Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

TradeStation


Martinek

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny tradery, prave jsem si otevrel ucet u TS, tak by se nekomu mohly aktualni info hodit. 

Registrace: Stejna rutina jako u IB. Sel jsem podle navodu tady na webu. Je fakt, ze uz neni uplne aktualni, ale o moc se to nelisi, tak se to da taky. Prijmy fakt nikdo nekontroluje, tak neni nutny se bat uvest trochu vyssi cisla. Ve ctvrtek vecer jsem odeslal naskenovany formular a v pondeli mi odpovedeli, ze ucet je schvalen. 

Fundovani uctu: Kdo ma jiz ucet u IB, neni nic snazsiho, nez to poslat z IBcka. Hlavne usetrite za poplatky a prevod meny. Tak jsem to udelal ja a do dvou pracovnich dnu byly penize u TS. Peter Albino mi jeste radil, ze mam udelat printscreen platby v IB, ze to budou chtit potom nejak potvrdit, ale zatim to po me nikdo nechtel. Radsi ale mozna udelat. 

Slevovy kod: Vyplnil jsem slevovy kod z Financnika (6 mesicu Software zdarma a 600$ na komisich). Pred fundovanim uctu mi Peter Albino najednou poslal jejich aktualni nabidku  - visi to i na webu – (pri zalozeni a fundovani uctu do konce zari nabizeji do konce roku software zdarma a asi 500$ na komisich). Slevovy kupon z Financnika je stale platny, tudiz si muzu vybrat nabidku, jakou chci – asi tu lepsi ze. Kombinovat to nejde.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 týdnů později...

Zdravím

Mam dosť závažné problémy s ktorými si neviem dat rady takže by som poprosil o pomoc

1: Prvý problém sa týka uzatvárania pozíc na TS. Každý deň niektorá z mojich stratégii neuzavrie. Mám indexové aj neindexové stratégie. Vystupujem príkazom setexitonclose. Na fóre som sa dočítal ze je dobre zmeniť TimeFrame aspoň o polhodinu skôr aj keď to asi negatívne upraví stratégie. Dokonca sa mi stáva ze stratégia nezachytí SL a musím ju ročne uzatvoriť. Máte ešte niekto nejaké rady ?

2: Druhý problém sa týka toho že keď si pozriem stratégie v TS cez TradeManager Analysis tak vôbec nesedia obchody s trade listom stratégie keď si ju pozriem samostatne. Každá jedna stratégia ma vlastný workspace. Obchodujem na serveri. Vedeli by ste mi aj s týmto poradiť ?

Za rýchlu odpoveď ďakujem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Zdravím,

otvíral někdo účet u TS teď v listopadu? Zajímá mě zda je ještě platný slevový kód z finančníka (6 měsíců Software zdarma a 600$ na komisích).
A ještě jedna začátečnická otázka, když budu chtít obchodovat AOS z domácího PC s platformou TradeStation, tak musí být PC s TS neustále zapnuto, nebo to bude obchodovat i když vypnu PC?

Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ano, kód by měl být platný.

A ano - v době obchodování musí být TS zapnutá. Proto se vesměs nechává běžet někde na serveru/VPS.
Viz www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/vps-trading.html

P

Lio Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> otvíral někdo účet u TS teď v listopadu? Zajímá mě
> zda je ještě platný slevový kód z finančníka (6
> měsíců Software zdarma a 600$ na komisích).
> A ještě jedna začátečnická otázka, když budu chtít
> obchodovat AOS z domácího PC s platformou
> TradeStation, tak musí být PC s TS neustále
> zapnuto, nebo to bude obchodovat i když vypnu PC?
>
> Díky


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,

ano obchodoval jsem finwin u TradeStation. Samozřejmě je možné obchodovat paper trading. Tradestation nabízí několik simulačních účtů, na kterých si lze nastavit kapitál a obchodovat simulačně, jak je dlouho potřeba.
Je možné využívat velmi dobře DOM (Matrix) a rovněž obchodování z grafu, kde tedy už to není tak luxusní, jako v jiných platformách, ale pořád použitelné.
Pokud mohu doporučit, je pro diskréční obchodování vhodnější sierra chart nebo ninja trader (nyní již NT8). Volba brokerů je potom daleko rozsáhlejší.
Ale to je věc osobních preferencí a nuancí, které právě přijdou až po čase.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To: Raven2cz

Ahoj,
můžu se Tě zeptat mimo téma, jestli ještě obchoduješ FinWin? Pokud ne, tak proč, nesedlo Ti to vzhledem k tvému stylu obchodování a nebo si přešel z diskréčního na AOS?

Trading je o osobních preferencích a každému sedí něco jiného..., na Backtestech mi FinWin zatím dává dobrá čísla..tak uvidím v paper tradingu

Vrátil jsem se sem po delší době a koukám, že tu už moc lidí není co obchodují FinWin, nebo aspoň nedávájí příspěvky.

Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
opravdu mimo téma. Můžeš klidně založit nové vlákno k finwinu jako tvůj obchodní deník. Podobně to mají "pár" lidí pro fims. Jistě se najdou ještě další obchodníci s podobnou tématikou, kteří s tebou budou v kontaktu.
Ano, finwin již neobchoduji. Není to pouze o preferencích, ale přizpůsobení se zejména změnám volatility, která na trzích je neustále na pořadu dne a systém by toto měl respektovat, zejména je to potom vidět na "stabilitě" profitů.
Mojí doménou jsou AOS. Diskréční obchodování jsem přenechal manželce, která ale přešla a už rok a půl obchoduje fims.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...