Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

obchoduje někdo přes Global futures?


Lubiik

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

jsem ve fázi hledání vhodného brokera a v hledáčku mám i tuto společnosti (hlavně díky nízkým marginům na ID obchodování e-minis) - najde se někdo, kdo s nimi má zkušenost s ochodováním v reálu? Zajímaly by mne hlavně praktické zkušenosti s jejich platformami, zejména Strategy runnerem (pokud jsem správně pochopil, tak jiná z jejich nabízených platforem nenabízí grafy on-line).

Díky za všechny odpovědi.
L.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • Odpovědí 325
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 1 month later...

to beginner:
Jasně, já se zajímal hlavně o elektronické obchody nicméně nyní řeším otázku,změny brokera pro pitový obchody a vzhledem k tomu, že u nich obchoduji elektroniku se přikláním k názoru, že bych u nich otestoval nějakou platformu na pity a začnu smlouvat o komisích...:)).... Já na ně narazil právě proto, že mají velmi příjemný marginy pro elektroniku.... Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to vlastas:
Jejich marginy se mi líbí i pro poziční obchodování, jsou dost nízké. Mě včera pan Kuzel napsal, že až budu mít účet $100k a víc :) , tak nebude problém mi dát komise $8 RT + fees ... ale to je spíš hudba budoucnosti.
Dejte vědět, co se Vám podaří u nich usmlouvat na pitové trhy, dost by mě to zajímalo. Mě připadá že s p. Kuzelem je to tězké jednání, chodí moc dlouho kolem a kolem a nakonec z toho skoro nic není.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to beginner:
jak jsem říkal s Kuželem jsem se zatím o pitových obchodech moc nebavil..., ale na elektronice mi maximálně vyšel vstříc... Komise 5.50 RT mi přijdou vcelku v pohodě nicméně by mně zajímalo, kolik mi nabídnou za pitový obchody... Nicméně musím ještě zmínit, že nejde jen o to, jestli mám komise 12RT, 20RT či 30RT, ale co všechno za to dostanu ( s jakou platformou obchoduji, rychlost plnění, spolehlivost, on-line řešení problémů atd...) Každopádně dám vědět, kolik mi nabídly a za jakých podmínek... Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Zdravim,
otevrel jsem si ucet s 3 tisicema v lednu u GF, protoze nemluvim anglicky a tam maj ceskyho brokera. Delam DOW. Ten broker mne rek, ze to neni mnoho. Nechtel jit pod 6 dolaru, jako IB a rek, ze oni maji 500 margin, to se musi hlidat a to neco stoji. Fakt je, ze 500 je super. Je to vyhoda pro maly tradery. Poradil me Strategy runner a funguje to perfektne. Pred tydnem jsem mu volal a chtel prodlouzit demo. Druhy den jsem to mel. Je mu 60 roku, musi se na nej slusne apomuze. Jednou me dokonce volal, abych daval bacha, ze vyjdou za pul hodiny nejaky cisla o barakach a ze to muze pohnout marketem. To bylo vod nej hezky.
plzenak

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkuste vyjednávat,
6RT pro DOW mi přijde opravdu dost, ale záleží kolik děláte obchodů, ale patrně hodně když využíváte margin 500.
Nízký margin je primárně výhoda pro multipozice, tj. pro začínající obchodníky si myslím že je nakonec výhodnější obchodovat za margin třeba 1500, protože takový obchodník má menší šanci že si zruší účet. Nízka komise je však konkurenční výhoda - pokud obchodujete za 6RT a já za třeba za 4,40RT tak vy musíte na každým obhodě udělat více než bod, abyste vůbec splatil rozdíl komuisi. A tyhle mikrobody jsou to, co se v intradenním obchodování opravdu počítá.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dik za radu, zkusim vyjednavat. Ted platim za DOW vsechno dohromady 5.52 tam a zpatky, za S+P platim ale vic. Chtel jsem ale rict, ze tech 500 se me fakt libi. Jednou jsem se trefil do Rusela a najednou jsem mel 400 vydelano. Prihodil jsem dalsi kontrakt a za 5 minut jsem mel 920. Ato jsem mel jen 1800 na ruce. S vysim marzinem bych to nemoh kouipit. To mam radsi zaplatit ten jeden dolik navic, kdyz mam sanci koupit vic, ne?.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

×
×
  • Vytvořit...