Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Lynx


lerry

Doporučené příspěvky

vasman:

A kolik toho zobchoduješ za rok v poplatcích? Předpokládám, že ten tvůj Lynx nežije ze vzduchu, takže poplatky budou neůměrně vyšší. Samozřejmě pokud obchoduješ stylem nákup 20 akcií na začátku roku a pak to celý rok držíš, pak se asi nemáme očem bavit.

Svoje peníze bych nesvěřil nějakým holanďanům, ale ani polákům, kypřanům či jiným evropským -ům.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 46
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Ahoj, podělím se o zkušenost s Lynx. Toto není kritika, jen sděluji svoji zkušenost pro ostatní tradery.
Sdělil jsem, že bych si rád otevřel účet, ale potřebuji jen doplňující info.
1) Jaké máte zkušenosti s velikostí slippage na trhu FGBL, s čím tak asi mohu počítat (1 kontrakt, příkaz MARKET, jejich data)? Odpověď byla, že to záleží na kvalitě dat a že s tím nemají žádné zkušenosti a neví, jaký by mohl být slipp.
2) Testoval jsem na datech od CQG. Můžete mi porovnat vaše a jejich data? Liší se hodně či jen marginálně? Stačilo by pár příkladů cen close, které bych porovnal s CQG ve své platformě. Odpověď: Toto neobchoduji, mám jen spožděná data a to jen uzavírací ceny dne.

Jinak ochotní pánové, kterým přeji mnoho úspěchů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...
  • 4 months later...

Jestli dobře chápu, tak akcie budou uloženy přímo u IB. Takže pokud Lynx skončí nebo zkrachujou, tak se mě to nijak nedotkne. Akcie jsou na jméno, takže Lynx s nima nemůže manipulovat je to tak?

Na stránkách mají "Lynx B.V., organizační složka (Lynx) má sídlo v Praze a je oficiálním partnerem společnosti Interactive Brokers Group LLC." Ale na www.interactivebrokers.com/en/?f=837&ib_entity=uk je toto "The introducing brokers listed on our website are not affiliated with, sponsored by, or endorsed by Interactive Brokers."

Nyní mám Fio, kde zahraniční akcie jsou na sběrném účtu, tudíž při krachu Fia nic nedostanu, u IB by měly být pojištěné, je to tak?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Ahoj, obchoduji komodity s Lynx asi rok. Mám taky problém s angličtinou, dlouho jsem se rozhodoval mezi IB a Lynx. Po mnoha dotazech (poplatky, co se stane když zkrachujou, kde budu mít uložené peníze, atd...) jsem se nakonec rozhodl pro Lynx. Komise za kontrakt jsou 8 USD RT. Což myslím při obchodování spreadů neni rozdíl mezi IB a Lynx rozhodující. Nevím jak je to u akcií, ale na jejich stránkách se to dá určitě najít, nebo odpovědí na dotaz. Peníze jsou deponovány na účtu IB u HSBC. Komunikace s brokerem je zatim bez problemu. Při počátečních problémech s platformou mi vždycky poradili a nebo se to vyřešilo přes vzdálený přístup. Platforma TWS je v češtině, ale dá se použí i ta v angličtině. Když se blížil FND, volali ať obchod včas zavřu. Prozatím jsem s Lynx spokojený.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...
  • 2 months later...

hruska Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravim,
>
> ktomu Lynx brokeru chcem len dodat ze mam u nich
> ucet, ale zrejme koly poplatkom ho budem menit za
> normalneho IB.
> zda sa mi privela davat 4usd za 1 Leg.
>
> za spread davam 8usd a za zavretie spreadu znova
> 8usd. = 16usd


A můžu se zeptat, jaké jsou poplatky u normálního IB v USA? Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Dobry den,

Jake jsou vase zkusenosti dneska s lynxbrokerem?

Zatim nemam ucet, ale poslal jsem formular do Prahy. Odpoved jsem dostal pres email ze ucet byl otevren.

Co se mi nelibi je ze jsem to nedostal pisemne, a uz chcou po me 50,000 ck jako minimum pro aktivaci. Heslo na ucet jsem taky dostal ale to muzu zmenit jen po aktivaci. Tak to vsechno vypada divne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to faresar mas 30 dni aby si nafundoval účet inak ho zrušia a t budeš musiet otvarat nanovo to iste platí aj ked si priamo otvaras účet u IBčka. prečo si neotvoríš účet priamo u IB kde maš podstatne lacnejšie obchodovanie ako u Lynx. pisomne nic nedostanes to že ti účet otvorili ti to oznamia emailom tak to funguje aj u IBčka,ked si priamo otvaraš u nich účet neviem čo je na tom divne

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

×
×
  • Vytvořit...