Re: Alpari
Vloženo uživatelem:
PeterP1
Datum: February 18, 2010 07:50PM
Jen69:
jj, četl jsem o společnostech, kt. jsou tvými protiobchodníky (nejsi spárován s jiným traderem ale s brokerskou společností), ale u Alpari UK by to platit nemelo (Velmi zjednodušene - pokud má společnost fixní spread, tak se jí ani nezabývám, protože je témeř jisté, že je to MM nebo-li tzv. bucket-shop, resp. "scam (podvod)"). Jinak já jsem si ješte studoval mb trading. Ale tam se mi zdálo, že mají problémy s platformamy, tak tam zatím nejdu. Jinak jsem koukal i FXOpen, ale pak jsem z toho upustil, sice se zdá, že to používá mnoho traderu, ale je dost mozný ze je to v podstate určitým spusobem podvodnik. Skratka - já chci makléra (brokera), kt. má co nejnizsí spread (tím je zatím Alpari UK, alespoň podle dema, že prý (možná si to i ty psal) má na live 1.4 pips na EUR/USD, ale pri deme to je do 1.2, až večer - cca po 22.00 muze mít az 2.3), ale hlavne na ní musí být spoleh, t.j. pokud te vyhodí z trhu náhlým obratem trendu, tak to nedelá úmyselne, ale je to spusobené vývojem trhu. Z mého pohledu je nejvhodnejší pro začátečníky (jak jsem já) nebo retail obchodníky pro forex Alpari UK nebo MB trading (ten je dobrý i pro jiné typy, ale nevim co presne tam mají). Jinak, pokud bych mel dostatecnou financni moznost (t.j. rekneme finance, kt. az tak nutne nepotrebuji), tak okamzite jdu ke Dukascopy (švícarská společnost, sice není ani u NFA ani FSA, ale reference mluví za všechno, regulována je nejakou svícarskou společností), tam je min. vst. depozit 5000USD myslim. No a jeste jsem zapomel, ze pro forex intraday je dost podstatné povolenie scalpingu a to Alpari UK má (neskalpujem, ale niekedy je nutné rýchlo sa zbavit pozície).
Takze záverem, pokud bych strácel, protoze je umele ovlyvnován trh, tak okamzite opoustím spolecnost.
Ale jinak díky za info - jsem toho o spolecnostech precetl fakt hodne, ale nikdy nevis, kdy se dozvis novou informaci.
Jinak, pokud máš v merku nejakou jinou fx spolecnost a chces o ni nejake info, tak napis, mam jeste pomerne dost web odkazu, tak ti to muzu poslat a poctes si :-)))
Jo ješte mi napadlo: co to znamená clearing (jsem neco cetl, že jsou clearingové společnosti - co to jsou za společnosti)? diky
P.S.: pro všechny - v žádném případě si nepleťte Alpari UK a Alpari US. Mohlo by to pro vás mít fatální následky.