Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Alpari


flakac

Doporučené příspěvky

jkousal:
Tak zkušenosti z obchodu s nimi nemám, pustil jsem Alpari k vodě kvůli těm jejich poplatkům, jak jsem psal kdysi tady výše. Spready mají slušný, rychlost plnění nemohu posoudit, ale hlavně ti píši kvůli tvému nadšení pro páku 1:500. Je moc riskantní, malý margin nedává moc prostoru pro stopku a tak riskuješ, že vypadneš z obchodu dřív, než se rozkoukáš, řada traderů tady po různých vláknech již vysoké páky taky tak podobně hodnotila jako traderskou sebevraždu. Nechci ti brát nadšení, ale doporučit ochranu vkladu, jinak je to ovšem tvoje věc, Opravdu na ni pozor, pokud by kurz letěl jako svíčka tvým směrem, budeš nadšen, to jistě, ale to je většinou při vyhlašování makrodat, ale pokud by to šlo opačně, netřeba komentovat. Nic ve zlém, jen malé varování.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 154
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ja si myslim, ze nadseni pro vetsi paku je na miste pro lidi, kteri treba na jednom uctu chteji pustit treba 30 ruznych (nekorelujicich nebo negativne korelujicich) strategii kvuli diverzifikaci rizika, pak se velka paka hodi. Samozrejme pro jednu strategii je takova paka nesmysl.
1:500 je uz asi extrem, to jo...ale treba 1:200 se klidne muze hodit....samozrejme clovek musi vedet, na co tu paku pouzije....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

To Sals3r0:

jelikoz chci zmenit brokera a chystam se otevrit u Alpari tak pro jistotu jeste procítam kde co, ale tento prispevek me dostal.Podle me velikost paky nema s pouzivanou strategii nic spolecneho, vse zalezi pouze na mire ochoty riskovat, a pokud tedy mate strategii ktera vam to nedovoluje tak ano, v tomoto pripade je to nesmysl, ale stale nemusim tu paku vyuzit pokud budu obchodovat mene lotu.Nevidim duvod proc nemohu pouzit paku napr.1:500 pokud obchoduji pouze jednu strategii. Nevim jak ostatni, ale ja obchoduji pouze jednu strategii a momentalne s pakou 1:200 a s mensi pakou bych rozhodne netradoval. I pri pace 1:500 muzete kdykoli obchod uzavrit, tudiz kontrolovat miru rizika, takze myslim ze slovo nesmysl sem rozhodne nepatri!


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dnes skoro ráno som si založil demo účet na Alpari UK. Na obed mi zavolal chlapík od nich. Bol som hodne rozlietaný, takže som mu povedal, že momentálne nemôžem, on na to že OK, že zavolá neskôr.
Len sa chcem opýtať či je to bežná prax a čí mám s tým počítať aj keď budem zakladať live account.
Ja len aby som sa na to pripravil, aby som mu nepovedal niečo, čo nechce počuť a oni mi potom neschválili otvorenie účtu.

Any help will by welcome,
J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

@JoeeF

Taky mám takovou zkušenost. Jen jsem si s ním díky mé chabé angličtině moc nepokecal. Takže pak už nevolali.

Jinak moje cesta je taky XTB >> Alpari, zatím na demu. Nicméně už dělám přípravný kroky pro obchodování live (účet u Fio - kvůli poplatkům za převody+karta). S pákou jsem se naučil žít (1:100 mi připadá po cca 1/2roce s 1:500 malá..), proti XTB výrazně výhodnější spread (80% obchoduju GBPJPY, zbytek GBPUSD, USDJPY a EURUSD). Hodlám využít možnost si vrátit část poplatků ze spreadu přes registracii u tady již dříve odkazované (a administrátory mazané) instituce, takže i tímto se dá na poplatcích ušetřit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to jkousal

Ďakujem pekne za odpoveď. Takže to tak vyzerá, že ten hovor nie je nejaká forma „interview“ v rámci schvaľovacieho procesu. V poslednej dobe som si robil prieskum Fx brokerov a dospel som k názoru, že budem musieť reálne vyskúšať viacerých a potom uvidím. Takže začnem u Alpari UK.

J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahoj. To je běžná praxe, při otevírání účtů. Když jsem otevíral účet u CMS tak taky volali, bohužel jsem v angličtině hodně na začátku, tak jsme si moc nepokecali, ale účet otevřeli. A nedávno jsem si dělal demo u Alpari a taktéž volali - se stejným výsledkem. Takže telefony jsou běžná praxe a pokud při registraci neuvedeš celé údaje tak ti ho neotevřou, nebo nefunguje úplně správně. Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravim,

snazim se nakrmit obchodni ucet a dostal jsem se k problemu se zabezpecenim u visa karty, kde mi v poslednim kroku skace upozorneni na neuspesne overeni platebni karty pres 3d-secure, setkal se s tim nekdo? Danou kartu pouzivam bezne pro platby po netu, paypal,apod. nikdy nebyl problem.. byl jsem ji overit v bance a tam mi potvrdili,ze by melo byt vse v poradku. jeste zkusim hodit dotaz i na alpari. diky za pripadne postrehy

R.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mel jsem naprosto stejny problem. Zkousel jsem Visa i MasterCard. Ani jedna karta se nechytala. Banka opakovane tvrdila, ze je vse OK, Alpari customer service dokola tvrdil, ze chyba je na strane banky. Nakonec jsem musel fundovat bankovnim prevodem. Pokud najdes kde je zakopany pes (nebo nekdo jiny), rad se to dozvim...


T.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tester11x Napsal:
-------------------------------------------------------
> Mel jsem naprosto stejny problem. Zkousel jsem
> Visa i MasterCard. Ani jedna karta se nechytala.
> Banka opakovane tvrdila, ze je vse OK, Alpari
> customer service dokola tvrdil, ze chyba je na
> strane banky. Nakonec jsem musel fundovat
> bankovnim prevodem. Pokud najdes kde je zakopany
> pes (nebo nekdo jiny), rad se to dozvim...
>
>
> T.


Problem je na straně českých bank, které nesdílejí kod. Tenhle kod musite vytahnout ze specialisty po telefonu (td)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Dobrý den,
jen jsem se chtěl optat jak jste to řešili. Zakládám účet u Alpari v požadavku je kopie pasu nebo občanky a dva účty (el., plyn, atd.) kde je uvedena vaše adresa. Jelikož platím vše převodem z účtu nemám žádný papírový účet za vodu, el.,plyn ne starší než 3 měsíce. Poslal jsem jim výplatnici od zaměstnavatele a výpis z účtu oba s adresou, ale napsali mi že to neakceptují.
d.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...