Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Brokerjet


popo_cz

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 38
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

  • 5 months later...

Dobry den,
zvazoval jsem zalozeni live uctu u BrokerJet. Zkousel jsem backtest a paper obchodovani na CFD, ale po procteni tady diskuzi ted nevim, zda je to dobry napad se dal pokouset obchodovat CFD.

Ma nekdo zkusenosti s obchodovani CFD u BrokerJet? Podle backtestu a paper by mi to sice melo fungovat, ale nemam predstavu, zda v realnem uctu nemohou sami nejak menit cenu a tim muj obchodni system uplne schodit.

Predem pripadne dekuji za vase nazory, pokud u nich nekdo obchodujete :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

Modelovy pripad poplatku Brokerjet pri vyporadani penez klientovi na ucet. dle ceniku zdarma* (*=zahrnuje poplatky korespondecnich bank). Pri prevodu $350 bylo nauctovani 2x $20 a 11 EUR - celkem ztrata 56 USD.

Takze si 2x rozmyslete jestli do brojerjet vstupovat pokud hodlate ivestovat castky v radech desetitisicu a vice nez jednim prevodem rocne. kdy i pri zisku 10% budete pri poplatcich nekde na urovni zisku 4% pokud pujde napr. o 10 000 prave diky poplatkum.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to: Hujda

Brokerjet má aplikaci zrcadlo od Saxo Bank. Rozdíl je v tom, že u Saxo je min. velikost účtu v tis. USD (myslím, že 10.000), kdežto u BJ jsou to stovky USD max.

Obchodovat CFD je otázka, je to neregulovaný trh. V tomto případě je ale Saxo CFD kurz např. v kontextu na FDAX velmi přesný a korelace je velmi vysoká.

Že by na live účtu nějak měnili cenu, to určitě ne, jsou to banky, nemohou si to dovolit.

Doporučuji si to u nich vyzkoušet na demo, je v zásadě totožná s live.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Tak nám Brokerjet končí, používám ho hlavně pro BCPP, zjišťoval jsem možnosti pro převod s Saxo a zjistil jsem následující. Níže uvedené věci jsou myšlené při založení účtu u Saxo přes Brokerjet.
- převod CP bezplatný
- bude možné vést účet v CZK (Saxo nyní nenabízí)
- bude možné obchodovat přímo akcie na BCPP (Saxo nyní nenabízí)
- převod peněz bude stále možný pouze z/do Dánska, zde změnu (zřejmě) nechystají
- poplatky jsou podobné, jako byly u Brokerjetu (je to speciální ceník, ne běžný Saxo), resp. minimální částky jsou vyšší, ale procenta malinko nižší

Já za sebe jsem dospěl k tomu, že je čas podívat se více na brokery pro BCPP a do Saxo nepůjdu. Na mezinárodní obchody mám IB a Saxo nic lepšího nenabízí.

j.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...