/otevirame_ib_manual_8.html

Vloženo uživatelem: markusmerk
Datum: September 30, 2008 09:26PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Len nezabudni, ze ucet z ktoreho budes posielat peniaze by mal byt na tvoje meno (zabezpecenie proti praniu penazi). P.S: kolko trvalo kym tam vobec spracovali tvoju zmluvu - poslam som to minuly pondelok - co som dnes hovoril s chlapikom z TS, tak ju este nedostali? thumbs down

Datum: October 3, 2008 09:16PM

P.S: Aký účet ste im poslali ako ,,dôkaz,, trvalého bydliska - FA za vodné/stočné im nevoňalo, vraj to musí byť v angličtine, bloody hell sad smiley thumbs down

Vloženo uživatelem: bullin
Datum: October 3, 2008 11:26PM

Já jsem poslal účet za telefon. Bylo to česky, ale zřejmě firma Telefonica O2 je natolik známá, že tomu rozuměli i oni.

Martin

Datum: October 14, 2008 04:57PM

Tak nakoniec som to vyriešil výpisom z účtu - asi sa im videlo dostatočné krytie - dnes mi schválili účet smiling smiley

Vloženo uživatelem: Gery
Datum: November 4, 2008 12:46PM

Dobry den
chcem sa spytať na margin u TF
na stranke http://www.tradestation.com/LW_Reports/report.pdf som našiel margin 5200
je to spravne ak chcem obchodovať intraday

Vloženo uživatelem: bullin
Datum: December 1, 2008 11:38AM

Řeším zrovna transfer $$$ od TS do ČR a není mi moc jasné co mám vyplnit do kolonky "TradeStation Securities account title (must match your bank account title)" - viz obrázek.
Prosím zkušenější o radu. Děkuji.

Martin

Přílohy: 1.12.png (226kB)  
Vloženo uživatelem: Bany
Datum: December 20, 2008 11:52AM

Nevím si rady, jak odpovědět na email od Traestation sec. V patek obdrželi account opening application přes kurýra. Zajimalo by mě jestli se již někoho z Vás na podobnou věc ptali? Napadlo mě jestli to není kvuli tomu, že jsem napsal do kolonky "Type of busines: ... Trader...". Zatím jsem měl účet jen u Interbank FX a u Oandy. Ještě jsem neobchodoval Opce ani Futures. Tak nevím jestli bude stačit napsat, že jsem měl úče jen u forex brokera ...?

email od Tradestation:

We have received an account opening application for you. In order to complete your account application, please provide the following information:

* Please email me the name of the Firm that you have traded with in the past and if the account is still open or closed.

Please note, additional information may be required. If you have already returned this paperwork or information to us please disregard this message.

Petr

Vloženo uživatelem: Bany
Datum: December 20, 2008 03:10PM

Zadravím,

zajímalo by mě jestli někomu z uživatelů TS přišel podobný email (viz. citace). Zatím jsem měl účet jen u Interbank FX a Oandy, zatím tedy jen u forex brokerů. V kolonce "Type of Business" jsem vyplnil "Trader", ale zkušennosti s live opcemi nebo komoditami nemám. Nevím jestli bude stačit napsat pravdu a ryskovat, že mi účet neotevřou. Myslíte, že mohou ověřit jestli jsem v minulosti měl otevřený účet u IB?

citace email:
We have received an account opening application for you. In order to complete your account application, please provide the following information:

* Please email me the name of the Firm that you have traded with in the past and if the account is still open or closed.

Please note, additional information may be required. If you have already returned this paperwork or information to us please disregard this message.

