Zdravim navratil a ostatni,
asi mas pravdu, ze mám zkreslené představy o práce tradera ve firmě, viděl jsem akorát jednu traderku ve WallStreetWarriors, nicméně, pokud chci brát nějakou nabídku, tak mou základní podmínkou je, aby mi tato nabídka vyhovovala a ne opačně.Pokud jsem majitele vylíčil jako amatera, tak se omlouvám, protože to bylo špatně pochopeno.Já sám jsem s ním v mnoha věcech souhlasil, ale na některé věci máme zkrátka jiný názor.Proč jsem rozhodnut tuto nabídku nevzít jsem zdůvodnil snad dostatečně.Pro mě je to zkrátka do očí bijící past.Panu Martáskovi jsem před týdnem poslal e-mail, kde jsem mu poslal ukazku obchodování v DOM a přímo v grafu, aby se vyjadril, ale on neodpověděl.Tak jsem jej kontaktoval, zda by byl tak laskav a tento email si vybral a přečetl si jej, řekl, že ano, ale do dnešního dne mi neodepsal.Toto nepovažuji za standardní jednání.Já osobně nemám problém někomu sdělit svůj obchodní systém, ovšem nemyslim si, že by to k něčemu bylo.Ale nedovedu si představit, že bych během obchodování, kdy se potřebuji soustředit a koncentrovat bych měl s někym diskutovat či poslouchat cizí rozhovory.Nejsem zkrátka týmový hráč.
Jejich platforma s přednastavenými stop-lossy a asi i profit-targety mě také neohromila.A nejsem také v situaci, kdy bych si mohl dovolit vyhodit několik tisíc za dopravu a zdravotní pojisteni.Takze asi takto?
Přeji všem mnoho úspěchů