Mickie:
Kompletna starostlivost pri jednani s brokerom? A to uz je akoze co? Vypisanie par tlaciv, ci par emailov ?
Kde by si bol bez nich? Snad sa tolko nepodcenujes ...
Bez urazky chlape, ale milujem taketo skoro az citove vylevy alebo reklamy na firmy ktore sa vlastne zivia iba sprostredkovavanim niecoho ...
Ak sa niekto nevie prekusat opening procesom u akehokolvek brokera a potrebuje na to sprostredkovatelov tazko sa prekuse tou dalsou dzunglou pri obchodovani. A spoliehat sa na firmy ktore maju na buducich zamestnancov taketo kriteria je cesta do slepej ulice imho.
"Požiadavky na zamestanca: /Junior forex analytik/
Vysokoškolské vzdelanie ekonomického smeru ukončené / absolvent
Anglický jazyk - aktívne
Schopnosť žurnalistickej štylistiky
Vyžadujeme znalosť obchodovania s finančnými nástrojmi (FX) minimálne na úrovni samostatného obchodníka. Touto praxou sa rozumejú získané vedomosti o základnom fungovaní trhu, ktoré je možné získať i prostredníctvom DEMO obchodovania."
Pri takomto "expertnom time", ktory radi klientom ako obchodovat to potom dopadne ako ked mi jeden znamy pred rokom preposlal jednu investicnu ponuku od fimexu, kde na konci niekolko stranovej analyzy stala takato veta analytika:
" uznávam, že príklad som schválne postavil tak, aby som Vás zaujal. Ak budete mať záujem, môžeme sa porozprávať o ďalších špecialitkách burzového investovania, najlepšie pri osobnom stretnutí. Nesmieme zabúdať na jednu vec: sme na burze a tu platí pravidlo AK JEDEN ŠPEKULANT ZAROBÍ 1000 USD, DRUHÝ MUSÍ ROVNAKÚ ČIASTKU PREROBIŤ. Úspech a peniaze v tejto hre berú šikovnejší. A to by bolo, aby niekto odžubal Slováka...
"
Myslim, ze to nepotrebuje komentar. Tak hura, otvarat ucty u slovenskych a ceskych firiem, cakaju tam na vas ozajstni experti. Medzi slepymi jednooky kralom bude platit asi vzdy ...