Petr

Vloženo uživatelem: Dendy
Datum: December 22, 2008 01:48PM

Dobrý den,
prohlížel jsem forum a musím říct, že jsem nenašel odpověď na mou otázku, proto ji píši sem. Neví někdo z vás, který broker kominikující v češtině nebo sídlící v ČR zprostředkovává obchod na burzách přes platformu TradeStation. Jsem málo vybaven angličtinou a nedokážu si představit, že bych komunikoval přímo s firmou TradeStation.com. Nyní jsem klientem u firmy Colosseum a jsem celkem spokojen. Jenomže moje AOS nejde do Strategy Runeru, který používají, naprogramovat a podle jejich slov to jde jen do TradeStation, ale ten oni nepoužívají.
S díky a s pozdravem Dendy

Vloženo uživatelem: z.khol
Datum: December 22, 2008 02:33PM

pro Bany:
Ahoj, napsal jsem jim, že jsem měl forex účet i když jsem žádný nikdy neměl - jen demo. Se špatným svědomím - právě po této otázce - jsem jim nahlásil i brokera a prošlo to. U mě si to neověřovali (uvedl jsem cz brokera). Myslím, že si to nebudou ověřovat ani u tebe.
zk.

Vloženo uživatelem: palipp
Datum: December 23, 2008 01:17PM

Dobrý deň,

Chcel by som sa Vás opýtať na prevod peňazí do Tradestation. Mám schválený účet, potrebujem tam ešte poslať peniaze, ale nie som si istý ako vyplniť platobný príkaz. Totižto na ich stránkach sa píše:

For credit to:
R.J. O'Brien - Customer Segregated Account, Account Number: 367-171-6
For further credit to:
(your account name and your account number)

No a v platobnom príkaze mojej banky je len jedno číslo účtu príjemcu. V mojej banke mi v s tým poradiť nevedeli.

Chcem sa opýtať to hlavné číslo účtu je ten Segregated Account? Potom kde mám uviesť to číslo, ktoré som dostal od Tradestation? Do informácie pre príjemcu?
A takisto neviem, kde mám uviesť, ak vôbec to ABA číslo?

Veľmi by mi pomohlo ak by ste mi s tým vedeli niekto pomôcť, nechcel by som spraviť pri prevode chybu.

Pavol

Vloženo uživatelem: z.khol
Datum: December 23, 2008 11:49PM

pro palipp:
Ahoj,
jejich futures account no. je přesně jak jsi uvedl, 367-171-6. Customer segregated account znamená pouze to, že se jedná o zvláštní účet pro zákazníky, nikoliv firemní účet jako takový.
Jako název a adresu příjemce (pokud je vyžadováno) je nutno uvést (nenašel jsem ji na stránkách TS, ale dostal od mého kontaktu v TS mailem):
R.J.O'Brien
222 S Riverside
Suite 900
Chicago, IL 60606

Já sám jsem v platebním přikazu uváděl název i adresu banky včetně ABA i SWIFT kódu (HARRIS TRUST&SAVINGS BANK OF CHICAGO atd.). Do kolonky 'Důvod platby' (něco ve smyslu variabilního symbolu) jsem uvedl moje account name a account number - tj. to číslo, které ti zavolali z TS a jméno na které sis u nich založil účet. Jméno by se mělo shodovat se jménem účtu, ze kterého posíláš peníze. Pokud by se neshodovalo (jako v mém případě - posílal jsem to totiž přes společnost zabývající se spotovými obchody, kde si můžeš založit pouze podúčet, nikoliv přímo bankovní účet - v ČR se tak lze dostat cca na čtvrtinu nákladů oproti standardní bance), tak tě požádají ještě o kopii příkazu k úhradě. Toť vše, tak jednoduché to je ;-)
Až to pošleš, tak budeš jistě netrpělivě čekat. Můžu tě uklidnit, že jen pár dní. Peníze jsem posílal ve středu a v pondělí byl účet fundován.

Snad ti to pomůže ...
Přeji úspešný transfer.
zk.

Vloženo uživatelem: palipp
Datum: December 25, 2008 06:04PM

pre z.khol

Ahoj,

Díky za odpoveď, ja som tam ešte pred tým volal a bolo mi povedané, že ten further credit to mám uviesť do správy pre príjmateľa, tak ako som si myslel, no a použil som len swift kód, tak verím, že to tam v pohode príde.

Pavol

Aktuální stránka: 6 z 22

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.