Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Přejít na stranu:  Předchozí 123456
Aktuální stránka: 6 z 6
Re: MB Trading
Vloženo uživatelem: woodie
Datum: October 22, 2009 02:56PM

Airmike
děkuji ti pěkně za komentáře a jen se dozeptám?Nestalo se ti,když jsi někdy uzavíral u MBT,že ti něco nepřičetli?Mě se totiž zdá,že mě nepřičítají ziskya nějak mě natahují nebot co počítám já tak nevychází !!Myslíš,že je to možné?Ty to budeš vědět+můžeš uvést nějaký ošklivý příklad co se ti tam u nich stalo?Nebo se ti o tom nechce mluvit?...
sad smiley

Vloženo uživatelem: Airmike
Datum: October 22, 2009 03:29PM
Statut uživatele: Gold member

woodie

je zbitocne sa o tom bavit, stalo sa mi to len raz myslim vo februari, a nevyreklamoval som nic. presne ako tento a minuly mesiac z vymetackami stoplosov. ale aspon som dostal mail ze sa mi ospravedlnuju smiling smiley

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 22.10. 15:35 uživatelem Airmike.

Vloženo uživatelem: Airmike
Datum: October 22, 2009 03:41PM

hanzik

ja myslim ze z uctom 5-6k sa daju trejdit menove futky velmi elegantne. na male stopky trebarz GBP alebo JPY, tiez CAD, ale to je asi vec vkusu. kto sa boji nesmie do lesa, kazdopadne napriklad NQ sa da trejdit na SL 40-60 USD, tak ak ste si neni isty treba skusit indexove futky. kazdopadne myslim si ze GBP sa da trejdit z velmi slusnym SL a potencial je tam daleko vacsi.

Vloženo uživatelem: Thomaas
Datum: January 5, 2010 09:18AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Mate nekdo zkusenosti s obchodovanim opci u MB Trading? Maji $0.95 za kontrakt, zadne minimum.

Vloženo uživatelem: PeterP1
Datum: February 10, 2010 02:25PM

neviete, prečo nemozem na deme s mb trading obchodovat? nejde mi to na ziadnej z ich platforiem. napr. v MT4 mi to stale vypisuje: chybná kotácia. Napr. cez FXOpen mi to ide všetko tak ako má. skuste poradit. Ak niekto obchodujete forex (tak ako ja), ale live, tak mi napiste pls vase nejake postrehy z poslednej doby obchodovania u tohto brokera mbt

Vloženo uživatelem: PeterP1
Datum: February 11, 2010 03:42PM

tak mbt MT4 už funguje, ale asi tam maju chybu, lebo mi tam na 0,1lotu vypisuje komisiu 0,04 , čo sa mi zdá nejako málo vzhladom na to, čo majú na ich web stránkach - toto som si hovoril. ale ked som si pozeral ich web, tak tam majú napísané, že 1 lot je u nich 10000 base currency (som si myslel, že je to chyba, ale podla výsledkov z MT4, to majú správne). takže vyššie popisovaný údaj komisie 0,04 pri pri 0,1lotu (zvolené pri MB trading) je správny. Aj ked iné spoločnosti majú tradične 1 lot pre 100000 base currency.

Vloženo uživatelem: gandalf33
Datum: February 13, 2010 11:25PM

Zdravím všetkých.

So záujmom som si prečítal celé toto vlákno a mám otázku - je tu V SÚČASNOSTI niekto, kto obchoduje E-MINI FUTURES cez tohoto brokera? Ak áno, prosím o referencie, úroveň spokojnosti a úroveň spokojnosti s dátami. Používate NT?

Za prípadné odpovede vopred vďaka.

Vloženo uživatelem: Jaromir666
Datum: April 11, 2010 07:25PM

Taky se připojuji, obchoduje momentálně někdo přes MBT mini futures (corn, silver,...) či akcie.

Zajímají mě zkušenosti. Rychlost plnění, stabilita platformy a brokera. Jak to jede smiling smiley ?

Díval jsem se na marginy a MBT má stejné marginy u Corn a Silver, jako IB (pro poziční obchodování...).

Na Internetu jsem četl, že jim občas padají data, případně se zpoždují exekuce při větších pohybech, či že někdy v únoru MBT nejel vůbec. Hodně lidí MBT v minulosti chválí, ale teď od začátku roku jsem viděl hodně negativních reakcí...

Obchoduji akcie ve FIO a chci pomalu a zlehounka začít obchodovat akcie v USA a mini futures. Pozičně.

Co myslíte, je tohle broker pro mě? Mám jen 4k USD, na 10k USD u IB nemám...

Vloženo uživatelem: Honzik24
Datum: April 26, 2010 05:23PM

Ahoj všem, připojuji se k žádosti předchozích uživatelů o podrobnosti k MBT.
Chystám se kupovat akcie na US trzích a taky ADR. Jsem INFREQUENT TRADER, což znamená, že obchoduji tak jednou za čtvrtletí :-). Myslíte si, že MBT je pro mě vhodná společnost?

Četl jsem například na jejich strákách, že si účtují 0,03 USD za držení Amerického depozitního certifikátu (ADR) na zahraniční akcie - za jednu akcii za rok!. není to trochu moc? :S

Příklad: MTU (Mitsubishi UFJ bank of Tokyo ARD) se prodává za 5 USD a dividendu nevyplácí, jeví se mi tedy jako naprosto likvidační za držení takové akcie platit 3 centy za rok.

Zdravím a přeji hezký den, Honzik.

Vloženo uživatelem: marcel.i
Datum: April 29, 2010 09:27AM

Dobry den,
mate niekto skusenosti s obchodovanim opcii u MB trading? Ak ano, poprosim o referenciu.
Dakujem
Marcel

Vloženo uživatelem: marek53
Datum: July 17, 2010 01:57PM

to All,

Má někdo představu, jak se na jejich PRO platformě zadávají opční strategie, např. tolik milovaný Iron Condor?
Ani na na jejich chatu mi to nebyl schopen nikdo sdělit.

Díky a všem přeji hodně úspěchů... smiling smiley thumbs up

Marek

Vloženo uživatelem: macula1
Datum: March 7, 2011 08:26PM

Ahoj, funguje někomu na demu zobrazování dat a grafů futures přes NinjaTrader7? Data jsem připojil, ale zobrazit jdou jen akcie. Při registraci jsem vybral variantu "Equities / Options / Futures" a pouze demo.

Předem děkuji za jakékoliv info.

Vloženo uživatelem: kocur777
Datum: June 19, 2012 12:59PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Zdravim,

daju sa obchodovat cez MB burzou uznane spready s redukovanym marginom?..Dakujem

Vloženo uživatelem: Luciferius
Datum: July 6, 2012 06:47AM

Osobně se mi u tohoto brokera nelíbí poplatky za vedení opční účtu (10 USD/month), jinak ale pro aktivního options obchodníka má zajímavé base fees.

Přejít na stranu:  Předchozí 123456
Aktuální stránka: 6 z 6

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.