Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Kvalitní česká brokerská společnost


ramiro001

Doporučené příspěvky

Jenom bych zde rád ještě jednou zdůraznil, že Finančník NEVYDAL žádnou knihu, kde by podobná reklama byla. Pokud bychom někdy vydali knihu vlastním nákladem, zcela jednoznačně tam podobné inzeráty nebudou, to vám mohu garantovat. Ale bohužel nemůžeme hovořit za ostatní vydavatele a je na každém vydavateli jak si svoji knihu vydá a upraví.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 10 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 3 týdny později...

mengus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý deň. Hľadám spoločnost, ktorá ponúka full
> servis na obchodovanie komodit s podporou
> slovenského, alebo českého jazyka


Jestli ti mohu doporucit, pres ceskou brokersou spolecnost nebo slovenskou neobchoduj, sice jsem v papertradingu , ale nasi brokeri maji vysoke RT, nekvalitni sluzby (podpora ap.) pokud nespechas, tak se uc anglictinu a vyber si nakeho brokera v americe...
Ja osobne nemam rad ceske brokery...
Tot muj nazor.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

h0moun Napsal:
-------------------------------------------------------
> mengus Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dobrý deň. Hľadám spoločnost, ktorá ponúka
> full
> > servis na obchodovanie komodit s podporou
> > slovenského, alebo českého jazyka
>
>
> Jestli ti mohu doporucit, pres ceskou brokersou spolecnost nebo slovenskou neobchoduj, sice jsem v papertradingu , ale nasi brokeri maji vysoke RT, nekvalitni sluzby (podpora ap.) pokud nespechas, tak se uc anglictinu a vyber si nakeho brokera v americe... Ja osobne nemam rad ceske brokery... Tot muj nazor.

Pánové, pokud jste ve fázi papertradingu, pak neřešte otázku brokerů. Je to zbytečné. Nejprve si ujasněte co a jak chcete obchodovat, najděte si a otestujte obchodní systém a teprve potom, když bude všechno fungovat a váš paper bude vydělávat, pak začněte hledat brokery. Věřte, že když absolvujete to, co jsem teď napsal, budete mít na otázku brokera úplně jiný pohled. Znám kvalitní české brokery, kteří jsou pro to, co obchoduji levnější nebo srovnatelní než jejich američtí kolegové. Volba brokera je hodně individuální věcí a neexistuje obecně platné řešení.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...