Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Přejít na stranu:  Předchozí 123456 Další
Aktuální stránka: 2 z 6
Re: MB Trading
Vloženo uživatelem: hornettus
Datum: March 7, 2007 09:54PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

to Brano:

nevidim v tom zadnej problem smiling smiley

Vloženo uživatelem: Rastic
Datum: July 31, 2008 02:19PM

Velmi dobry broker. Je no desk dealing, je regulovany a da sa este porovnat s fxcm rozdiel je hlavne v tom ze mb trading ma viacej moznosti a nie je zamerany len na forex.

Vloženo uživatelem: martas
Datum: September 28, 2008 05:11PM

Dobrý den,
Dnes jsem se zaregistroval na MB Trading a vytiskl jsem smlouvu o 32 stranách.Kromě smlouvy jsou tam ještě snad stránky o nějakém socialním pojištění a asi daních.Angličtina není mou silnou stránkou,proto bych se chtěl někoho u MB Trading registrovaného zeptat jenom ve zkratce,o co tam jde.Jinak obchoduju akcie u RM-S a je to celkem drahota.

Díky za odpoved thumbs up

Vloženo uživatelem: Andrea84
Datum: October 7, 2008 09:56PM

Ahoj,

máte někdo zkušenosti u MB Trading s obchodováním forexu? Zajímaly by mne dvě otázky, jaký je minimální vklad (někde jsem četla že 400usd) a jaká je minimální velikost pozice? 10000usd či 1000usd?

Díky za odpověď

""Vzpomínka na chudobu činí bohatství ještě milejší.""

Vloženo uživatelem: krakra
Datum: November 7, 2008 08:30PM
Statut uživatele: Gold member

Měl bych dotaz: Využíváte tady někdo data od MBTrading do NinjaTraderu ?, neboli obchoduje někdo pomocí NinjaTraderu přes tohoto brokera ?

Děkuji

Více komunikace mezi tradery....

Vloženo uživatelem: krakra
Datum: November 13, 2008 08:33PM

Jak je to s reálnými daty od MBTrading ?, jsou zdarma nebo se musí platit ?
Kde se dají jako doplněk sehnat historická data k reálným datům od MBTrading ?

Více komunikace mezi tradery....

Vloženo uživatelem: Ulipispirus
Datum: January 23, 2009 03:17PM

Zdravim, nevie mi niekto poradit, ci sa daju posielat peniaze na ucet v europskej banke? (JP England) cez platobny system TARGET2 su poplatky za prevod do zahranicia v ramci EU podstatne nizsie (3,- e-bankingom, 22 na priehradke [este v Sk])(plati zatial pre Slovensko)

Vloženo uživatelem: Ulipispirus
Datum: January 23, 2009 03:29PM

Takze som sa pytal priamo cez mail. Odpovedali okamzite!!! Okopcim odpoved:
We will not accept checks in non-US dollars, money orders, or drawn against any foreign banks. The best method to fund your trading account is by using a bank wire. You can fund your account via our wiring instructions below.

Checks

Made Payable to: MB Trading Futures
Mail checks to:

MB Trading Futures
1926 East Maple Avenue
El Segundo, CA 90245

Wires

Receiving Bank Address:

Wells Fargo Bank
420 Montgomery Street
San Francisco, CA 94104
United States of America

ABA number: 121000248
Beneficiary: MB Trading Futures
Account number: 0290119866
Reference: Your name & account number
Foreign Wires: Swift code WFBIUS6S

Vloženo uživatelem: robyno
Datum: January 24, 2009 11:08PM

poplatky za medzibankove prevody do konca roku 2008 boli cca okolo 400-600sk v ramci EU a mimo EU vyssie a cez elektronicke bankovnictvo okolo 250sk- zalezi od banky. ale od noveho roku 01.01.2009 vystupuje europska menova unia ako tuzemsko a teda platby v EUR (ale len v EUR) su v ramci europskej menovej unie plus 4krajiny mimo EMU (oznacuju sa ako krajiny SEPA) za poplatok ako keby si posielal peniaze v ramci Slovenska, tzn. aj v tuzemsku a aj do zahranicia SEPA v EUR zaplatis rovnaky poplatok 25 sk (v zavislosti od sadzobnika tej ktorej banky)
sevas :-)

robo

Vloženo uživatelem: turi
Datum: February 4, 2009 01:16PM

To krakra

zkusil jsem to chtel jsem obchodovat MBT pres Ninja Trading, ale bohuzel to vubec nefungovalo, jednalo se teda jenom o emini Ressel2000, ale vubec mi nenaskocili data a tak jsem se ani nedostal k obchodovani. Jdu spis bud k Mirus Futures nebo Global Futures. Tam to je jiz odzkousene od jinejch obchodniku, ze to funguje.

turi

Vloženo uživatelem: xmms
Datum: February 8, 2009 10:00PM

Umí MBT Navigator zobrazovat grafy? Nikde jsem to tam nenašel.

Vloženo uživatelem: Airmike
Datum: February 8, 2009 10:54PM

xmms

zobrazovat dokaze. ale su to len java aplikacie tahane s webu. niesu sucastou platformy.

Navigator funguje len na exekucie

Datum: February 9, 2009 12:49AM

Hm, technologie nic moc.

Vloženo uživatelem: Airmike
Datum: February 9, 2009 12:56AM

smiling smiley

xmms

no praveze je technologia niekde inde ako u retail brokerov. spickove spolocnosti poskytuju len rozhranie pre exekucie. chartovacie nastroje si musis zalatit. tym nechcem povedat ze MBT je spicka. ale ked sa poobzeras po fakt kvalitnych brokeroch. malokto sa trapi nejakou platformou na grafy

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 09.02. 00:57 uživatelem Airmike.

Datum: February 9, 2009 01:14AM

To mě docela překvapilo. Považoval jsem grafy za samozřejmost.
A třeba si můžu zobrazovat data v ninjovi od zenifire zadarmo a exekuovat u své oblíbené špičkové společnosti.
No nevím, asi budu hledat jinde.
Jak vlastně budu hledat ty špičky v oboru? Jak je poznám?

Přejít na stranu:  Předchozí 123456 Další
Aktuální stránka: 2 z 6

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.